Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

hah,konuyu tam okudum. yine birisi bizleri yemeye kalkmış,ama olmamış. adamıda tanımıyorum..baktım kimmiş diye. pekde beğenmedim hoş:ssz:.

bende ısımden bılemedım
resımlere baktım tanıdım ama nereden tanıdıgımı bılemedım

neyse kısacası bende begenmedımb u kadar fırca saclı kara kas kara goz yetmemıs bıyık sakal benı aşar :32: begenmedim :27:

Son düzenleme:
O kadar komik yorumlar varki... Şizofren olduğuma varana kadar hakaret edilmiş. Ben buraya gelip kimseyle dalga geçmedim, kotu bir soz soylemedim, olmadığım bir şeyi şoyleyim diye aksettirmedim. Ricaları kırmadım soyledim diye şizofren oldum bunu soyleyenle elbet ahirettede hrsaplaşırız beni tanımadan etmeden gunahımı aldı. Keşke hiç açmasaydım soylemeseydim size malzeme çıknış meğer yardımlaşmanın anlamı kalmamış o konuların açıklamasını sonuna kadar yapardım ama boşverin ben kendi şizofreni dunyama doneyim
iyi gunler hepinize

Uyeliğimin iptalini istiyorum daha fazla hakaret duymamak adına
ama şunu bilin ne kimseyi kandırdım nede yalan soyledim
kendisinin kayınpederiyle resmi olduğunu soyleyen olmuş o rol arkadaşıdır yavuz çetin bilip bilmeden ortaya atmamak lazım demekki uzaktan gorunduğu gibi olmuyormuş bazı şeyler
dilerim beni kınadığınız şeyi siz yapmazsınız hadi eyvallah

Evet şofördü canım. :)

Şoför olan değildi, Katya ile formalite nikah yapan Hilmi nin adamlarındandı...

Uyeliğimin iptalini istiyorum daha fazla hakaret duymamak adına
ama şunu bilin ne kimseyi kandırdım nede yalan soyledim
kendisinin kayınpederiyle resmi olduğunu soyleyen olmuş o rol arkadaşıdır yavuz çetin bilip bilmeden ortaya atmamak lazım demekki uzaktan gorunduğu gibi olmuyormuş bazı şeyler
dilerim beni kınadığınız şeyi siz yapmazsınız hadi eyvallah

Daha önceki konularınız da çeliştiğiniz mesajlarınızı açıklasaydınız bari, bu adam sevgiliniz mi? platonik aşkınız mı? 10 gün arayla bir mesajınızda sevgiliniz diğerinde platonik olduğunu yazmışsınız :44:

Son düzenleme:
hadi varsayalım ki gerçek sevgiliniz. daha şimdiden 1-2 hayran yorumuna tahammül edemezseniz vazgeçin zaten.. taşıyabileceğiniz biriyle beraber olun, olsun bitsin.. kaldı ki kaçışınızdan anladığımız kadarıyla hayal gücünüz çok kuvvetli :27:

işte okullar kapanınca hep böyle oluyor, ne kadar ergen var akıyor kk ya.. acaba yazları kapatsa mı kazen 3 aylığına burayı :27:

seninle ahirette hesaplaşılacak hiç bir mevzumuz yok :ssz:

çelişkilisin...!!!! ben inanmadım ve inanmadığımın yönlerinide çatırrr çatırrr ispat ettim
ayrıca psikocum 1 günde nasılda imlan ve yazı şeklin değişti öyle ?????
birazda kafayı değişsen diyorum....

kimse kimseyi salak yerine koymasın :52:

sen dememişmiydin yoruma sinir oldum sonra sildi benden özürdiledi diyen... yorumda silinmemiş ayrıca :ssz:

:52::52::52:

hadi be kızımmmmmmmm hadeeeeeeeeeeeeeeeee sen adamın kucağındaki kedi değil
o kedinin tüyü bile olamazsın

dellendirme beni......:47:

Buldum :23: ama söylemeyeyim burdan :21:Geç kalmışım galiba herkes bulmuş :27:

Son düzenleme:
Back
X