Bu Ne Daha Bismillah...!!!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim yeni sayılabilcek ve güzel giden bir ilişkim var.. erkek arkadaşım beni çok seviyor, bir dediğim iki olmaz asla güvenimi sarsıcak birşey yapmaz, gözümün içine bakar, ben aşkım? dersem o emret diyecek haldedir.. buraya kadar sorun yok.. sorun ailesi.. tanışmışlığımız oldu.. 2-3 kere görüştük.. aslında seviyorlar beni, ve el üstünde tutuyorlar.. hatta kaynana adayım turşular flan yapıp yolluyor bana.. ama gelin görün ki müdahale seziyorum ben.. başladığımız günden beri görüşmemize müdahale ediyorlar.. bizi düşünüyormuş gibi görünüyorlar ama ben artık fesatça düşünmeye başladım.. her pazar günü standart görüşürüz, her hafta görüşmemizi istemiyorlar(!) gerekçe: çok muhabbet tez ayrılık getirir..... yani burun buruna otururken ayda bir mi görüşeceğiz anlamıyorumm geçen akşam sevgilim demiş ki sevdiceğimle akşam yemeği yicez.. demişler ki bu son olsun bundan sonra akşamları buluşmicaksınız(!) .. gerekçe.... kızın ailesi var, laf ederler zor durumda kalmasın.. (halbuki onların bildiği olarak ilk akşam buluşmamızdı) gündüz görüşün demişler.. oysa ki sevgilim kursa başladı c.tesi pzar kursu var bunun için de kendilerine "artık kursa gideceksin görüşmelerinizi belli düzene sokun (sadece pazar olduğu halde) demişlerdi.. o zaman biz ne zaman görüşeceğiz!! evet sevgilim onları dinlemiyor fırsat buldukça geliyor olabilir ama yinede bu bir sorun değil mi.. sinir bozucu birşey.. 2 yıllık inş. teknikerliği okudu mimarlık okuyacak şmdi, demişler ki mimarlığı kazanmadan asla sevdiceğimle evlenemezsin.. bide karadenizliler.. malum baba sert olur...... yardım eder misiniz bana.. çocuğun bi suçu yok ama sinir harbi yaşarken hep ona bağırıyorum sürekli kavga ediyorum senin sucun diyorum.. bi süre mecburuz ondan sonra söz herşey güzel olucak diyor.. nolur bana akıl verinn.. ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemem gerekir..

daha yolun başındasınız. keşke aileleri bu kkadar karıştırmasaydınız

sevgilinizde her şeyi size ve ailesine yetiştirmese daha iyi olacak sanki

daha yolun başındasınız. keşke aileleri bu kkadar karıştırmasaydınız

sevgilinizde her şeyi size ve ailesine yetiştirmese daha iyi olacak sanki

bende buna çok kızıyorum.. sanırım ilk ciddi ilişkisi olduğum için ailesiyle ilk tanışan olduğum için heycanlı.. bu yüzden ailesiyle sürekli benimle ilgili konuşuyor diye düşünüyorum :44:

Zannediyorum ki kendi kararlarını kendiniz verebilecek yaştasınız ikinizde.

Hangi zaman dilimlerinde görüşeceğinizi de doğal olarak iyi bilirsiniz.

Bu konuda sizin yapabileceğinizbirşey yok,çünkü müdahale eden sizin aileniz değil.

Sevgilinize çok iş düşüyor,kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama erkeklerin aile onaylı görüşmesini tuhaf buluyorum.

Son düzenleme:
haklısın canım.. bende zaten sanki kız tarafı sizsiniz diye çıkışıyorum.. aslında biz kimseden izin falan almıyoruz tabiki.. ama neden bu derece ilişkimizin içinde olmaya çalışıyorlar anlamıyorum.. daha şimdiden soğudum onlardan.. erkek arkadaşım zaten dinlemiyor ailesini.. onlar diyor ama ben dediklerini yapmıyorum diyor.. ama diyor olmaları bile sinirime dokunuyor..

Aile işin içine girince böyle oluyor işte biraz daha ilerlediğinde daha da çok müdahale ederler sanırım derslerini engellediğini düşünüyorlar ya da ne bileyim para harcadığı için kızıyorlar ya da ya da senden soğutmaya çalışıyorlar bunlar benim fikrim .tabi yaşınız da önemli

erkek arkadaşınızda sağolsun sizi bu hale getirmiş yani ...madem onların dediklerini yapmıyor, bir zahmet çenesini biraz tutmayı da öğrense ya

o kızı sakın üzme diye kıyameti koparıyorlar kavga ettiğimizde, dışarı çıkarken de iyi bi yere götür cafe köşelerine götürme kızı diyorlar.. bende dediklerini düşünmüştüm.. ama ortada bunlar da olduğu için düşüncem yok oldu.. demekki bunlar değil sorun ama ney acaba bulamıyorum.. :S

çocuga acıdım valla resmen yönetıyorlar...demekkı bu yaşa kadar böyle gelmiş ana baba sözunden cıkmayarak yani......

