Bu nasil oluyooorr ben şokkk😳

A
Adetinizden Bir gün önce mi kan testi yaptınız

Bana da cevap verirmisin
Kusura bakmayın görmemişim
Hayırlı olsun yumurtlama tarihini biliyo musun? Yada ilişkiden ne kadar sonra negatif çıkmıştı?
Kusura bakmayın görmemişim yumurtlama tarihim uygulamaya göre 31 ağustos ama o zaman yumurtlamış olsaydım 5 gün önce çıkardı diye düşünüyorum 3 eylulde tekrar iliski oldu o zaman uygulamaya göre yumurtlama döneminden çıkmıştı ama belki düzen aksadığı için 3unde yumurtlamışımdır 3unden itibaren hesaplayınca da hemen hemen 3 haftalık sayılıyor bende emin değilim aslında ama tahminim bu

Canım yine degerlerin artmadan sevinmeyin bizede haber verirsin.allah kucagna almayi nasip etsn

Gec dollenme olabilir. Adetim 4 gun gecti test yaptim negatifti bidaha 11 gun gecince aynen boyle silik cizgi cikmisti. Gec dollenme demiati doktor.

Selam kızlar konu sahibinden özürdileyerek paylaşıyorum hayırlı olsun canım gebeliğin bu arada allah kucağına almayı nasip etsin benim testler bu şekilde çıktı ilk yaptığımda da böyle görünüyorlardı ve ardından yarım saat sonra kanda baktırdım 0.1 çıktı çok şaşırdım beklememiştim bu testlerden sonra o sonucu bat:18 eylül siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Eklentiler

• F18D7E3B-D92E-43E8-AC1F-AB029BB4E47F.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu silik çizgiler hemen mi cıktı ilk 10 dakika içinde mi yani

Anladım canım teşekkür ederim cevap için benimde aynı zamandı yumurtlama cumartesi gün içinde yaptığım idrar testinde çıkmadı daha da adet olmadım.. benimde ayın 4 ünde ilişki olmuştu inşallah bende senin gibi sevinirim

Yaa hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Merhaba baya geç oldu ama şimdi yanıt verebildim ne oldu sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…