Yok yazmadım,yazmayacağım ama ne demek istedigini anlamadım.Mesajın son kısmında bana mı kişiliksiz,mutlu olmayan kalitesiz bir insansın mı demek istedi yoksa boylelerinden uzak dur mu demek istediBen olsam cevap bile yazmam
Mesaj içeriğinde ne söylemek istedi onu anlayamadım ben.Ay deli mi ne yaa.Tanidigi savcilar varmis ta bilmem ne.Enistem polis olayina donmus.Sen de deseydin ya tanidigim en iyi reklamci sendin uzak duruyorum iste diye.Gozum korktu demiyoda laga luga yapiyo.
Bu mesajin 'bence' turkcesi: acayip kiskandim yeni birini bulunca seni tehditte ettim ama sonrada popom yemedi suan geri adim atiyorum. Son kismi icinde demek istedigi kiskancliktan oluyorum senin onunla mutlu oldugunu gorunce.. bu kadar yani, kaale almana gerek yok benceYok yazmadım,yazmayacağım ama ne demek istedigini anlamadım.Mesajın son kısmında bana mı kişiliksiz,mutlu olmayan kalitesiz bir insansın mı demek istedi yoksa boylelerinden uzak dur mu demek istedi
Sevgiline laf vurmus iste bence sana degil.Mesaj içeriğinde ne söylemek istedi onu anlayamadım ben.
Çünkü o varken böyle hissettirmiştim.Sadece o vardı,onsuz olamazdı ama oluyor hatta şuan çok huzurluyum.Havlayan kopek isirmaz diye bosuna demiyolar
Mutlu degilsin rol yapiyosun demek istemis galiba. Onsuz mutlu,huzurlu olman imkansiz cunku
Bana mı dedi sen rol yapıyorsun karaktersizsin mutlu değilsin diye yoksa böyle insanlardan uzak dur mu demek istedi.asıl mesele korkulacak olay kalmadı çünkü göze alamadı umudu vardı kırıldı...onun mesajıda duygusal geldi bana karşındaki kişiye karşı seni uyarıyor sanki ama konudaki gizli özneyi tam çözemedim
Aslında korktum ama hissettirmedim.Sen aciz bir insansın ko sevdiklerimle tehdit ediyorsun bir sorunun varsa benimle yerim belli yurdum belli gel buradayım dedim.Salak senin korkmani da beklemiş olabilir sen korkmayinca tabi yememis
Şuan gayet huzurlu ve mutluyum o ne ladar kabullenmek istemese de.Sen hayatımda biri var mutluyum demişsin ya, sahip olamadığın mutluluğun reklamını yapmamı demek istemiş ne. Öf çok alık bu çocuk
İşte belli etseydin daha da üstüne geleckti adi herif çok iyi yapmissinAslında korktum ama hissettirmedim.Sen aciz bir insansın ko sevdiklerimle tehdit ediyorsun bir sorunun varsa benimle yerim belli yurdum belli gel buradayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?