Saç Rengi ve Saç Boyama Bu ne biçim küllü ?? (Fotolu)

Kullu pigmentasyon yapmalisin netten arastr bak istersen

Genel olarak çok turuncu bulmadım, tepe kısmı sanki biraz ama ışıktan da olabilir. Dertsiz bir çare değil, bence de en iyisi diğerlerinin de dediği gibi mavi tonda toner yapmak çünkü turuncunun karşıtı mavidir. Yavaş yavaş düzelsin derseniz renk düzeltici şampuanlar var ondan da kullanabilirsiniz, hatta en basitinden şampuanınıza bir damla mavi gıda boyası damlatmayı deneyin, düzelene kadar.

Aslinda truncu gorunmuyor bana sorarsan.
Hos bi renkt olmus bence.
Cildiniz hangi renk bilmiyorm ve uzaktan gormedim ama dogal duruyor baya bayaa.
Ben sevdim aslinda.
Saclriniz saglikli duruyor ayrica.
Eger yuzunuze gittiyse fazla zormamamak lazim, saclar yipranir.

Sacini hangi renk yapmak istiyorsun bilmiyorum ama bu sacin uzerine suan en mantiklisi 7.1 e boyaman olucak

sacınız turuncu gibi olmamıs içiniz rahat etsın

bu arada benım de saclarım koyu kahve küllü kumrala boyamak ıstıyorum ama kaşlarım sacımdan daha siyah

kaş için sac boyası kullanabılıyormuyuz

Ben de açma taraftarı olmayanlardanım ama çok kötü görünmüyor. Ben de bir ay önce evde uçlara ombre yaptım şimdi uçları iyice turuncuya döndü küllü renk alıp tüm saçımı boyamak istiyorum ama 7.1 mi yokda 8.1 mi uygun olur bilemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Eklentiler

• 20160328_131247-2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
Biraz konu hortlatmak gibi olacak ama ben de aynı durumdayım. Doğal koyu kahve saçlarım var. Küllü kumral boyayla açmak istiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim.:)
Renk güzel görünüyor ben çok beğendim ama merak ediyorum saçın yıprandı mı ya da küllü renk akıyormuş sanırım yenilemek gerekiyormuş yaşadın mı böyle bir şey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…