bu ne aptallıktı ,zorla öptü beni

arkadaşlar yine ben atanalı 2 ay oldu atandığım yerden bir çocuk benden hoşlanıyordu neyse ki 2-3 kez çıktık dışarda oturduk dün de eve gidiyordum gelip bir çayını içeyim dedi .Önce yok dedim sonra da çok ısrar etti geldi:((eve geldi girdi çay içtik sonra zorla öptü tabiii kızlar ya gidip herkese söylerse halim duman olur benim o dairede sakın söyleme dedim allah şahidim olsun söylememe dedi ama yine de bellli olmaz tabi bana akıl verin lütfen:((((((((:47:

Arkadaşım ne kadar cesursunuz.Başkalarına anlatırmı diye baştan düşünecektin.İğrençlik yapıp ben onunla beraber oldum derse nasıl ispatlayacaksın o durumu.İnanın bazen bazen kadınların bu kadar cesur olmalarına kızıyorum.Kadınlar ne yapıyosa kendine yapıyo sonrada ağlıyo. ne ilginç bir türüz...

Yazdıklarını okuyunca,önceki konunu hatırladım.
Kesin aynı kız dedim.Ve evet senmişsin.

Senin bazı paranoyak takıntıların var.Bunlar için tedavi olman lazım.
Artı bunca endişeye rağmen çok tedbirsizsin.
Ve kusura bakma ama ailesinden uzak yaşayabilecek bir kıza benzemiyorsun.O yapıda ve o olgunlukta değilsin.

Bu konuya gelince...Sen adamı eve davet edip gel seni öpeyim dememişsin.Neden o öptüğü halde,kimseye söyleme diyorsun ?
Madem öyle eve kabul etmeseydin,madem öyle tepki gösterseydin.

merak ettim bende önceki konularını bulup okudum.
kesinlikle katılıyorum yaşının gerektirdiği bir olgunluğa sahip değilsin.üzgünüm ama 20 li yaşlarda sanmıştım.
babanın yanında sosyal fobi olduğuna dair bir konu açmışsın. aslında sosyal fobi değilde takıntı problemlerinin olduğunu düşünüyorum.(sigara alanında içilen sigaraya birşey söyliyecekleri için tedirgin olup,bunu kafana takıp dert etmenden çıkardım.),

bu konu da da karşı cinslerle de çabuk kaynaşabildiğini düşündüm.
önceki konulardan ocak ayında bir erkek arkadaşının olduğu anladım.(ve bir akrabasıyla görüşebilecek kadar uzun süreli bir ilişki sanırım) (yanlış anlamış da olabilirim) herneyse gittiğin ilde ilk günden erkek arkadaş edinmeye çalışman bence sosyo fobilik değil yanlız kalma, sevilmeme korkusu olabilir sadece.
kpss, atanma,atanmayı beklemek, işsiz kalmak, bunlar çok sıkıcı insanı bunaltan ve insanı depresyona sürükleyen süreçler.
iyi bir psikolojik tedavi alman gerekir bence.

Konu açıp, çekip gidenlerden biri daha... Sanki nette bir grup var da bütün gün kk 'da konu açıp eğleniyorlar...

Konu açıp, çekip gidenlerden biri daha... Sanki nette bir grup var da bütün gün kk 'da konu açıp eğleniyorlar...

Konu açıp gitmek demiyorum ben de onlara.
Kandıramadıkları için gidiyorlar.
Kim kimi zorla öper.
Sen biriki kere görüştüğün insanı evine davet edersen, o da sana yakınlaşmaya çalışır. Ama kimse kimseyi şu durumda zorla öpmeye cesaret edemez.

iyi zorla başka bişey yapmamış. malum sonrasnda devlet de arkasında durmuyor kadınların. artık beş kat tedbirli ol bari.

valla 3 yıl şehir dışında okudum erkek arkadaslarımız yemege gelirdi asla da tek gelmezdi hiçbiri bizimde tek oldugumuzu bilselerdi gelmezlerdi ki muhabbet sarsa bile çok geç oldugunda kusura bakmayın burası bi bekar kız evi malum kızlar da erken yatar diyip arkadasları gönderdiğimizde olmuştur yani ne onlar darılırlardı nede biz bir terbiyesiz ettiğimizi düşünürdük edebimle de okudum geldim valla...boşuna dememişler babana bile güvenme diye sen 3 kere çay içtiğin birini hadi eve aldın bi çahillik ettin de bir arkadasımızın dediği gibi karşı koltuk yokmuydu? adamın yanına gelene kadar hissetmedinmi? ittiremedin mi?eline alıp bişey fırlatamadın mı? bence bu bile isteğe olmuş yani kusura bakma ama böyle yani...

