Bu nazardan nasıl kurtulucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocası dikkatsiz araba kullanıyor sürekli kaza yapıyor diye "ay üzerimizde nazar var kimse bizi cekemiyor" diye yorum yapan tanıdığım ve burada ki bayanlar bana ilham verdiniz bundan sonra arabayı bir yere vurduğumda veya sürttüğümde gidip kocama diyeceğim ki "Ay hayatım üzerimde nazar var ben ne yapabilirim ki herkesin gözü üzerimde o yuzden kaza yaptım benim bir suçum yok":KK70:

Nazar diye bir şey elbette var..Ancak bunu takıntı haline getirmemelisiniz..Kendinize nazar ayetini bunun icin dualari okursunuz sonra da Allah a bırakırsınız..Kardeşinize üzüldüm Allah rahmet eylesin ancak bunu da aşırı bir şekilde nazara bağlayıp mutsuz olmayın siz önleminizi aldıktan sonra yaşanıyorsa bu imtihandır

Nazar dinimizdede vardır haklısın nazar değe bilir bu birazda isimizin alakasıyla olabilr ağır bi isim olabilir dinimizdede bunun yeri vardır haklısınız , çekiyoda olabilirsiniz ammenna en kuvvetlisi sizin kendinize okumanız ben çok inanırım nazara insanın kendi kendisine bile nazarı değer hatta bazen en çok sevdiklerimizin bile . Sürekli nas felak ayet-el kürsi okuyun kendinize bakara süresini açıp evinizde arada bir çalın , hocaya gitme kısmı sizin tercihiniz olmuş.. ben bununla ilgili bi kolye aldım uzun bi sürede taktım koptu 2/3 kez şimdi tekrar dışını alınca takıcam , akit taşında peygamber efendimizin yemen mührünü alın rahatlarsınız umarım bende çok işe yaradı akit taşı zaten kötü enerjiyi dışarı atar yemen mührününde önemi büyük deneyin kolay bulunmuyo ama biraz zorlamanız lazım araştırın gerçek akit olması gerek üfürükcüleride boş verin bence

Ciddi yorum yapmak gerekirse evet nazar vardır ama nazarı hayatın merkezine koyup her seyin sebebi olarak gorup hocalardan medet ummak yanlıştır.

Nazar değdi diye bu kadar etkilenmeyin. okuyun felak-nas-ayetel kürsi sığının Allah a olsun bitsin. Ben o ufurukcu hocalara okunmaya gidipte uzerinde nazar cıkmayan duymadım zaten kim gitse sen de nazar var diyorlar. inanmayın böyle kisilere.

Ay Allah affetsin direkt “iliklerine kadar nazar” deyince aklıma tvlerde çıkan sapık hoca kılığındakiler geldi. Her dilinde maşallah, inşallah olanlara inanmayın lütfen.

Nazar dinimizdede vardır haklısın nazar değe bilir bu birazda isimizin alakasıyla olabilr ağır bi isim olabilir dinimizdede bunun yeri vardır haklısınız , çekiyoda olabilirsiniz ammenna en kuvvetlisi sizin kendinize okumanız ben çok inanırım nazara insanın kendi kendisine bile nazarı değer hatta bazen en çok sevdiklerimizin bile . Sürekli nas felak ayet-el kürsi okuyun kendinize bakara süresini açıp evinizde arada bir çalın , hocaya gitme kısmı sizin tercihiniz olmuş.. ben bununla ilgili bi kolye aldım uzun bi sürede taktım koptu 2/3 kez şimdi tekrar dışını alınca takıcam , akit taşında peygamber efendimizin yemen mührünü alın rahatlarsınız umarım bende çok işe yaradı akit taşı zaten kötü enerjiyi dışarı atar yemen mührününde önemi büyük deneyin kolay bulunmuyo ama biraz zorlamanız lazım araştırın gerçek akit olması gerek üfürükcüleride boş verin bence
Fotoğraf atar mısınız?

Ayetel kürsi, nas -felak sabahları kalktığınızda ve aksam yatmadan okuyun. Daha da nazardan şüpheleniyorsanız zaten nazardan değil büyük ihtimal evham kuruntu yapıyorsunuz. Psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemdeyseniz olumsuzlara daha fazla odaklanırsınız ve sanki belalar sürekli geliyor şeklinde düşünürsünüz. Nazar değil bence psikolojik durumunuzdan kaynaklı bir şey gibi bu. Kaza olur hastalık olur ama nazarda öyle sürekli olan bi şey değil o kadarda zayıf değil kimse. Hele ki dua okuyorsanız kesinlikle nazar değil emin olun. Boşu boşuna hoca isimli şarlatanlara para kaptırmayın.

