• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor?

Ya zaten ben onu bu kadar düşünüyorken benim oyunda harcayacak vaktim yok Yani nasıl böyl birşey düşünebilir ben anlayış gösteremem yani istesem de gösteremem şoklardayımmm yani

Oyundan bahsetmemis esiniz.
Tamda anladiginiz soruyu sormus, siz boyle sert tepki verince oyun konusuna cevirmis lafi.
Ama magzur gorun esinizi, kesin orda birisi boyle bi konu acti oda etkilendi.
Siz bi dahaki gittiginizde konuyu ele alin: '
Gecen geldigimde sordugun soruya cok kirildim ama bilmelisinki seni hep bekliycem' gibi cumleler kurun.
Butun gun bos oturmaktan olur boyle sacma dusunceler.

normal şartlarda düşünmesine kızabilirsiniz hakkınızdır ama takdir edin ki psikolojisi bozulmuş çok normal :KK43: eli kolu bağlı kaybetmekten korkuyor bunalıyor dört duvar arasında kafasında ne senaryolar yazıyor hapisten çıktında o da anlayacak hatasını ama bu öyle bir hata ki mazur görülmeli şartlar farklı çünkü...siz de hamilesiniz alıngansınız bir defaya mahsus unutun bir dahaki görüşte sevgi dolu sıcacık davranın sabredin, onu anlamaya çalışın...

Aslında şu an burda ki yorumları okuyunca tama hak verdim ama ben neler çekiyorum burda yani öyle söylemesi beni çok şaşırttı üzdü

Benim demek istediğim o değil ki yani aklına gelmiş olsa bile bunu bana dile getirmesi o kadar gururuma dokundu ki Ben neler çekiyorum onsuz ama bi gün olsun onu her görmeye gidişimde dişlerimi sıka sıka tuttum kendimi ağlamayayım da üzülmesin diye hep gülümsedim hep onu avuttum güzel şeyler söyledim haliyle bundan onu duyunca çok zoruma gitti

bakın aslında aynı şey
o sizin halinizden anlamıyor diye üzülüyorsunuz neler çektiğinizi bilmiyor ama sanki siz de onu anlamıyorsunuz aynı şey onun için de geçerli kendinizi onun yerine koyun mantıksız birşey söylemiş olabilir ama onun da psikolojisi kötü olduğu için farkında değil

Benim demek istediğim o değil ki yani aklına gelmiş olsa bile bunu bana dile getirmesi o kadar gururuma dokundu ki Ben neler çekiyorum onsuz ama bi gün olsun onu her görmeye gidişimde dişlerimi sıka sıka tuttum kendimi ağlamayayım da üzülmesin diye hep gülümsedim hep onu avuttum güzel şeyler söyledim haliyle bundan onu duyunca çok zoruma gitti

tamam da o senin aklından geçenleri ne bilsin bunları ona anlat o zaman
o şu an tabirin tam anlamıyla 4 duvar arasında ve kendi kendine düşünüp, endişelenmekten öte yapabileceği çok fazla aktivite yok
ben olsam kızmak yerine içini rahatlatırdım aksine çünkü bunun altında sana değil kendine güvensizlik, suçluluk ve kızgınlık duyguları var.

hareketleri bağlamlardan koparıp değerlendiremeyiz ve bu bağlam olağanüstü bir bağlam.

7-24 kafasında kuruyordur da kuruyordur eşinizin durumu farklı yani sizin eşiniz dese tepkiniz ne olurdu empatisine gerek yok.
Sağlam kafa, sağlam düşünceyle söylemiyor.

çok onur ve gurur kırıcı bir soru fakat biraz empati yapmak lazım 4 duvar arsında olduğu için sağlıklı düşünemeyebilir.

Aslında şu an burda ki yorumları okuyunca tama hak verdim ama ben neler çekiyorum burda yani öyle söylemesi beni çok şaşırttı üzdü

işte düşünün öyle bir psikoloji ki sizin sıkıntılarınızı hamilelik kaygılarınızı bile anlayamaz hale gelmiş, valla içim daralıyor dört duvar arası kalmayı düşündükçe :( Allah tez vakitte kurtarsın sizi kavuştursun inşallah...

tamam da o senin aklından geçenleri ne bilsin bunları ona anlat o zaman
o şu an tabirin tam anlamıyla 4 duvar arasında ve kendi kendine düşünüp, endişelenmekten öte yapabileceği çok fazla aktivite yok
ben olsam kızmak yerine içini rahatlatırdım aksine çünkü bunun altında sana değil kendine güvensizlik, suçluluk ve kızgınlık duyguları var.

hareketleri bağlamlardan koparıp değerlendiremeyiz ve bu bağlam olağanüstü bir bağlam.