gerçekten ilginçsiniz,zorla öpmediği belli,ama bu saatten sonra ah vah demeye gerek yok,olan olmuş,bundan sonra daha tedbirli olursanız içiniz de rahat eder,kafanız da!

arkadaşlarım dudağımdan öpmedi yanağımdan öpmeye çalıştı çarptım zaten ben asla karşılık vermedim zaten bağırıp ortalığı yaygaraya vermek istemedim sadece ben bugün konuştum zaten ben sana ne yaptım diyor bir daha olmaz dedi gelmem zaten dedi... gelme zaten dedim beni hangi yolun yolcusu sandın dedim ...

arkadaşlarım dudağımdan öpmedi yanağımdan öpmeye çalıştı çarptım zaten ben asla karşılık vermedim zaten bağırıp ortalığı yaygaraya vermek istemedim sadece ben bugün konuştum zaten ben sana ne yaptım diyor bir daha olmaz dedi gelmem zaten dedi... gelme zaten dedim beni hangi yolun yolcusu sandın dedim ...

iyi barii bir daha çok kısa süre tanıdığınız insanların evinize girmesine izin vermeyinn.Ve bende diğer bir kaç arkadaşın dediği gibi psikolojik destek almanızı öneriyorumm iyi gelebilir.

2 aydır tanıdığınız, 2-3 kez cıktığınız bir adamı evinize neden sokuyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir çevre, şimdi arkanızdan atacaktır muhtemelen; neler yaşadık neler diye.. Ayıkla pirincin taşını.

:26::26::26: Bence de. O olay orda kalmaz.
Biri bir başkasına '' sakın anlatma'' diyorsa o kesin anlatılır..

Eğer anlatacak diye korkmayıp yaptığına şiddetle kızsaydınız hatta bir tokat patlatsaydınız hem haddini bilecekti hemde anlatacak pek birşey bulmayacaktı.
Bugun, ''öpüştüğümüzü sakın söyleme '' diye koz verdiğiniz o adam yarın neler yapar haberiniz var mı ?
Size saygısızlık yapıp izniniz olmadan sizi öpmesine kızın, anlatacak diye telaşlanmayın.

.....

Bu kadar kısa sürede tanıdığımız bir kız arkadaşımızı dahi eve alırken tereddüt ediyoruz, siz hangi cesaretle bir adamı evinize alırsınız anlayamıyorum ?

Katılıyorum.

2 aydır tanıdığınız, 2-3 kez cıktığınız bir adamı evinize neden sokuyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir çevre, şimdi arkanızdan atacaktır muhtemelen; neler yaşadık neler diye.. Ayıkla pirincin taşını.

aynen senin dediğin gibi olacak canım:18:

Zorla öpmesi sorun değil ama millete anlatması çevrenin duyması mı sorun? Evine çağırıyorsan doğru düzgün tanımadığın bunu resmen kabul etmişsin zorla gelmiş sen istemesen tavrını koysan bi daha teklif etmeye çekinirdi.Neyse kahve içmeye gelmemiş ucuz atlatmışsın. Anlatma şekline bağlı artık arkadaşlarına eve geçtik neler yaptık diye hava atarsa kötü bundan sonra sınırını belirle sende boş değilsin gibi ama neyse o kısmı geçiyorum.

valla bu olay beni zorla öptüten ziyade, istemem yan cebime koy olmuş. bi güzel öptür sonra ay ya millete söylerse de. bi kere şunada çok takıldım ''kimseye söylemez dimi '' ve sana kimseye söylemiycene dair söz vermesi. pardonda bu durumda onun tırsması gerekmezmıydı kimseye söyleme die? önüne geleni evine alma bi zahmet . başka şeyler için ısrar etse demeki onlarıda yapıcan :ssz: israr etti bende evime aldım olaya bak :27:

Back
X