- Konu Sahibi sevdicegim
-
daha yolun başındasınız. keşke aileleri bu kkadar karıştırmasaydınız
sevgilinizde her şeyi size ve ailesine yetiştirmese daha iyi olacak sanki
haklısın canım.. bende zaten sanki kız tarafı sizsiniz diye çıkışıyorum.. aslında biz kimseden izin falan almıyoruz tabiki.. ama neden bu derece ilişkimizin içinde olmaya çalışıyorlar anlamıyorum.. daha şimdiden soğudum onlardan.. erkek arkadaşım zaten dinlemiyor ailesini.. onlar diyor ama ben dediklerini yapmıyorum diyor.. ama diyor olmaları bile sinirime dokunuyor..
Aile işin içine girince böyle oluyor işte biraz daha ilerlediğinde daha da çok müdahale ederler sanırım derslerini engellediğini düşünüyorlar ya da ne bileyim para harcadığı için kızıyorlar ya da ya da senden soğutmaya çalışıyorlar bunlar benim fikrim .tabi yaşınız da önemli
çocuga acıdım valla resmen yönetıyorlar...demekkı bu yaşa kadar böyle gelmiş ana baba sözunden cıkmayarak yani......
rest çekeyim diyor.. bende bunu istemiyorum.. şuan çok sakıncalı olur.. babasının şirketinde çalışyıor.. eğer rest çekmesi durumunda babasının paranı ben veriyorum beni dinlemek zorundasın..... gibilerinden bir tavır takınacağını söylemişti.. mimarlığı kazanana kadar bu olamaz çok zor durumda kalır geleceği açısından.. inan bende üzülüyorum sevgilime.. çünkü ailesi yüzünden benle arası bozuluyo.. sürekli alttan alıyo ama bende de çene var tbi susamıyorum hazmedemiyorum..
Yaşlarınız ufak herhalde,
ilişkinize çok sahip çıkıp birbirinizi tüketmeyin diye kontrollü davranmak istiyorlar.
Yani hani siz cahilsiniz yol yordam bilmezsiniz diye kontrol etme derdindeler.
Ama bana sorarsan daha ortada birşey yokken ailesiyle bu boyuta gelmeniz hoş değil.
Mesafe bence her zaman gereklidir.
Bir de sevgiliniz neden her lafı size taşıyor ?
rest çekeyim diyor.. bende bunu istemiyorum.. şuan çok sakıncalı olur.. babasının şirketinde çalışyıor.. eğer rest çekmesi durumunda babasının paranı ben veriyorum beni dinlemek zorundasın..... gibilerinden bir tavır takınacağını söylemişti.. mimarlığı kazanana kadar bu olamaz çok zor durumda kalır geleceği açısından.. inan bende üzülüyorum sevgilime.. çünkü ailesi yüzünden benle arası bozuluyo.. sürekli alttan alıyo ama bende de çene var tbi susamıyorum hazmedemiyorum..
Canımcım, Ben mi Yanlış Anladım Bilmiyorum Ama; Kötü de Bir Şey Dememişler ki..
Sen Ailenle Sıkıntı Yaşama Diye Böyle Bir Gerekçe Sunmuşlar..
Ama Ne Olursa Olsun Erkek Adam Az Çenesini Tutmayı Bilmeli..
Yani Ordan Sana Laf Getirmemeli..
kuzucum dıger ark larında dedıgı gıbı mesafe koy bırdaha ailesı ıle görüşme ciddi şeyler olana kadar....çocugada söle herşeyı tasımasın...ne zaman bulustugunuzu nerden bılecekler afedersın totisine çip takacak değiller ya......hem öle laf tasıyan erkek de ii olmaz.....
dün söyledim nişan söz evlilik her birinde hep onlar işin içinde olucak dedim..k.bakma ama ailen benimle ilgili hiçbişeye bu kadar karışamaz dedim.. halledemediği taktirde ben devreye girersem ipler kopacak bunu biliyor çünkü çok ağır konuşurum bende.. sonra ayıkla pirincin taşını zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?