• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor?

Bunda bu kadar tepki vericek bişey yok cezaevindeki adamın içini rahatlatmak yerine kızdım diye kapris yapmak büyük vicdansızlık kusura bakmayın.Ayrıca eminim orda biriyle ilgili böyle bir konu olmuştur onunda aklına takılmıştır.Vay sen bana nasıl böyle dersin diye celallenmeden önce birincisi karşı tarafın bulunduğu konumu ikincisi ''benden niye böyle bişey bekliyor'' demek yerine neden böyle konuştuğunu düşünmek daha mantıklı.Eşinizin yerinde olmak istemezdim kendisine üzüldüm.Morale desteğe ve içinin rahat olmasına ihtiyacı olan sizmisiniz omu önce bi onu bilin isterseniz.

4 duvar arasında adam. psikolojisi ne kadar iyi olabilir ki? bence biraz daha ılımlı davranmalısınız. o şimdi kaybetme korkusu da yaşıyordur. ben burdayken beni bırakıp gidebilir diye düşünüyordur ondan sabahtan akşama aklında kurduklarını sana yansıtmış olabilir. daha yapıcı olmalısınız.

Ben bu durumda kişi kendinden bilir işi diye düşünürüm.
Demek ki benim yokluğumda o öyle yapacak ki benim de yapacağımı düşünüyor derim.

kocanın yaptığı yanlış ama 4 duvar arasında nasıl kurulduğunu düşünmek zor olmasa gerek..uzun vadede kalan mahkumların boşanan ayrılan başkasına kaçan eşlerini de duyduysa ister istemez korkuyordur gitmenizden..

Ne kadar ayrı yaşıyorsunuz eşinizle bilmiyorum ama,

Hanii sağlıklı genç bir insansınız ve bu yüzden içerde iken kafasında kurup sizin onu aldatabileceğinizi bile düşünebilir orda...

Çünkü size istediği zaman ulaşamıyor konuşamıyor göremiyor zor bir durum..

Allah düşürmesin oraya ama benimde aklıma gelirdi böyle birşey...

Bunun çok güvenle alakası yok yanii...

Bugün eşimi görmeye gittim cezaevine.Akşamları kötü rüyalar görüyorum sana bişey olacak seni kaybedecem diye ödüm kopuyor dedi.Beni özlediğini burdan çıktıktan sonra sana mükemmel bi hayat yaşatacam falan vs vs.En son da işte sohbet sitelerine falan girmiyorsun demi dedi???ŞOK oldum ne diyorsun sen dedim ne demek bu?Yok aşkım bişey demek istemiyorum kadın nikiyle sana yazanlar olur sarkarlar falan Benim sohbet sitesinde ne işim olur dedim.Oda facebookta oyun oynuyorsun onu soruyorum dedi.Hadi onları geç dedim sen benim böyle bir insan olduğumu nasıl düşünebilirsin?dedim.Bugüne kadar bir yanlışımı mı gördün de şimdi böyle konuşuyorsun.O kadar kızdım ki sinirimden çekip gidiyordum.Oda sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim ben sadece başına bişey gelir diye korkuyorum çok merak ediyorum seni falan dedi..Nerdeyse süre bitene kadar tek kelime etmedim kvle konuştular.En son gelirken hoşçakal dedim ve geldim.Şu an sinirden elim ayağım titriyor eşiniz size böyle söylese siz ne yapardınız ne düşünürdünüz allah aşkına biri akıl versin...

Sizle akalalı değilde belkide içinde olduğu ortamdan ötürüdür, psikolojisi bozulmuş olabilir ister istemez.

Biraz anlayışlı olmalısın bence.
Orada eli kolu bağlı, seninle ilgilenemiyor, ilgiye, şefkate bu kadar ihtiyaç duyduğun bir dönemde yalnız kaldın.
Orada 4 duvar arasında, boşlukta aklına geliyordur, seni kaybetmekten, yetememekten korkuyordur.
Kesinlikle..ici hic rahat degil belliki.kaybetme korkusu sarmis adami.
Lutfen biraz sakin...bos durmaktan aklina sacma dusunceler gelmis eminim oda pismandir simdi.

Ya siz eşinizle neden sürekli bir zıtlık halindesiniz? Adam size kimsenin bana cezaevi ile ilgili sor sormasını istemiyorum facemi dondur demiş dondurmamışsınız inadına.
Şimdi de bu, siz hiç 4 duvar arasında güneşsiz bir yerde onlarca insanlar aynı yerde kaldınız mı?

Orada kuruyordur kafasında belki çevresinde birşeyler duymuştur vs. dört duvar arasında ki adama trip yapıyorsunuz

Ya siz eşinizle neden sürekli bir zıtlık halindesiniz? Adam size kimsenin bana cezaevi ile ilgili sor sormasını istemiyorum facemi dondur demiş dondurmamışsınız inadına.
Şimdi de bu, siz hiç 4 duvar arasında güneşsiz bir yerde onlarca insanlar aynı yerde kaldınız mı?

Orada kuruyordur kafasında belki çevresinde birşeyler duymuştur vs. dört duvar arasında ki adama trip yapıyorsunuz

Kötü bi amaçla çık tutmuyorum faceni telini dün kendisine de söylrdim zaten açık olduğunu.Yaptığım tripte bi anlıktı o an düşünemedim sakin kafayla düşünce kendimi onun yerine koydum ve haksızlık ettiğimin farkına vardım.Haftaya görmeye gidişim de telafi edecem zaten.Çünkü vicdan azabı çekmeye başladım Yorumunuz için de tşk ederim

Bugün eşimi görmeye gittim cezaevine.Akşamları kötü rüyalar görüyorum sana bişey olacak seni kaybedecem diye ödüm kopuyor dedi.Beni özlediğini burdan çıktıktan sonra sana mükemmel bi hayat yaşatacam falan vs vs.En son da işte sohbet sitelerine falan girmiyorsun demi dedi???ŞOK oldum ne diyorsun sen dedim ne demek bu?Yok aşkım bişey demek istemiyorum kadın nikiyle sana yazanlar olur sarkarlar falan Benim sohbet sitesinde ne işim olur dedim.Oda facebookta oyun oynuyorsun onu soruyorum dedi.Hadi onları geç dedim sen benim böyle bir insan olduğumu nasıl düşünebilirsin?dedim.Bugüne kadar bir yanlışımı mı gördün de şimdi böyle konuşuyorsun.O kadar kızdım ki sinirimden çekip gidiyordum.Oda sen beni yanlış anladın öyle demek istemedim ben sadece başına bişey gelir diye korkuyorum çok merak ediyorum seni falan dedi..Nerdeyse süre bitene kadar tek kelime etmedim kvle konuştular.En son gelirken hoşçakal dedim ve geldim.Şu an sinirden elim ayağım titriyor eşiniz size böyle söylese siz ne yapardınız ne düşünürdünüz allah aşkına biri akıl versin...
içeride yaptıkları yegane faaliyet konuşmak .
Duyduklarından etkileniyor haliyle .

Canının sıkıntısına verin .

Back
X