Haklısınız biraz sakin kafayla düşününce anlıyorum onu tabi haftaya görmeye gidince hallederim bu durumu inşallah şu an da vicdan azabı çekiyorum ona böyle davrandığım için offff çok kötü bir durum yaaa

işte düşünün öyle bir psikoloji ki sizin sıkıntılarınızı hamilelik kaygılarınızı bile anlayamaz hale gelmiş, valla içim daralıyor dört duvar arası kalmayı düşündükçe :KK43: Allah tez vakitte kurtarsın sizi kavuştursun inşallah...

Amin inşallah bi an önce kavuşsam da bu tarz sorunlarda yaşanmasa

Nerden biliyosun derseniz.
Bendede olmustu zamaninda.
Eski sevgilim askerdeydi. Herkes sevgilin seni terkeder yada simdi baska erkeklerle konusuyordur demis.
Telefonda, bana kucuk kuzenimle konustugum icin kizdi. Kuzenimde benden 5 6 yas kucuk.
Niye ayni odada oturuyorsunz, bas basami oturursunuz hep felan demeye basladi.
Ben dinlemedim sacmalama tabiki otururum seni dinlemiycem dedim.

Sonra dogruyu soyledi, mesaj atti kusura bakma niyetim kotu degildi diye.
Doldurusa geldim arkadaslarin, onlarin basina gelmis dedi.

Ben sonra uzun bi yazi yazdim onu asla aldatmiycagima, kimseyle konusmayacagima dair.
Ve konu kapandi gitti.

Haklısınız biraz sakin kafayla düşününce anlıyorum onu tabi haftaya görmeye gidince hallederim bu durumu inşallah şu an da vicdan azabı çekiyorum ona böyle davrandığım için offff çok kötü bir durum yaaa

ayy bak şimdi :) vicdan azabı çekmeyinnnn
üzülesiniz diye yazmadık sizi rahatlatmak için yazdık siz mutlu neşeli olun ki eşinize de sevginizi yansıtabilesiniz :)

seni 4x4 tanımasının burda bir anlamı yok insanoglunun bulunduğu koşullar acabaları getirir aklına.....belliki üzülmüşsünüz haklısınızda yapmadıgınız birşeyin ithamı altında kalmak üzer insanı ...eşinin konuşlarında sen olsan ne düşünürdün böyle bak birde olaya

Nerden biliyosun derseniz.
Bendede olmustu zamaninda.
Eski sevgilim askerdeydi. Herkes sevgilin seni terkeder yada simdi baska erkeklerle konusuyordur demis.
Telefonda, bana kucuk kuzenimle konustugum icin kizdi. Kuzenimde benden 5 6 yas kucuk.
Niye ayni odada oturuyorsunz, bas basami oturursunuz hep felan demeye basladi.
Ben dinlemedim sacmalama tabiki otururum seni dinlemiycem dedim.

Sonra dogruyu soyledi, mesaj atti kusura bakma niyetim kotu degildi diye.
Doldurusa geldim arkadaslarin, onlarin basina gelmis dedi.

Ben sonra uzun bi yazi yazdim onu asla aldatmiycagima, kimseyle konusmayacagima dair.
Ve konu kapandi gitti.

Yani öyle güzel şeyler konuşuyorduk o anda o soru gelince şaştım kaldım insan beklemiyo düşünemiyo empati kuramıyo haliyle o tavrım da o yüzden umarım haftaya gidince güzel güzel konuşuruz

Bugün eşimi görmeye gittim cezaevine.Akşamları kötü rüyalar görüyorum sana bişey olacak seni kaybedecem diye ödüm kopuyor dedi.Beni özlediğini burdan çıktıktan sonra sana mükemmel bi hayat yaşatacam falan vs vs.En son da işte sohbet sitelerine falan girmiyorsun demi dedi???ŞOK oldum ne diyorsun sen dedim ne demek bu?Yok aşkım bişey demek istemiyorum kadın nikiyle sana yazanlar olur sarkarlar falan Benim sohbet sitesinde ne işim olur dedim.Oda facebookta oyun oynuyorsun onu soruyorum dedi.Hadi onları geç dedim sen benim böyle bir insan olduğumu nasıl düşünebilirsin?dedim.Bugüne kadar bir yanlışımı mı gördün de şimdi böyle konuşuyorsun.O kadar kızdım ki sinirimden çekip gidiyordum.Oda sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim ben sadece başına bişey gelir diye korkuyorum çok merak ediyorum seni falan dedi..Nerdeyse süre bitene kadar tek kelime etmedim kvle konuştular.En son gelirken hoşçakal dedim ve geldim.Şu an sinirden elim ayağım titriyor eşiniz size böyle söylese siz ne yapardınız ne düşünürdünüz allah aşkına biri akıl versin...
gecen ki konuna da yazmayim evhamdir gereksiz yere kafa karistirmayim dedim ama benim aklima geleni soyleyim size. Gecen bana oyle gelmistir dedim ama bu sefer esinizin soyledigi aklima geleni destekliyor

