Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

canım basrolde kendisi kanal ismi vermek isttemiyorum şuan dizi geçen hafta sezona girdi tatile gitti yani onunki bitti benimki basladı bol bol kıskançlıklarımı okuyanilirsiniz :)

Ama burda beni catlatiyorsun dizinin adini soyle bari:ssz::1:

yaw deşifre olsan nolur ki biz de şişinirdik bilmem kimin sevgilisi forumdan kankimiz falan diye:37:

bu hakkı bizden alma lüffeeeennnnnn
hadi söyle kimin nazlı yarisin bakim :23:

şoyle yapalım konu sahııbı adını yazsın snra bız gordukten snra mesaj duzenlemeden ısmı sılsın nasıl fıkır? :)

ilahi tweety :D böyle konular açacagınız zaman tweety'in merakından asla kurtulamazsınız :D
ısrar eder de eder :60:

konumuza dönersek; sanırım ben oyuncu bir sevgiliyi kaldıramazdım:D sevgilimin etrafında kadınları görmek deli eder beni, hayran mayran dınlemem ben :27: facebook da bir sürü bayan ekli ve iyi dayanıyorsun sonuçta neler yazdıklarınından bile haberın olmuyor.
şifresini bilsen ve bildiğini bilmese, ne iyi olurdu :D

ŞEFKAT TEPE – Sezon Finali Yapacak. (22 Haziran)
EKİP 1 – Sezon Finali Yapacak. (25 Haziran)
OSMANLIDA DERİN DEVLET – Final Yapacak. (12 Temmuz)
FARKLI DESENLER FERİDE – Sezon Finali Yapacak.
NERDE O YEMİNLER – Belli Değil.
KÜÇÜK KIYAMET – Belli Değil.

şu bilgilere ulaştım :6: ama geçen hafta final yapan yok ya:27:

ilahi tweety :D böyle konular açacagınız zaman tweety'in merakından asla kurtulamazsınız :D
ısrar eder de eder :60:

konumuza dönersek; sanırım ben oyuncu bir sevgiliyi kaldıramazdım:D sevgilimin etrafında kadınları görmek deli eder beni, hayran mayran dınlemem ben :27: facebook da bir sürü bayan ekli ve iyi dayanıyorsun sonuçta neler yazdıklarınından bile haberın olmuyor.
şifresini bilsen ve bildiğini bilmese, ne iyi olurdu :D

Ihale ustume kaldi tek merakli benmiyim sanki :63:

Back
X