bu ne anlama geliyor ?

Savcılığa gidin mesajı da gösterin "tanıdığım savcılar var" demek bile suçtur. Çeksinler bakalım karakola o tanıdığı savcılar kimmiş?

komik :) içine sindiremeyen insan modeli ayyy 10 sene öncesine döndüm :) buna benzer bende de vardı bitane :) cevap verme kudursun dursun. birdaha da rahatsız ederse gerekli şikayetleri yap ki başkasına bulaşamasın.

Hahahaha bal gibide korkmus ama psikolojik rahatsız belliki. Temkinli ol tehdit ettiği şeyleri sessiz sedasız yapmasını.

anlayıp ne yapacaksın?
çıkmış gitmiş işte hayatından
sevin sen de

Hahahaha bal gibide korkmus ama psikolojik rahatsız belliki. Temkinli ol tehdit ettiği şeyleri sessiz sedasız yapmasını.
Birşey farkettim zaten.O geçen sene bu zamanlar gününü gün edip beni üzerken,bir sene sonra bugun iste ben gülüyorum.
Hırsım falan yok o da mutlu olsun ama ben o mutlu diye bunları yapmamıştım

komik :) içine sindiremeyen insan modeli ayyy 10 sene öncesine döndüm :) buna benzer bende de vardı bitane :) cevap verme kudursun dursun. birdaha da rahatsız ederse gerekli şikayetleri yap ki başkasına bulaşamasın.
Cevap vermedim vermeyeceğim de.Zaten vereyim uzasın diye attı bence o mesajı da.
Ama atmayacağım.

Ben bilmiyorum uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle.
Birşeyler yaşandı bitti .benden uzakta ne yaparsa yapsın.Beni bir kez daha tehdit eder veya arkadaşlarıma zarar vermeye kalkarsa işte bende o zaman dişlerimi gösteririm artık
Savcılığa gidin mesajı da gösterin "tanıdığım savcılar var" demek bile suçtur. Çeksinler bakalım karakola o tanıdığı savcılar kimmiş?

Size yem atmış "hayır öyle değil yanlış düşünüyorsun" deyip konuyu uzatman için. Sakın cevap verme. Onun hakkında ne düşündüğü önemli olmamalı artık.
Yok vermedim vermem de.Ona en son ne yaparsan yap,ne mesaj atarsan at benden cevap bulamayacaksın bundan sonra demiştim.O sözümü yedirmek için böyle beni zan altında bırakan şeyler yazdı

Hahahahaha :))))) meali: "tirstim" demektir bunun. Salla cevap verme. Olur gider, kuyruğunu dik tutar hesabı... Tam karaktersiz. Geçmiş olsun :))

Benimki bitmeden göstermişti Yani şimdi yaptıkları söyledikleri şaşırtmıyor

Senin dişli çıkıp savcılığa şikayet ederim demen de onu hem korkutmuş hem şaşırtmış. Malum seni elde sayıyordu ya...

Hahahahaha :))))) meali: "tirstim" demektir bunun. Salla cevap verme. Olur gider, kuyruğunu dik tutar hesabı... Tam karaktersiz. Geçmiş olsun :))
Yok cevap vermedim vermem de kudursun dursun.
Elimden geleni fazlasıyla yaptığım bir ilişkiydi.Ama buna değmediğini görüp vazgeçtim.
Biraz klişe olacak ama ben ağlarken o gülüyordu.
Ağlasın demiyorum ama ilahi adalet gibi geliyor bana bu.

Yok yazmadım,yazmayacağım ama ne demek istedigini anlamadım.Mesajın son kısmında bana mı kişiliksiz,mutlu olmayan kalitesiz bir insansın mı demek istedi yoksa boylelerinden uzak dur mu demek istedi

Ya sen bosver ne demek istedigini sorgulama. Elveda demis iste. Kurtuldun bitti gitti. Sakin cevap yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…