gecen esiniz sizden face book hesaplarini filan dondurmanizi istemisti. Ilk aklima gelen esinin birileriyle konustugu ve bu nedenle yazmamasi icin dondurmani istedigi aklima gelmisti. Bu sefer de kadin nickiyle yazan olur filan diye cevirmesi aklima bunu getirdi. Bir erkek karisini bu kadar sakin bir sekilde sohbet sitelerine gitmiyorsun degil mi diye uyarmaz. Konuyu oraya getirmeye calismis. Bisey olup olmadigini denetlemeye anlamaya calismis gibime geldi

gecen ki konuna da yazmayim evhamdir gereksiz yere kafa karistirmayim dedim ama benim aklima geleni soyleyim size. Gecen bana oyle gelmistir dedim ama bu sefer esinizin soyledigi aklima geleni destekliyor

gecen esiniz sizden face book hesaplarini filan dondurmanizi istemisti. Ilk aklima gelen esinin birileriyle konustugu ve bu nedenle yazmamasi icin dondurmani istedigi aklima gelmisti. Bu sefer de kadin nickiyle yazan olur filan diye cevirmesi aklima bunu getirdi. Bir erkek karisini bu kadar sakin bir sekilde sohbet sitelerine gitmiyorsun degil mi diye uyarmaz. Konuyu oraya getirmeye calismis. Bisey olup olmadigini denetlemeye anlamaya calismis gibime geldi

Zannetmiyorum inşallah olmaz böyle birşey yani eğer olsaydı zaten hesabı açık telefonu açık haberim olur.

Yani öyle güzel şeyler konuşuyorduk o anda o soru gelince şaştım kaldım insan beklemiyo düşünemiyo empati kuramıyo haliyle o tavrım da o yüzden umarım haftaya gidince güzel güzel konuşuruz

Dertlenmeyin bi sorun yok.
Hata felanda yapmadiniz bence.
Soyle bi dusununce bu yasananlar neye vesile olucak biliyormusunz?
Bi hafta yeterince bi sure, oturup dusunucek simdi esiniz butun gun.
Acaba beni terkedermi esim, biriylemi konusyor diye.
Sizi kaybetme korkusu articak.
Belkide yavas yavas, esim benden sogudu baskasini bulduki ort bas etmek icin kizdi bana, diycek.
Hapis bu, hic aklina gelmeyen seyler gelicek.
Ama eminimki siz geleck hafta ona onu ne kdr sevdiginizi, onu asla aldatmayacaginizi anlattiginzda varya.
Dunyalar onun olucak.
Guvenin bana.:KK39:

Dertlenmeyin bi sorun yok.
Hata felanda yapmadiniz bence.
Soyle bi dusununce bu yasananlar neye vesile olucak biliyormusunz?
Bi hafta yeterince bi sure, oturup dusunucek simdi esiniz butun gun.
Acaba beni terkedermi esim, biriylemi konusyor diye.
Sizi kaybetme korkusu articak.
Belkide yavas yavas, esim benden sogudu baskasini bulduki ort bas etmek icin kizdi bana, diycek.
Hapis bu, hic aklina gelmeyen seyler gelicek.
Ama eminimki siz geleck hafta ona onu ne kdr sevdiginizi, onu asla aldatmayacaginizi anlattiginzda varya.
Dunyalar onun olucak.
Guvenin bana.:KK39:

Haftaya çok güzel bi şekilde konuşacam.Çabucak gelsin o haftada yanına uçuvereyim hemen

bir anlamda iyi bir şey böyle hissetmen, farkına varıyorsun demek ki
haftaya görüşmeye gidince içinden geçenleri söyle
o senin kafandan neler geçtiğini bilsin, neler hissettiğini bilsin
onun da içi rahat olur
bazızorluklar insanları birbirine kenetler, bazen de uzaklaştırabilir
seçim sizin elinizde

Back
X