Bu ne biçim bir his?

15 yaşında bir çocuğu ayıplarsam kendimi ayıplarım ben ama......

15 yaşında çocuk dediğin , bizlerin çocukluğu gibi değil. eline pc yi alıp ana babasını eleştirebiliosa pekte çocuk sayılmaz bence.. bizler ağzımızı açamazdık susardık.. onlar hayatı sorgulayacak mantıktalar artık... anne babasını eleştirebiliyor demekki baya olgun...

15 yaşında bir çocuğu ayıplarsam kendimi ayıplarım ben ama......

15 yaşında çocuk dediğin , bizlerin çocukluğu gibi değil. eline pc yi alıp ana babasını eleştirebiliosa pekte çocuk sayılmaz bence.. bizler ağzımızı açamazdık susardık.. onlar hayatı sorgulayacak mantıktalar artık... anne babasını eleştirebiliyor demekki baya olgun...

tatlım inanki benimde annem babam da çalışıodu 6 yaşından beri yalnız kaldım bence senin yaşın küçük olduğu için böyle düşünüosun öyle yetişien çocuklar hiçbirzaman kendi ayakları üzerinde duramazlar yalnız kaldıkları zaman ne yapacaklarını asla bilemezler bak ne güsel annen baban çalışıo sana bakmk için yan gelip evde yatabilirlrde onlara da haksızlık yapma bence daha okadar küçüksün ki...

Yapmayın lütfen. Birine moral vericem diye diğerini yerin dibine sokmayın.
5 yaşındaki çocuğun annesi babası zengin diye mi söylüyorsunuz bütün bunları. Nerden biliyorsunuz nasıl yetiştirdiklerini kızlarını. Küçük kızın büyüyünce kendi ayaklarını üzerinde duramayacağını da nerden çıkardınız.

Evet dadısı var, evet bir dediği iki edilmiyor olabilir ama nedir bu çekememezlik. yahu zengin diye adamlar suçlu mu oldu.

Hayat işte, hiçkimse eşit değil. Eşitliğin olduğunu savunmak polyannacılıktan öteye gitmez. Elindekilerle ya yetineceksin yada işte böyle kendini dipte hissedeceksin.

15 yaşındasın, çocuğum yaşında sayılırsın. O minnacık kızı kıskanmanı bir nevi anlayabilirim ama bu kötülüğü kendine yapma. hayatın gerçeklerini gözmezden gelme. Snden iyilerinin olabileceğini düşündüğün gibi senden kat be kat kötü durumda olanlarıda gör lütfen. Gözlerini sadece senden iyi olanlara açıp diğerlerine kapama.
Küçük kızı kıskanmak yerine bir abla olarak bugüne kadar edindiğin tecrübeleri onun yaş grubuna uygun olarak aktar ona.Sev onu. Onun bir suçu yok ki. Kimsenin bir suçu yok. herkes elinden geleni yapmış. Annende babanda, küçük kızın annesi babası da.

benim anne babbamda çalışıyordu
hiç anne-baba bilmezdik ninem baktı bize gül gibi
konu sahibine acıyorum böyle düşündüğü için.hak veerenlerede şaşıyorum:37:
ben hayatta kimseyi kıskanmadm :82:
annn senin için çoçuğa bakıyor,senn düşüncene bak:94:

yazdıklarımı eleştiren olmuş çok garip
ne diyelim konu sahibine evet hayat böyle insanlar eşit değil aa neden çekemiyorsun zenginlerimi diyelim
hayat şartları okadar zor ki anne babası çalıştığı için sevinmeli

Yaşadığınız bu duyguda aslında geyet insanca.
Bence çok büyük anlamlar yüklemeye gerek yok.
Ama unutmayın ki sizin yaşadığını hiç bir sıkıntının,
sorumlusu bir başkası değil.
Hayat herkese başka imkanlar sunuyor.
5 yaşındaki bir çocuğun bu imkanlara sahip olması,
sizin olmamanızın sebebi değil.
Keşke her insan en üst seviye de güzelliklerle yaşasaydı,
ama aslında asıl güzellik sorunlarla beraber yaşayabilmek.
Siz bu özendiğiniz belki de kısnandığını 5 yaşındaki çocuktan,
1-0 önde başlamışsınız hayata.
Kimse kimsenin hayatını kıskanmamalı, emin ol hiçkimsenin hayatı da 4x4 lük değil.
Ne yaşarsan yaşa, kendine değer ver, yanında birileri olsa da, olmasa da.

Hepinizin yorumumunu okudum.Hepinizin haklı tarafları var fakat öncelikle şunu belirtmek istiyorum 'kıskanmak' terimini yanlış kullandım dün zaten bunları biranda yazdım fazla düşünmedim yazarken.O yüzden sizden özür diliyorum.
Diyeceğim birşeyde annemle babam ayrı.
Ayrıca şu da var yaptığım yanlış farkındayım ama bazen oluyor işte.Kendime güvenemiyorum ilerde iyi bi yerlere gelemiyecekmişim gibi geliyor.55'den aşağı notum yok şuan allaha şükür fakat kendime güvenemiyorum işte bu güvensizlikde bana bunları hissettiriyor.Birinden darbe yiyince çok üzülüyorum çünkü çabuk alışıyorum...

Bir abla anne ve babasına laf edebiliyorsa gayet olgun filan yazmış.Anneme karşı bir saygısızlığım yok diğer yaşıtlarım gibide evdekilere karşı asi değilim.Ama bazen işte içten içe ne biliyim oluyor böyle üzüntüler sıkıntılar anlata bildim mi? Benden durumu çok daha kötü olanlar olan var benim yaşımda olupda göremeyen yürüyemeyen vs... Çok haklısınız böyle yaptıkça öyle insanlarada bencillik yapmış oluyorum.Bu dünyada kimsenin suçu yok doğarken vs. çünkü yüce rabbim uygun gördüğü şekilde yaratır bizi uygun gördüğü şekilde sıfatlandırır o yüzden şuan şanslıyım... hepinizin değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum hepsinde ayrı bir mesaj vardı benim için bazı şeyleri görmemi sağladığınız için ve gözümün önündeki bulutları kaldırdığınız için hepinize çok minnettarım hepiniz sağlıcakla kalın :61:

15 yaşında bir çocuk hardaim 15 yaşında bir çocuktur...teknoloji büyütmez...ve ayrıca anne babayı eleştirmek olgunluk mudur o da tartışılır...

Fesat diyolar senin gibilere
Kendine acıyormuşsun haklısın ben de sana acıdım
5 yaşındaki bir kız çocuğununun suçu nedir ki?
Evebeynlerinin zengin olması mı?
Bir de seni haklı bulanlar var yahu daha neler ya komik olmayın .

Back
X