- Konu Sahibi sevdicegim
-
yanı ben orneklerle sana anlattım benım kaynanam herseyı ona sormamızı ıster ızın almamaızı herseye onun karar vermesını ısterrr senın hayatın senın evın senın kararların yoktur ben cok rahat bı aılede yasadım esımı sevıyorum ama annesını asla bosatacam dıo fıssssss gelıo bana o daha cok konusur benle ugrasıo cunku kayınpederımın kardeslerının coguna o kız bulmusss koyden getırmıs evden hıc cıkmamıs kılzarı ne dedıyse hepsını yaptırmıs yonetmıs sabah eslerını gonderıp kaynanama cıkarlarmıs ıs gormeye benıde ole olacak sandı ama olmadıgım ıcın ugrasıo bosatcam dıo bakalım hayırlısı omu kazanacak benmı:26:
tansiyonum tavan yaptıııııııııııııı.............!!!!!!! zaten ben iyi niyetlilikle beni düşünmediklerini daha önce yazmıştım arkadaşlara... ama sen daha detaylı yazdın anlatmak istediğimi.... çok sinirlendimmm yaşamış gibi kudurdum resmen.. ben çekemem böyle amaa katil mi olucam genç yaşımda... 2 karadenizli bi ipte oynamaz... bakalım kim kime...........
pff benim müstakbel kaynana adayımda seninkisi gibi canım.her buluşmada arıza cıkarır kıskançlıktan yapıyo ama bahane olarak kızın adı cıkar biri görür falan filan söyleniyo .. sevgilimde eski kafa insanlar ne diceksin diye idare ediyo.gelmemezlikte yapmıyo tabiki orta dengeyi bulmak sevgiliyken biraz zor oluyo işte nişanlanınca ne bahane cıkartcaklar bakalım
1- erkek arkadaşın aradaki dengeyi kurmalı
2- şimdiden bu kadar geleceğe yönelik planlar yapılmamalı
3- aileyle çok sıkı fıkı olmamalısın
çözüm yoğun olarak erkek arkadaşında, senin yapman gereken tek şey aileden kendini uzak tutmak
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
merhaba arkadaşlar.. sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim yeni sayılabilcek ve güzel giden bir ilişkim var.. erkek arkadaşım beni çok seviyor, bir dediğim iki olmaz asla güvenimi sarsıcak birşey yapmaz, gözümün içine bakar, ben aşkım? dersem o emret diyecek haldedir..buraya kadar sorun yok.. sorun ailesi.. tanışmışlığımız oldu.. 2-3 kere görüştük.. aslında seviyorlar beni, ve el üstünde tutuyorlar.. hatta kaynana adayım turşular flan yapıp yolluyor bana.. ama gelin görün ki müdahale seziyorum ben.. başladığımız günden beri görüşmemize müdahale ediyorlar.. bizi düşünüyormuş gibi görünüyorlar ama ben artık fesatça düşünmeye başladım.. her pazar günü standart görüşürüz, her hafta görüşmemizi istemiyorlar(!) gerekçe: çok muhabbet tez ayrılık getirir..... yani burun buruna otururken ayda bir mi görüşeceğiz anlamıyorumm geçen akşam sevgilim demiş ki sevdiceğimle akşam yemeği yicez.. demişler ki bu son olsun bundan sonra akşamları buluşmicaksınız(!) .. gerekçe.... kızın ailesi var, laf ederler zor durumda kalmasın.. (halbuki onların bildiği olarak ilk akşam buluşmamızdı) gündüz görüşün demişler.. oysa ki sevgilim kursa başladı c.tesi pzar kursu var bunun için de kendilerine "artık kursa gideceksin görüşmelerinizi belli düzene sokun (sadece pazar olduğu halde) demişlerdi.. o zaman biz ne zaman görüşeceğiz!! evet sevgilim onları dinlemiyor fırsat buldukça geliyor olabilir ama yinede bu bir sorun değil mi.. sinir bozucu birşey.. 2 yıllık inş. teknikerliği okudu mimarlık okuyacak şmdi, demişler ki mimarlığı kazanmadan asla sevdiceğimle evlenemezsin.. bide karadenizliler.. malum baba sert olur...... yardım eder misiniz bana.. çocuğun bi suçu yok ama sinir harbi yaşarken hep ona bağırıyorum sürekli kavga ediyorum senin sucun diyorum.. bi süre mecburuz ondan sonra söz herşey güzel olucak diyor.. nolur bana akıl verinn.. ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemem gerekir..
buarada ailesiyle çook nadir görüş daha şimdiden sıkı olursan senin zararına olur....buarada çocuk sana laf getirsin ailesini tanırsın ona göre gardını alırsın ama sizinle ilgili şeyleri daha şimdiden ailesine söylememeli çok yanlış kaç topikde okudum eşlerinin ailesine sürekli herşeyi söylemesni dert edeni buyüzden sürekli tartıştıklarını......
bence özeliniz olmalı
Alakaya maydanoz olacak ama...
Sizin etrafınızdakiler birbiriniz için "sevdiceğin" kelimesini mi kullanıyor? :26: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?