İyi geceler arkadaşlar;
Bi senelik flört döneminden sonra nişanlandım ve 7 aydır nişanlıyım.uzak şehirlerdeyiz ve iki ayda bir görüşüyoruz.flört döneminde aramızda ufak tefek tartışmalar haricinde pek sıkıntı olmamıştı mutlu ediyor yüzümü güldürüyor hediye vs alırdı.nişanlılık dönemimiz ise tayin meselesi vs bi dolu sıkıntılarla geçti ve aramızda baya tartışmalar oldu. Şimdi gel gelelim aramızdaki asıl sıkıntıya . Bu kişi beni çok sevdiğini söylüyor ki zaten yıllarca peşimden koştuktan sonra bu aşamalara geldik. Ama nişanlandığımızdan beri yok çok zayıfsın , Yok yüzün soluk ,yok buranda bu var vs.. sürekli irdeleyici hareketler de bulunuyor.kırıldığımı söyledim kaç defa bulunduğumuz ortamı terkettim rest çektim nişanı atmak dahi istedim.bi sonraki görüşmemizde yine aynısı oldu bi daha kırmayacam demesine rağmen. En son dün yanıma geldi 2 aydan sonra adamla görüşüyoruz önce hal hatır ettik vs derken en ufak bi iltifat sevgi gösterisi yapmadan "çok zayıfsın yaa " dedi ( 50 kilo 168 boy) .resmen o an çıldırdım ve yetti artık bu muhabbbet dedim sen kendine bak gibisinden bi ton saydım saydırdım ve yanından ayrıldım.Ben onun sevgi dolu bakışlarını görmek isterken o nerde kusur var diye bakıyo böyle bişey olabilirmi. Ayrılmak istedim bu sebepten Nişanda atmak istemiyor deliler gibi sevdiğini söylüyor bensiz yaşayamayacagını söylüyor ama sevgi dolu bi bakış göremiyorum .beni begenmiyo gibi davranıyor evet arkadaşlar bu nasıl sevgi ? Ne yapmam gerek artık düğüne de az bi zaman kaldı evlenincede mi sürekli irdeleyecek seviyorum dediği halde hiç mi sevgi dolu bakış güzel bi söz duyamayacağım