Evet şuan için hiçbir sıkıntım yokCiddi bir şeyden bahsediyorsunuz.
Kısmi felce ya da beyin damarı tıkanıklığına yakın bir durum anlattığınız.
Becerileniz yerinde, ellerinizi aynı anda havada tutabiliyor sonra sırayla değiştirebiliyor musunuz?
Evet o da ihtimal ama ayaktan ağza kadar uyuşma enteresan.Fıtık belirtilerine benziyor korkmayın ama ihmal de etmeyin
Hayır hiçvir şey kullanmadımNe tümörü yahu uyusmayla tümörün ne alakasi var? Herhangi bi ilac falan kullandinizmi bu ara o yan etki yapmis olabilir mesela.
Evet o da ihtimal ama ayaktan ağza kadar uyuşma enteresan.
En yakın zamanda mutlaka gidin doktora, diğer arkadaş fıtık demiş olabilir ciddi uyuşma yapar.Evet şuan için hiçbir sıkıntım yok
Benim suratıma vuruyordu uyuşma ve şimşek çakar gibi ağrı ve sonuç boyun duzlesmesi çıktıEvet o da ihtimal ama ayaktan ağza kadar uyuşma enteresan.
Yok, babam sağolsun 4 kalp krizi 2 felç, 1 beyin kanaması, şeker komaları, bilimum fıtık vb şeyler yaşadığı ve yanında ben olduğum için artık öğrendim ve ezberledim durumları.Siz doktor musunuz
Benim de boyun düzleşmem var sırtıma ve omuzlarıma vuruyor.Benim suratıma vuruyordu uyuşma ve şimşek çakar gibi ağrı ve sonuç boyun duzlesmesi çıktı
Babanıza çok geçmiş olsun ki size bana da geçmiş olsun bu ne illet bir hastalık yaşam kakitemi yerle bir etmek için var olmuşBenim de boyun düzleşmem var sırtıma ve omuzlarıma vuruyor.
Yakın zamanda babamda boyun fıtığı vardı, adam aylarca boyunlukla gezdi üst gövdeyi oynatamıyordu.
Sonra anlaşıldı ki daha önceki beyin kanamasından dolayı, beyninin bir tarafına kan olması gerektiği gibi gitmiyor ve sinir hücreleri çalışmıyor.
Yaşaman, yürümen, konuşman mucize deyip yolladılar
Çok teşekkür ederim, size de öyle.Babanıza çok geçmiş olsun ki size bana da geçmiş olsun bu ne illet bir hastalık yaşam kakitemi yerle bir etmek için var olmuş
Allah şifa versin valla zor ben bu acıyı yaşadıkça bu nasıl ağrı diyorum allah kimseyi hastalık la imtihan etmesin bunu da şükür diyelim beterin beteri varÇok teşekkür ederim, size de öyle.
Ben de çok söylenirdim, şimdi dizlerimde başka ağrı çekiyorum.
Sıvı birikmesi, kireçlenme ve menisküslerde zedelenmeymiş.
Onu tadınca, aman boynum neymiş ki dedim.
İnsanın neresi ağrıyorsa canı orada değil mi?
Parmak kesilse farketmiyor acıyan neresiyse beden oradan ibaret oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?