Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

herkes rhat uyuyabulır:) sımdı baslıomusuz bnım kocamda surda cıktı tvye bılmem ne:):) benımkı az bıraz tvde gozuktu:) benımkı sarkıcı:) aman yapmayın kızlaarrrrr:)

Bir oyuncunun diksiyonunun hatta ve hatta yazısının düzgün olması kanaatindeyim ama konu sahibi bunlara vakıf değil...
ayrıca siz bir oyuncuysanız bir özgüvene sahip olmanız gerekmezmi..??
bu ne özgüvensizlik böyle
bence sinirlerinizin yatışması için nefes egzersizi falan yapın...:ssz:

bu cıkıs anlamsız oldu bence:19:

ay alemsiniz kızlar, gece gece de iyi olmadı değil hani ,gülümsettiniz beni :D
kızların olduğu yer de ancak bu kadar neşeli olabilirdi he,
biri ordan bu mu ,öteki ordan şu mu diye diyeee bulmuşsunuz ya helal cidden :)

konu sahibi konunun ortalarında ünlü olduğunu söylemiş de siz sevgilisine öyle odaklanmışsınız ki görmemişsiniz olayı :D

Son düzenleme:
olsa olsa hayranlık:ssz:

bende küçükken red kite aşıktım ama geçti :52:

ahaha valla mı??? ben de...

konuyu oluyup çıkıp gidecektim ama görünce dayanamadım...

hatta ilk hayalkırıklığımın sebebidir red kit..gerçek olmadığını ve onu göremeyeceğimi öğrenince yaşadığım hayalkırıklığını ve mutsuzluğu anlatamam....

ahaha valla mı??? ben de...

konuyu oluyup çıkıp gidecektim ama görünce dayanamadım...

hatta ilk hayalkırıklığımın sebebidir red kit..gerçek olmadığını ve onu göremeyeceğimi öğrenince yaşadığım hayalkırıklığını ve mutsuzluğu anlatamam....

Çok erkekti o beeeeeee:52: neyse :1: ama böyle ergen saçmalıklarım olmadı şükür...

Dayanamadım geldim cepten girdiğim için yavaş oluyor ekran dokunmatik yazdıklarıma dönüp bakamıyorum reklamlara tıklıyor 5dkda geri yüklüyor dikkat etmeye çalışırım bu arada ben oyuncuyum yada değilim demedimki arkadaşa da rica ettim kızmazsan diye benim birşeyleri izah etmemede gerek yok aslında ama kırmıyım yinede dedim soyledim yaranamadım yine :)

Dayanamadım geldim cepten girdiğim için yavaş oluyor ekran dokunmatik yazdıklarıma dönüp bakamıyorum reklamlara tıklıyor 5dkda geri yüklüyor dikkat etmeye çalışırım bu arada ben oyuncuyum yada değilim demedimki arkadaşa da rica ettim kızmazsan diye benim birşeyleri izah etmemede gerek yok aslında ama kırmıyım yinede dedim soyledim yaranamadım yine :)

Şimdi yazınız düzelmiş

mersüüüü :ssz:

:37::37::37:Ben burada sanırsam ayva kaldım yoksa armutmu yaaa
Biri benide aydınlatsın kızlarrr
Tivimm yazın bana yazın yoksa uykum kaçacak
Konu sahibi oturan kızla uğraşırken ben bu ünlünün kim olduğu ile uğraşacağım yaaa:52::52::53:

ya kızlar gülmeyin ama valla ben hala anlamadım kim olduğunu? :( anlayan biri bana mesaj atabilir mi? ölcem meraktan yani okudum okudum çözemedim :( :(

boyle eskı konuları bulup ortaya cıkarmayı ıstemem ama gecmıs konunuzda 'İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani' yazmıssınız
şuan beraber oldugunuza gore neresı ımkansız ki ozamanlar beraber deılmıydınız

Son düzenleme:
Back
X