Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş şaşırdım bende,daha erkeğimsi şeylerden hoşlanır sanıyodumAslında böyle laflar çok hoşlarına gidiyo çaktırmıyolar![]()
Angry bird muYok da Son zamanlar çok belgesel izliyor galiba ona da söyledim kızma angry bird um diyor
Bnde cnm kelimesini sevmiyorm oda kullanmaz bndeBen ne dersem diyim sonunda askima donuyorum hep yacanim diyince tokat yemis gibi oluyorum bizde canim tripliyken soylenir
![]()
Yok ya evet kilo aldm biraz ama söylüyor tosun gibi oldun diye öyle çekinmez yaniNe var yaa askilotam askosum falan deriz biz de askit bile deriz yanibence bi art niyetinden degildir yani. Ay acaba kilo mu aldin kiz bak simdi aklima geldi onu mu ima ediyo bu da olabilir. Direk soyleyemiyodur?
Hahahaha hahah ha ah Hahahaha haha hahah hahaSon bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Yok ya evet kilo aldm biraz ama söylüyor tosun gibi oldun diye öyle çekinmez yani![]()
Diyetteyim cnm yavaş yavaş veriyormE o zamansa sevdiginden yapiyodurama yine de kilo vermeye basla derim ben canim