- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
- #1
Merhaba. Bugün ameliyatımın 3. günü ve dudağımın ortasında böyle bişey oluşmuş bu normalmi doktoruda aradım açmadı mesaj attım böyle bişry yaşadınızmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öyle doktorda daha dönmedi ama burunla ne alakası varki bilemedim korktum açıkcasıkan toplamış olabilir mi?
Canım yandı ama görünce korktum daha önce duymamıştım böyle bişey. Doktorun asistanı döndü morarmı dedi normalmiş ama için rahat etmediGeçmiş olsun ilk kez gördüm. Yalnız daha üçüncü günde o üst dudağı nasıl öyle kaldırdın ilginç.
Parmağıyla kaldırıyor, ben 2 3 ay gülemedim ama 2.nci gün bile böyle kaldırabiliyordum:)Geçmiş olsun ilk kez gördüm. Yalnız daha üçüncü günde o üst dudağı nasıl öyle kaldırdın ilginç.
Kac saat surdu ameliyat.Narkoz borusu da hasar vermiş olabilir. Benim orası şiş ve kabarcikliydi. Ameliyatta uzun tuttuğu için olmuştu ama morarmamıştı.Farklı bi şehirde doktor yarın değil öbürgün gideceğim zaten ama çok korktum ya :/ Hiç böyle bişey yaşayan olmamış sanırım![]()
3.5 saat sürdü banada öyle geldi çok hassas benim derim hemen morarıp şişiyor.Kac saat surdu ameliyat.Narkoz borusu da hasar vermiş olabilir. Benim orası şiş ve kabarcikliydi. Ameliyatta uzun tuttuğu için olmuştu ama morarmamıştı.
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz.Normal. Bende de olmuştu bu kadar yoğun değildi ama bayağı kan toplamıştı. İki haftaya geçiyor
Teşekkür ederimBenim alt dudağımda olmuştu ama bu kadar yoğun değildi. Entübasyon hortumu yapmışa benziyor ama neden üstte anlamadım.
Çok geçmiş olsun.