Bu nasıl suçlama!?

Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?

aklınca seni suçlu durumuna düşürecek,utanmasa özür diletecek..

senden bekaret kontrolü isteyen bir adam sana güvenmiyor demektir..sana güvenmeyen bir adamla da bir ömür geçiremezsin.bu kadar net söylüyorum.

Belki de kendisi senden sonra öyle yollara yöneldi,seni de kendi gibi sanıyor.
insan herkesi kendi gibi görürmüş,bunu sakın unutma!

İncinmen çok normal canım... Ona orda o kızgınlıkla ne yapsan yeri.
Birine sarılıp, teselli etmek aldatmak demek değildir.
Kaldı ki aldatmanın ölçütü, sadece cinsellik değildir.
Bekaret raporu istemesi bana çok yanlış geldi.
Erkek arkadaşınla aranızda bir güven problemi mi vardı acaba?
Daha evvel yaşadığınız başka bir sorundan dolayı, birbirinize dolu muydunuz?

Erkek arkadaşınız dervişin fikri ne ise zikri o olur misali
büyük bir güven problemi yaşıyor.

Kendisi yapmış demek ki o ima ettiği şeyleri,
karşısındakini de aynen öyle sanıyor.

Üzülmenize hiç gerek yok.
Eski sevgilinizdi, ayrıldınız , bir şans daha verip tekrar denediniz olmadı.

Bu kadar basit.

Hep söylüyorum, kadın erkek ilişkilerinde kimse ikinci şansı hak etmiyor!

Son düzenleme:
İyi tarafından bak, iyiki barışmışsınız da tesadüfen gerçek yüzünü görmüşsün, artık üzülmezsin ya da keşkelerin olmaz o şahıs için. Tamam karşı cinsle arkadaş olunamayacağını düşünen, saçma sapan şeyleri kıskanan insanlara aşinayız, çok şaşırtıcı gelmedi o yüzden de, omzunda ağlayan erkekten, aldatılmaya, ordan bekaret kontrolüne konuyu çekebilmesine yuh diyorum.

seni kıskanmış olabilir. ama işi bekaret kontrolüne gitmeyi teklif edecek boyuta getirmesi :19::20:

beni kıskanmış başkalarından sakınmış olmanı anlarım. ama işi benim bekaret kontrolüne getirdiğin için asıl ben seninle bir daha görüşebileceğimi sanmıyorum. seni çok sewmeme rağmen bekaretimi sana wermedim. kardeşim gözüyle gördüğüm birisine sarıldım diye beni namussuz ilan edip o kadar kırdın o kadar yaraladın ya... keşke başkasına sarılmamın seni rahatsız ettiğini daha güzel ifadelerle anlatsaydın da ben bu adamı mı semişim dedirtmeseydin bana.

diye mesaj atardım ben.

Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?

Bu mesaja kesinlikle yanıt yazmayın.
Yazarsanız da yazdığınız mesajın içeriği ayrılma konusu olsun.

Çünkü bu adam 3. bir şahsı bahane ederek aslında kendi yapmak istediklerini dile getiriyor.
Buna zemin hazırlıyor.

Valla o aradığı bahaneyi bulmuş gibi geldi bana.
Bu arada bekaret kontrolu olayıyla da seni yokladı anlaşılan.
Böylesine s... R git demek fevkalade rahatlatıcıdır ama kibarlık sende kalsın.
En iyisi hiç tepki verme o kudursun:ssz:

İncinmen çok normal canım... Ona orda o kızgınlıkla ne yapsan yeri.
Birine sarılıp, teselli etmek aldatmak demek değildir.
Kaldı ki aldatmanın ölçütü, sadece cinsellik değildir.
Bekaret raporu istemesi bana çok yanlış geldi.
Erkek arkadaşınla aranızda bir güven problemi mi vardı acaba?
Daha evvel yaşadığınız başka bir sorundan dolayı, birbirinize dolu muydunuz?

