Bu ne demek? Lütfen anlayan bir şey söylesin

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gereksiz bir davranış bence yazmak, beğenmediğim herşeyi yüzüne söylerim eşimi, bence defteri bulup okuması ve kendine ders çıkarıp sözde eksilerini düzeltmesini beklemişsiniz. ama ters tepmiş.

ya arkadaş eşiyle konuşamadığından yazarak rahatlıyormuş gariplik nedir anlayamadım?

günlük tutmanın nesi suç anlamadım.bazı insanlar öyle yazınca rahatlar terapi gibi bu arkadaşımızda öyle üstelik kendisinin iyi ve kötü yanlarınıda yazıyor. nesi suç anlamadım:uhm: napalım eşide bunları yazdırmasaydı.güzel geçinseydi niye hep kadınlar suçlu oluyo anlamadım.:enbuyukkk:

neden yazarak çzmeye çalısıyorsun kı ozamn msj atsaydın çok garip geldı
daha neler duycaz acaba merak edıyorum
sen oyle yazarsan adamda boyle yapar
sen haksızsın bence
akıllı ol kocanı karsına alıp konusmalısın bence

Arkadaşlar çok garip tepkiler vermişsiniz. Bu tepkilerinizden sizi dinleyen, içinizden geçenleri yüzüne söylediğinizde sizinle insan gibi konuşan eşleriniz olduğunu anlıyorum, ne kadar şanslısınız. Ama bu kızcağızın böyle bir ortamı yok demekki, eşi sizinkiler kadar anlayışlı deği!!!!! Psikologlar bile yeri gelince hastalarına sorunları olduğunda liste hazırlatır. Bunu yaparsam artıları neler olur eksileri neler olur diye. Ne taraf ağır basarsa o yönde karar verirsin.Bu arkadaş da bunu kendince denemiş, ne var bunda??? ınsan bazen konuşacak birini bulamayınca içindekileri yazıya dökmek ister ve ben bunda bir tuhaflık göremiyorum...

arkadaşlar yazılanları tam okumadan yargısız infaz yapıyorsunuz.arkadaşımız kötü birşey yapmamış.
hem artıları hem eksileri yazıyormuş.söylediğine göre kendini daha fazla eleştiriyormuş.
burada kocanın yazdığı anlamsız.sana ukla yazılmışsa sen de buna karşılık birşeyler yazabilirsin.
ne bileyim gevezesin,dırdırcısın,kaprislisin gibi
bir hiçsin demek bunlarla aynı kategoriye girmiyor.kusura bakmayın ama.

Bi hiçsin demek gerçekten çok ağır laf bence....çok kırıcı.....
Senin yazdıklarını merak ettim bu durumda.....
Çokmu rencide ettin farkına varmadan...

Back
X