Bu nasıl sevmek??

722

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
19
0
6
35
İstanbul
bundan 8 ay önce 2 senelik sevgilimden ayrıldım o benim için çok çok özel biriydi çok ayrılıklar yaşadık ama asla kopamadık her zaman bi şekilde beraber olduk daha sonra o biyerde çalışmaya başladı ne olduysa ondan sonra oldu daha az ilgi göstermeye mesaj atmamaya başladı gece geç saatte işten çıkıyodu o zamana ben uyumuş oluyordum gündüzleride o uyuyordu zamanla dahada koptuk ben bu durumdan şikâyetçiydim ama o beni anlamıyodu yada anlamak istemiyodu..! karşımda bambaşka bi insan vardı sanki.. sonunda dayanamadım ve bitirmeye karar verdim önce saçmalamalar falan ama sonrasında kabul etti. 2 ay sonra bana nasılsın diye mesaj attı iyi olduğumu bana mesaj atmaması gerektiğini söyledim çünkü gerçekten onu artık hayatımda istemiyodum bana haklısın sana mesaj atarak bazılarına haksızlık yapıyorum dedi. o an içime kurt düştü sevgilin mi var dedim inkar etti ama benide facesinden engellemişti. daha sonra bigün fake hesaptan facesine baktım ve o an herşeyi anladım yeni sevgilisiyle aşk dolu yorumlaşmalarını okudum ağlayarak onu aradım ağzıma geleni saydım. beni salak yerine koymuştu tabi yine saçmalamalar başladı onu duymuyodum bile telefonu suratına kapattım.. aşka sevgiye herşeye inancım bitmişti çünkü o bile bunları yaptıysa herkes yapar diyodum onun sevgisinden o kadar emindimm.. aradan 8ay geçti o hala o kızla çıkıyo benimde konuştuğum biri var ama o kadar korkuyorum ki yeni bi ilişkiye hazır olmadığımı söyleyip duruyorum oda zaten anlayışla karşılıyo.. geçen akşam hiç beklemediğim anda mesaj attı bana o çocuk kim diye facemden görmüş.. bende sinir etmek için sevgilim dedim bunu bana yapamazsın dedi (kendi yapınca iyi oluyo! ) sen kimsin ki dedim. hata yaptım biliyorum ne desen haklısın ama böyle olcanı bilemezdim ben sen yıpranma diye böyle yaptım zaten onunla sonum yok falan filann.. madem sonun yok neden hala çıkıyosun dedim sustu.. bilmediğin şeyler var dedi.. ne olursa olsun onu affedemiyorum bilmediğim ne olursa olsun o istedi ve çıktı o kızla.. yüreğim onu bidaha sevemez biliyorum. ama yüregimm bi başkasınıda sevemiyo karşımdaki insanda onu arıyorum sanki.. 3 gün önce facesinden gördüm başka bi şehire tamamen gitti ve ben bunu gidişine 1 saat kala ögrendim çok zoruma gitti o kadar yaşanmışlık vardı ufacık bir vedayıda mı hak etmedim ve bana mesaj attı bilmedigin çok sey var seni seviyorumm diyee.. çok kırgınım yalnızım ben bunları hak etmedimm o bana çok gördügü sevgiyi aşkı mutlulugu bugün bi başkasına sunuyuu bunu onada dedim yapma böyle üzülüyorum dedi oysa hala benim üzgünlüğümü göremiycek kadar körrr ! onu asla affedemiyorummm

arkadaşlar ben daha önce bunları size anlatmıştımm. tam hayatıma bakmaya onu gerçekten unutmaya karar veriyorum kendini hatırlatcak bişeyler yapıyo.. dün akşam bana yine mesaj attı napıyosun nasılsın gibisinden.. eger dedim vicdan azabıysa çektiğin için rahat olsun sacmalamaa falan dedi. o zaman amacın nee neden o kızla hem çıkmaya devam edip hem benimle konusuyosunn bana seni seviiyorum diyip onla hala neden devam ediyosun o zamann.. madem benim yanımda yer almadın bırak yolumda tekte olsa yürüyeyimm dedimm. allah belamı versin tamam yazdı . hatalarını anlayıp neden hala o kızla anlamış degilimm! sizce neden böyle yapıyo amacı ne ?

Adamlık, insanlık, kalite, kişilik asla değişmez.. Böyle bryle yeniden olmaz, depükle gitsin.

Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…