Var canım sonuçta araya başkaları girdi ikimiz için de. Onun sürüyle girmiştir gerçi ama... İşte zaten buna taktı o insanlardan biri bana bir şey yapmış mıdır diye bir paranoya aldı bir haftadır gidiyordu ama olayı bekaret kontrolüne kadar taşıyabileceğini düşünmezdim. Beni gerikafalılıkla suçlayan adam nedense birden bekaret delisi oldu. İki yüzlülük bu olsa gerek. Başka kızlarla yaparken sorun yok ama bana gelince raporlu olacağım! Beni annesine evleneceğim kız diye tanıttı ve ciddi ciddi bir evlenme teklifinde bulundu zaten okurken evlilik diye bir konu açmıştım. Kendime hayret ediyorum şu anda böyle bir adama evet demeyi nasıl düşünebilmişim!!

''ne mutlu bana '' de sende.. ama gerçekten çok sinir bozucu bişeymiş bu yaa.. inan çok çok çok daha normal insanlarla birlikte olabilirsin..off, çok terbiyesiz biri bu ya, bekaret kontrolü falan, sana ne ahlaksız herif.. anamız babamız sevgilimiz olduğunu bildiği halde öyle bişi demiyo, o kim ya?

Anneme anlattım da benim bile umrumda değil senin bacağının arasında olup olmadığı buran ve buran önemli deyip kalbimi ve kafamı işaret etti. Aksini önemli görene de tekmeyi basarsın dedi.

bir de yüzüne raporu çarpmayı mı düşünüyorsun?yok artık!!duymamış olayım...böyle onursuzluk yok..!

ne mecbursun ispata?

diyeceğin 2 kelime 'uğurlar olsun'..

İyi tarafından bak, iyiki barışmışsınız da tesadüfen gerçek yüzünü görmüşsün, artık üzülmezsin ya da keşkelerin olmaz o şahıs için. Tamam karşı cinsle arkadaş olunamayacağını düşünen, saçma sapan şeyleri kıskanan insanlara aşinayız, çok şaşırtıcı gelmedi o yüzden de, omzunda ağlayan erkekten, aldatılmaya, ordan bekaret kontrolüne konuyu çekebilmesine yuh diyorum.

Hastalıklı bir zihni var ona garanti getirdim artık zaten ben. Daha nerelerden neler çıkardığını anlatsam şok olursunuz.

seni kıskanmış olabilir. ama işi bekaret kontrolüne gitmeyi teklif edecek boyuta getirmesi :19::20:

beni kıskanmış başkalarından sakınmış olmanı anlarım. ama işi benim bekaret kontrolüne getirdiğin için asıl ben seninle bir daha görüşebileceğimi sanmıyorum. seni çok sewmeme rağmen bekaretimi sana wermedim. kardeşim gözüyle gördüğüm birisine sarıldım diye beni namussuz ilan edip o kadar kırdın o kadar yaraladın ya... keşke başkasına sarılmamın seni rahatsız ettiğini daha güzel ifadelerle anlatsaydın da ben bu adamı mı semişim dedirtmeseydin bana.

diye mesaj atardım ben.

Yok hiç cevap atmayacağım tatlım. Bu mesaj çok yumuşak kaçar ona.

Bu mesaja kesinlikle yanıt yazmayın.
Yazarsanız da yazdığınız mesajın içeriği ayrılma konusu olsun.

Çünkü bu adam 3. bir şahsı bahane ederek aslında kendi yapmak istediklerini dile getiriyor.
Buna zemin hazırlıyor.

