- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
Koş kan testine :)) demek ki o zaman değer düşükmüş şimdi yükselmişHerkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Birazdan gidicemmm yaa inşallah oyledirrKoş kan testine :)) demek ki o zaman değer düşükmüş şimdi yükselmiş
Hayırlısı olsun ama teste göre var canım.gözünüzaydın.inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebelik olsun.Birazdan gidicemmm yaa inşallah oyledirr
Allah razı olsun Çok sağolun kan sonucum cıktı 45.7 3 haftalıkmis kendim gibi seviniyorum gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Kan sonucum 45.7 3 haftalık hamileyim kendim gibi seviniyorum gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Teşekkürler kan sonucum 45.7 3 haftalikmisDöllenen yumurta 5-7 gün içinde rahme yerleşir. Yerleşmeden de Beta HCG kanda yükselmez. Sen de döllenme olmuş ama yerleşmeye bir iki gün kala kan vermiş olabilir sin. Daha sonra yerleşti ve çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha yeni bir gebelik bence
Teşekkürler inşallahBen artık uzmanlaştım sanırım bu kesin geç döllenme :)) hayırlı olsun sağlıkla gelsin :))
Battan öncemi kan testi yaptırmıstın?Herkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Battan 2 gün önce yaptirmistim net sonucu yazmıyordu küçüktür beşten yazıyordu >5 yaniBattan öncemi kan testi yaptırmıstın?
Negatif dedigin sonuc kactı tam olarak cok merak ettim
Anladım tatlım gözünüz aydın olsun mucizene kavustuguna sevindimBattan 2 gün önce yaptirmistim net sonucu yazmıyordu küçüktür beşten yazıyordu >5 yani
Hayırlı olsunBattan 2 gün önce yaptirmistim net sonucu yazmıyordu küçüktür beşten yazıyordu >5 yani
benim kan testim de boyle oldu hatta idrarda da cikmadi. ultrasonda 2.5 aylikken farkettikHerkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizceBattan 2 gün önce yaptirmistim net sonucu yazmıyordu küçüktür beşten yazıyordu >5 yani
Adetime 2 gün varken yapmıştım 3 gün geçince 45.7 cıktıNegatif ciktgnda Adetinize kaç gün varken yaptırdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?