Yaşlarınız ufak herhalde,
ilişkinize çok sahip çıkıp birbirinizi tüketmeyin diye kontrollü davranmak istiyorlar.
Yani hani siz cahilsiniz yol yordam bilmezsiniz diye kontrol etme derdindeler.
Ama bana sorarsan daha ortada birşey yokken ailesiyle bu boyuta gelmeniz hoş değil.
Mesafe bence her zaman gereklidir.
Bir de sevgiliniz neden her lafı size taşıyor ?

çocuga acıdım valla resmen yönetıyorlar...demekkı bu yaşa kadar böyle gelmiş ana baba sözunden cıkmayarak yani......

rest çekeyim diyor.. bende bunu istemiyorum.. şuan çok sakıncalı olur.. babasının şirketinde çalışyıor.. eğer rest çekmesi durumunda babasının paranı ben veriyorum beni dinlemek zorundasın..... gibilerinden bir tavır takınacağını söylemişti.. mimarlığı kazanana kadar bu olamaz çok zor durumda kalır geleceği açısından.. inan bende üzülüyorum sevgilime.. çünkü ailesi yüzünden benle arası bozuluyo.. sürekli alttan alıyo ama bende de çene var tbi susamıyorum hazmedemiyorum..

Canımcım, Ben mi Yanlış Anladım Bilmiyorum Ama; Kötü de Bir Şey Dememişler ki..
Sen Ailenle Sıkıntı Yaşama Diye Böyle Bir Gerekçe Sunmuşlar..

Ama Ne Olursa Olsun Erkek Adam Az Çenesini Tutmayı Bilmeli..
Yani Ordan Sana Laf Getirmemeli..

kuzucum dıger ark larında dedıgı gıbı mesafe koy bırdaha ailesı ıle görüşme ciddi şeyler olana kadar....çocugada söle herşeyı tasımasın...ne zaman bulustugunuzu nerden bılecekler afedersın totisine çip takacak değiller ya......hem öle laf tasıyan erkek de ii olmaz.....

ben bu kadar iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.. işin içinde kısıtlama yokuşa sürme var çünkü.. yapıcı birşey göremiyorum.. kavga etmemize sebep olmaktan başka birşey olmuyor sonuç.. yaşımız 18 19 olsa dicem tamam toyluk diye bakıyor ama değil.. bu yüzden anormal geliyor... ben çok mesafeliyim ailesine bayramda el öpme o kadar... bilgim olsun mu diye anlatıyor, yoksa canını sıkıyor da konuşacak kimsesi yok diye mi anlatıyor bilmiyorum .......

Bence konu netleşiyor..
Evlenmenizden ,sevgilinin kafasının karışmasından korkuyorlar.
Sen ve sevgilin ailesine niyetinizi planlarınızı vs aktarın.
Sizi rahat bırakacaklardır.
Bir de ne resti? Bunun için rest mi çekilir? Sebeblerini öğrenir çözersin..
Böyle tavırlar fayda değil zarar getirir.
İki kere düşünüp bir kere uygulamalı..

keşke ailesiyle tanışmak için bu kadar acele etmeseydiniz, yanlış olmuş
şimdiden bu kadar karışıyorlarsa nişanlılık evlilik döneminde neler olur düşünemiyorum bile
burada iş sevgilinize düşüyor, herşeyi anlatmaması gerekir şimdiden alıştırmasın
ne zaman buluşacağınızı nerelere gideceğinizi bilmek zorunda değiller

dün söyledim nişan söz evlilik her birinde hep onlar işin içinde olucak dedim..k.bakma ama ailen benimle ilgili hiçbişeye bu kadar karışamaz dedim.. halledemediği taktirde ben devreye girersem ipler kopacak bunu biliyor çünkü çok ağır konuşurum bende.. sonra ayıkla pirincin taşını zaten

canım ben o konuda pozitif düşünemiyorum.. :44: zaten görüşmemize laf ediyorlardı, benimki onlara tepki veremesin diye süslediklerini düşünüyorum.. istiyorlar ki işten çıkınca eve gelsin dizinin dibinde otursun çocuk.. bunu sağlamak için de ona süslü cümleler kurmaları gerekiyor.. ben böyle düşünüyorum.. çünkü buluştuğumuzda bile saat 4-5 olunca annesi arıyor nerdesin oğlum diye.. psikolojimi bozdular...

evet aslında bana söylemese ben bilmeyecek ve sorun etmeyeceğim.... ama sanırım bende biraz meraklıyım

şuan evlerinde tadilat var.. en son bayramda el öpmeye gitmiştim.. tadilat bitince beni yemeğe ilk defa yemeğe çağıracaklarını biliyorum.... gitmeyeyim mi sence canım?

Arkadaşım bunlar senin sorunun değil.
Erkeğin görevini dert edinme kendine
Söz nişan ne ise o vakit zaten sevdiceğin (!) devreye girecektir.
Şu anda bunun için yeterliliğiniz yok,aieleye bağlısınız.
Kaldı ki evlenmenize de tahminim 3-4 sene var.
Olgunlaşacaksınız bence fazla abartıyorsun..
Aslında sevgilin abartıyor,x kafeye gideceğiz şunu yiyeceğiz vs bu açıklamalar çok saçma.
Evden çıkar arkadaşlarla takılacağım der ama seninle buluşur?
Ne yapabilirler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…