- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
Adetinizden Bir gün önce mi kan testi yaptınızHormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizceaklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
Yaa cok ilgnc yumurtlama gününüz bellimiydi pco musunuzAdetime 2 gün varken yapmıştım 3 gün geçince 45.7 cıktı
A
Adetinizden Bir gün önce mi kan testi yaptınız
Hayırlı olsunyumurtlama tarihini biliyo musun? Yada ilişkiden ne kadar sonra negatif çıkmıştı?
En fazla kaç gün geçiyorAdetlerim düzensiz uygulama takvimine göre adet günümde kan testi yaptırdım.
Hayır pco yoktu en son 6 ay önce muayene olmuştum dr yerleşme aşamasındayken gelmişsin demek ki hormon yeni salgılanmaya başlamış dediYaa cok ilgnc yumurtlama gününüz bellimiydi pco musunuz
Kusura bakmayın görmemişimBana da cevap verirmisin
Kusura bakmayın görmemişim yumurtlama tarihim uygulamaya göre 31 ağustos ama o zaman yumurtlamış olsaydım 5 gün önce çıkardı diye düşünüyorum 3 eylulde tekrar iliski oldu o zaman uygulamaya göre yumurtlama döneminden çıkmıştı ama belki düzen aksadığı için 3unde yumurtlamışımdır 3unden itibaren hesaplayınca da hemen hemen 3 haftalık sayılıyor bende emin değilim aslında ama tahminim buHayırlı olsunyumurtlama tarihini biliyo musun? Yada ilişkiden ne kadar sonra negatif çıkmıştı?
Gec dollenme olabilir. Adetim 4 gun gecti test yaptim negatifti bidaha 11 gun gecince aynen boyle silik cizgi cikmisti. Gec dollenme demiati doktor.Herkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Bana geç döllenme değil dedi tam yerleşme aşamasındayken kan vermişsin dedi o yüzden hormonlar yükselmemiş o zaman dediGec dollenme olabilir. Adetim 4 gun gecti test yaptim negatifti bidaha 11 gun gecince aynen boyle silik cizgi cikmisti. Gec dollenme demiati doktor.
Bu silik çizgiler hemen mi cıktı ilk 10 dakika içinde mi yaniSelam kızlar konu sahibinden özürdileyerek paylaşıyorum hayırlı olsun canım gebeliğin bu arada allah kucağına almayı nasip etsin benim testler bu şekilde çıktı ilk yaptığımda da böyle görünüyorlardı ve ardından yarım saat sonra kanda baktırdım 0.1 çıktı çok şaşırdım beklememiştim bu testlerden sonra o sonucu bat:18 eylül siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evet canım hemen çıktı çizgilerBu silik çizgiler hemen mi cıktı ilk 10 dakika içinde mi yani
Anladım canım teşekkür ederim cevap için benimde aynı zamandı yumurtlama cumartesi gün içinde yaptığım idrar testinde çıkmadı daha da adet olmadım.. benimde ayın 4 ünde ilişki olmuştu inşallah bende senin gibi sevinirimKusura bakmayın görmemişim
Kusura bakmayın görmemişim yumurtlama tarihim uygulamaya göre 31 ağustos ama o zaman yumurtlamış olsaydım 5 gün önce çıkardı diye düşünüyorum 3 eylulde tekrar iliski oldu o zaman uygulamaya göre yumurtlama döneminden çıkmıştı ama belki düzen aksadığı için 3unde yumurtlamışımdır 3unden itibaren hesaplayınca da hemen hemen 3 haftalık sayılıyor bende emin değilim aslında ama tahminim bu
Yaa hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumAnladım canım teşekkür ederim cevap için benimde aynı zamandı yumurtlama cumartesi gün içinde yaptığım idrar testinde çıkmadı daha da adet olmadım.. benimde ayın 4 ünde ilişki olmuştu inşallah bende senin gibi sevinirim
Evet sarı akintim var çok aşırı değil ama varCanım akıntı var mıydı sende?
Negatif çıktığında adetime 2 gün vardiNegatif ciktgnda Adetinize kaç gün varken yaptırdınız acaba
Merhaba baya geç oldu ama şimdi yanıt verebildim ne oldu sonuç?Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizceaklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?