bu nasıl sevgi ?

Bu o dini konulari senin kadar önemsemeyen, ibadet etmeyen kisi mi?

Insan sevdigi insanin kusurlarini gormez..
Demekki sevmiyor ..

Nisanlaninca boyle yapan Adam , evlendiginde seni yerden yere vurur.
Bu huyundanda vazgecmez!!!

Seven insan kusur bulmaz, kusurlarini bile tek tek ayri ayri sever. Kesinlikle sizi sevmedigini soyleyebilirim.

Bu erkeklerde bir enteresan kimisi eşinin kilolu olmasından şikayetçi

kimisi zayıflığından kadınlar ne yapsa yaranamıyor.

Bu soylediklerini sadece nisandan sonra soylemeye basladiysa emin ol ailesinin yorumlaridir. Bende de kismen boyle biseyler olmustu. Hayirdir eskiden boyle demiyordun dedigimde ipuclarini doktu sevgili kocam.
Iki ihtimal var. Birincisi artik is resmiyete bindi diye seni istedigi gibi kullanmak istiyor.
ikincisi de ailesinin fikirlerini gelip gelip sana soyluyor. Bence bu daha muhtemel.
Sadece gorunusunuze mi konusuyor davranislariniz icin boyle seyler yapiyor mu

Bence seni çok güzel buluyor ve korkularından komplekslerinden dolayı srnin özgüvenini yok etmeye çalışıyor sanırım bence nişanlında aşlağılık kompleksi var evlenirsen bu çok farklı yüzünü ortya çıkarır sana dünyayı zehir eder böyleleri çok tehlikeli oluyor

Ailesinin fikri olmadığından eminim çünkü ailesi beni önceden de tanıyordu ve çok beğeniyolar..davranışlarım için bişey demiyor .tek iltifat ı çok akıllısın çok zekisin.baska bişey yok.

Odungiller familyasindan. Evlenince daha beter olur surekli kusurlarini yuzune vurur. Bunun icin nisan at diyemem. Ama yani evlenince de boyle olacagini bilerek evlen bosa beklentiye girme

Valla o bi kusur bulduğunda ben ona daha fazla buluyorum.sen kendindeki şuna bak buna bak diye daha fazla kırıyorum.resmen huzursuzluk .
Peki sence böyle biriyle önrünü geçirmege deger mi ?

Sana bir şey diyeyim :
Sevgili ve ya nişanlı döneminde adeta her detaya önem veremiyoruz.
Ama evlenince insanın gözüne batıyor her kusur, her yalniş hareket.
Yani daha önce önemsemediyimiz kusurlar zamanla çekilmez oluyor.

Ve maalesef biz kadınlar o zaman sadece diyecek bir tek söz buluyoruz "KEŞKE"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…