Bu nasıl suçlama!?

bende sana sabahın köründe mailimi attım zaten:1:

Şimdi gördüm canım hemen cevap yazıyorum :)

Yanlış anlamanızı istemem, üzüntünüzü anlıyorum. Hak da veriyorum. Fakat özellikle bayanların böyle ayrıntılı erkek arkadaşlarıyla dialoglarını anlatmasını çok da masum bulmuyorum. Arkadaşımla dertleştik çok üzüldüm haline ağladı falan diyebilirsiniz. Sararıldı bana sırtını sıvazladım ve bunun gibi birçok ayrıntıyı anlatıp da adamın nasıl tepki vermesini bekliyorsunuz? iyi yaptın hayatım daha çok sarıl mı?
Kim yaparsa yapsın bu tavrı çocuksu buluyorum ve karşısındakini kıskandırma eğilimi olduğunu düşünüyorum. Adamın paronayaya bağlaması ise normal degil.
Sanırım size tam manasıyla güvenmiyordu, bu da bardağı taşıran son damla oldu. Kimsenin kimseden böyle bir şey isteme hakkı yok. Onur kırıcı, küçük düşürücü bir davranış. Anlattıklarınız sorun çıkarabilir evet. Ama bekaret kontrolune işi getiren insanın ruh sağlığından şüphe ederim. Nacızane fikrim uzak durun böyle bir insandan.

Böyle düşünebileceğinizi bilerek herhangi bir kastım yoktu dedim anlatırken özellikle yapmadım yani. Evet belki genelde değinilmemelidir ama o an ağzımdan nasıl çıktı niye çıktı bilmiyorum. Belki Tanrının bi' lütfudur da nasıl bi' insan olduğunu görmemi sağladı. Ben anormal bulmadım onca zamandır arkadaşım olan ve sevgilisi olan bir insanın başına öyle bir olay gelmişken bana yakınında olduğum için sarılmasını. Anlık bir şeydi yani. Neyse çabam o zaten. Kırgın ve üzgünüm, üstesinden gelmeye çalışıyorum. Attığı mesajlara cevap atmadım, özür diledi, sevdiğini belirtti vs. sustu, kesti mesaj atmayı sonra, umarım böyle devam eder...

Son düzenleme:
Senden bekaret kontrolü istemesi çok aşşağılayıcı ve iğrenç sonuçta bir arkadaşını teselli etmişsin ne var bunda sırf bunu yaptın diye sana böyle hakaret edemez kıskanmış olabilir ama bu şekilde birşey söylemesi yalnış güveni yok demek ki güven olmayınca ilişki yürümez zaten boşver takma kafana bende 2. bir şans verdim ama verdiğime pişmanım şu an erkekler 2. bir şansı haketmiyolar adam olsaydı 1.sini zaten iyi değerlendirirdi

Back