Nazar var dinimizde evet ama nasıl korunacağın da yazılmış sonuçta. Öyle üfürükçülere falan para kaptırma bence. Oku kendine çok inancın varsa korur zaten o seni

Yazık gerçektende. Bi insanın fikri soyledigi yanlis veya sacma gelebilir. Ama sizden fikir bekleyen insana bu kadar vicdansizca dalga gecerek cevap vermek birseyleri duzeltti mi? Yada ne yarari oldu diyeyim. Madem kadin cok yanlış düsunuyor çok akillisiniz ya dogrusunu guzel dille söyleyin. Ha konuya gelecek olursam nazar vardır haktır kardeşim ama felak nas okursan inşallah korunursun. Hicbir hoca Allahin ayetinden cok koruyamaz

Bunlar ; bende kahve rengi olanı var .

Eklentiler

• 5F4A30FA-AEDE-4D17-8DDF-FDBD6AF03231.webp
    5F4A30FA-AEDE-4D17-8DDF-FDBD6AF03231.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey
Şakaysa komik değilse daha komik :)

Merhaba kızlar bana çok nazar değiyor illaki iyiliğe güzelliğe değil olumsuz şeyler bile söylense üstüme hemen değiyor kayınvalidem hep okuyor oda hastalanıyor okuduktan sonra hocaya gittim iliklerine kadar nazar işlemiş dedi okudu etti ama yinede değiyor var mı bunun çözümü bi hoca önerisi veya başka bi bişey

Konu silinir. Nas süresini oku.

Konu nasıl siliniyo gerçekten verilen cevaplara çok üzüldüm sadece fikir istemiştim ben herkes dalga geçti silmek istiyorum

Nazar vardir evet ve bazı insanlarin yildizlari düşük olur.cok cabuk etkilenirler anlaminda bir sözdür bu.Bu cok cabuk etkilenenler de genel de hassas yapili ,ince düşünceli böyle şeyleri kafasina takan kişilerdir.Burada konu sahibinin üzerine gercekten cok fazla gelinmiş,dalga gecilmiş.Hoş değil.Sadece bu tip şeyler icin nolur hocadan ,şeyhden vs medet ummayin.Hatta nazar boncugu,muska ve tarzi şeyler şirktir ,şekilciliktir şamanizme bile girer.Bol bol nas,felak,inşirah surelerini okuyun kendinize gün icinde.Bu surelerin mealini de okuyun.Bir de cok düşünmeyin nazar degecek vs diye merkezinize almayin.Düşundugunuz şeyleri cekersiniz .

Nazar vardir evet ve bazı insanlarin yildizlari düşük olur.cok cabuk etkilenirler anlaminda bir sözdür bu.Bu cok cabuk etkilenenler de genel de hassas yapili ,ince düşünceli böyle şeyleri kafasina takan kişilerdir.Burada konu sahibinin üzerine gercekten cok fazla gelinmiş,dalga gecilmiş.Hoş değil.Sadece bu tip şeyler icin nolur hocadan ,şeyhden vs medet ummayin.Hatta nazar boncugu,muska ve tarzi şeyler şirktir ,şekilciliktir şamanizme bile girer.Bol bol nas,felak,inşirah surelerini okuyun kendinize gün icinde.Bu surelerin mealini de okuyun.Bir de cok düşünmeyin nazar degecek vs diye merkezinize almayin.Düşundugunuz şeyleri cekersiniz .
Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu Yani

Allah sizden razı olsun ben hep düşünmüyorum zaten sadece sık sık nazar değiyo bunu farkediyorum yoksa bana nazar değecek diye bi düşünce içine girmiyorum yardım istedim sadece olay bu Yani
Sizden de razı olsun.Siz samimi bir sekilde yardim istemişsiniz ama bilgisi olan olmayan yazmis durmuş.Umursamayin.Daha cok gençsiniz.Elbet sorup öğreneceksiniz kafanizi kurcalayanlari.Ferahlik dolu günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X