Bu nazardan nasıl kurtulucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey

Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey

Var Mune Mune hocamızın nefesi kuvvetlidir.

heeeerkesin gözü var heeeerkes kıskanıyo ondandır.ya da siz bi çılgınlık yapıp HASTANE denen kuruma gidin, bir doktorla görüşün tahlil falan yapsın.Üfürükçülerden bile umudunuz kalmadıysa madem belki pozitif bilim bir ihtimal çareniz olur. :işsiz: :işsiz: :işsiz: bak benim üfürükçüm Mune Mune ,nefesi kuvvetli ablam benim.

images.webp

Disari cikmadan once bunu takabilirsin 😁

Benim kardeşim küçük yaşında öldü sebebiyse hiç bir doktor tarafından bulunamadı göbeği kapkara oldu midesi çatladı araştırılmayan yer kalmadı ama hiç bir sonuç alınamadı yıllar sonra hocaya gitti annem ve senin çocuğun nazardan ölmüş dedi bu ne kadar acı bişey biliyomusun dalga geçilecek bir konu değil ben canımı kardeşimi kaybettim bu yüzden bir söz vardır nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye umarım başınıza gelmez böyle bişey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X