Bu ne böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar iyi geceler
Vücudumun sağ tarafında ayaktan başlayıp ağza kadar çıkan bir uyuşma oldu ve ondan öncesinde 3 4 gündür kulakla çınlama ve baş ağrısı vardı doktora gittim bakmadı bile vitamin eksikliği diyip gönderdi ama başına gelen var mı böyle bilet tümör felan var diye çok korkuyorum doktor bakmadı bile başka doktordan randevu aldım 10 gün sornraha verdiler ama ağlayıp duruyorum noluyor diye

Hastaneler ne kadar cok gün atiyor böyle randevu zamani gelene kadar insan ölür. Cok gecmis olsun umarim ciddi bisey yoktur.

Ciddi bir şeyden bahsediyorsunuz.
Kısmi felce ya da beyin damarı tıkanıklığına yakın bir durum anlattığınız.
Becerileniz yerinde, ellerinizi aynı anda havada tutabiliyor sonra sırayla değiştirebiliyor musunuz?

Siz bence takintilisiniz. Daha once de boyle bir konu acmistiniz. Teshisi de koymussunuz.
Anlattiginiz ciddi bir durum hemen acile gidin derim.

Ciddi bir şeyden bahsediyorsunuz.
Kısmi felce ya da beyin damarı tıkanıklığına yakın bir durum anlattığınız.
Becerileniz yerinde, ellerinizi aynı anda havada tutabiliyor sonra sırayla değiştirebiliyor musunuz?
Evet şuan için hiçbir sıkıntım yok

Evet şuan için hiçbir sıkıntım yok
En yakın zamanda mutlaka gidin doktora, diğer arkadaş fıtık demiş olabilir ciddi uyuşma yapar.
Nöroloji de görmeli, lütfen ihmal etmeyin.
Tek taraflı bütün uyuşma ve ağrılar tehlikelidir, acil tedavi edilmesi gerekir.

Benim suratıma vuruyordu uyuşma ve şimşek çakar gibi ağrı ve sonuç boyun duzlesmesi çıktı
Benim de boyun düzleşmem var sırtıma ve omuzlarıma vuruyor.
Yakın zamanda babamda boyun fıtığı vardı, adam aylarca boyunlukla gezdi üst gövdeyi oynatamıyordu.
Sonra anlaşıldı ki daha önceki beyin kanamasından dolayı, beyninin bir tarafına kan olması gerektiği gibi gitmiyor ve sinir hücreleri çalışmıyor.
Yaşaman, yürümen, konuşman mucize deyip yolladılar😂

Benim de boyun düzleşmem var sırtıma ve omuzlarıma vuruyor.
Yakın zamanda babamda boyun fıtığı vardı, adam aylarca boyunlukla gezdi üst gövdeyi oynatamıyordu.
Sonra anlaşıldı ki daha önceki beyin kanamasından dolayı, beyninin bir tarafına kan olması gerektiği gibi gitmiyor ve sinir hücreleri çalışmıyor.
Yaşaman, yürümen, konuşman mucize deyip yolladılar😂
Babanıza çok geçmiş olsun ki size bana da geçmiş olsun bu ne illet bir hastalık yaşam kakitemi yerle bir etmek için var olmuş 😑

Babanıza çok geçmiş olsun ki size bana da geçmiş olsun bu ne illet bir hastalık yaşam kakitemi yerle bir etmek için var olmuş 😑
Çok teşekkür ederim, size de öyle.
Ben de çok söylenirdim, şimdi dizlerimde başka ağrı çekiyorum.
Sıvı birikmesi, kireçlenme ve menisküslerde zedelenmeymiş.
Onu tadınca, aman boynum neymiş ki dedim.
İnsanın neresi ağrıyorsa canı orada değil mi?
Parmak kesilse farketmiyor acıyan neresiyse beden oradan ibaret oluyor.

Çok teşekkür ederim, size de öyle.
Ben de çok söylenirdim, şimdi dizlerimde başka ağrı çekiyorum.
Sıvı birikmesi, kireçlenme ve menisküslerde zedelenmeymiş.
Onu tadınca, aman boynum neymiş ki dedim.
İnsanın neresi ağrıyorsa canı orada değil mi?
Parmak kesilse farketmiyor acıyan neresiyse beden oradan ibaret oluyor.
Allah şifa versin valla zor ben bu acıyı yaşadıkça bu nasıl ağrı diyorum allah kimseyi hastalık la imtihan etmesin bunu da şükür diyelim beterin beteri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X