Ya bu hiç aklıma gelmemişti benim açıkçası ama haklısınız zaten bana bu düşünce yüzünden gerikafalı deyip sonra da bekaret kontrolü istemek nasıl bir dengesizliktir anlayamıyorum... Cevap atmamayı tercih edeceğim...

kusura bakma lyudka ama sevgilin cok terbiyesiz bir insanmis. Bu kadar da olmaz. Ne demeye calisiyor yani? Hem sen onunla ne yasamissin ki HATTA benimle yapmadiklarini yap diyebiliyor. Ben sana birsey soyleyim mi? Bu adam senin adini cikartir bak soylemedi deme. Sen buna bir cevap yazacaksan "ne yasadim ki seninle, lafini bil de konus" gibi birsey yaz. Bu zihniyette bi adam suanda senin arkandan konusuyor olabilir, seninle yasadiklarini millete anlatip, bu mesajina verecegin herhangi "sacmalama" gibi onu onaylayan bi cevap attiginda, "bakin biz birseyler yasadik...." falan gibi konusabilir. Aman diyim, uzak dur sen bu cocuktan. Bir kotu iliskiden diger bi kotu iliskiye girme, kimse senin kurtulusun degil bak yagmurdan kacarken doluya tutulursun boyle.

Son düzenleme:
Anneme anlattım da benim bile umrumda değil senin bacağının arasında olup olmadığı buran ve buran önemli deyip kalbimi ve kafamı işaret etti. Aksini önemli görene de tekmeyi basarsın dedi.

Anneye sevgiler, saygıyla eğiliyorum:46::46::46:

kusura bakma lyudka ama sevgilin cok terbiyesiz bir insanmis. Bu kadar da olmaz. Ne demeye calisiyor yani? Hem sen onunla ne yasamissin ki HATTA BENIMLE YAPTIKLARINI YAP.. diyebiliyor. Ben sana birsey soyleyim mi? Bu adam senin adini cikartir bak soylemedi deme. Sen buna bir cevap yazacaksan "ne yasadim ki seninle, lafini bil de konus" gibi birsey yaz. Bu zihniyette bi adam suanda senin arkandan konusuyor olabilir, seninle yasadiklarini millete anlatip, bu mesajina verecegin herhangi "sacmalama" gibi onu onaylayan bi cevap attiginda, "bakin biz birseyler yasadik...." falan gibi konusabilir. Aman diyim, uzak dur sen bu cocuktan. Bir kotu iliskiden diger bi kotu iliskiye girme, kimse senin kurtulusun degil bak yagmurdan kacarken doluya tutulursun boyle.

Canım yapmadıklarını yap dedi yanlış okudun sanırım yani ben onunla bir şeyler yaşamayı kabul etmedim ya bunu kastediyor beni yapmaya layık görmüyorsun git başkasıyla yap demeye getirdi... Zaten sarılınca aldatmış sarmaş dolaş olmuş oldum ya güvenilmez biriyim artık onun için...

bir de yüzüne raporu çarpmayı mı düşünüyorsun?yok artık!!duymamış olayım...böyle onursuzluk yok..!

ne mecbursun ispata?

diyeceğin 2 kelime 'uğurlar olsun'..

Bir an günahımı aldığını bilsin istedim ama haklısınız şer yüzünü bile görmek istemiyorum.

Ayrica bu cocugun asil derdinin iliskisinde cinsellik yasamak istemesi oldugunu ve o yuzden konuyu surekli buraya cektigini dusunuyorum.
Bakire olmasan hemen seninle biseyler yasamak isteyecek. bakireysende ilk benimle ol falan der yakinda.. ha bi de "bana guvenebilirsin bu beni sana daha da cok baglar" falan der.

Ayrica bu cocugun asil derdinin iliskisinde cinsellik yasamak istemesi oldugunu ve o yuzden konuyu surekli buraya cektigini dusunuyorum.
Bakire olmasan hemen seninle biseyler yasamak isteyecek. bakireysende ilk benimle ol falan der yakinda.. ha bi de "bana guvenebilirsin bu beni sana daha da cok baglar" falan der.

evet klasik erkek söylemi .istediklerini alana kadar maymun gibi etrafında dolanırlar...ama yaptıktan sonra ucuz kadın olursun!

Son düzenleme:

O değil ama ben bakire bir kızla bir şeyler yaşarsam kesinlikle evlenirim, böyle bir düşünce tarzında yetiştim o yüzden sorumluluğunu almak için bu kadar düşündüm eğer bekaretini alırsam sonsuza kadar yanında olmalı ya da seninle evlenmeliyim, dedi.

Back
X