Bu ne demek şimdi ... Fikre ihtiyacım var ..

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar seviyorum ama istemiyorum baslıgı altında anlatmıştım sevgilimle yani eski sevgilimle olayı .. Bni terketmişti hem de inandırıp daha sonra kfur falan etmişti istemiyorum demişti peşinden kosmama ragmen okulda bi bakıyor bi bakmıyordu mesajlarıma cvp vermiyordu ... Dün gece ise su mesajı attı..
Benm ağzıma sıcan bu hayat hikayei kayboldum 5 para etmez konular konusuyoruz tetrafımdaki heriflerle ama ben onlar gibi olmam dunya cırkın karanlık bi akvaryum gibi kimseye anlatamiyorum anlattıklarım da ya dinlemiyo ya da anlamıyo. ya zor gercekten zor senin yani sevdiğim kızın beni anlamaması zor herkes birşeylerinb peşinde herkes birşeylere ait ama ben kimseye ait hissetmiyorum kendimi sunuda soylemek istiyorum aglamam demiştim bu en buyuk yalanimdi. kafami yastğa koydugumda butun acılarım gozlerimde birikiyor ve akip gidiyor. Bnm gozunde ne oldugumu bilmeme karsın sen benm gozumde melek gibisin ya guzelsın cekicisin hayalimsin ya herseyimsin gozumde.bu mesajda otekiler gibi olmaz umarım anlamnı bekliyorum..ne diceklerim cıkıyor ağzımdan ne de soylemem gerekenler var beynimde sunu bil ama olumlu olan hersey gerçekti olumsuz olan hersey sahte.. Ve mesajın sonunda seni sevdimi falan soylemiycem snn gibi bu sonda demiycemya da kib de demicem sadece bu da bi sondu bitmesini istemediğim bi son ama ve amalarla keskelerle yasıyoruz uc nokta ve gene son...
Bunu atmış bana dun gecee.. Bide sunlar .. Unutulmayacak tek kişisin aklımda yanımda herseyimde sen ! .. Sınavdan sonra yeni bi kızla cıkcam ...Bn sana ait oldugumu seni gördüğüm an anladım ..Herseym oldun ve oyle kalacaksın.. Tek lafım seni seviyorum sevdim sevicem ve unutmuycam... Bla bla bla [:)] .. ilk okudugumda çok hüzünlendm de simdi aman diyorum seven bunları yapmaz ..... Hem seviyorum diyor hem baska bir kız diyor .. Fikirleriniz ne sizin .. Fikre çok ihtiyacım var .. Amacı ne ?:30:

canım bencede sevse baska bi kız ne alaka yani ??? erkekler cok sever öle biten ilişkiden sonra kızı memnun edip ayrılmayı. o yuzden sana laf yapıyo bence işte seni cok sevdim sen tektin falan diye bunlar ilerde sorun cıkarma ona diye sölenmiş sözler. bnm 2 yıllık ilişkimin sonunda bana neler demişti evlensemde sevmeden olacak cunku sana hissettiklerimi hayatımda bi baskasına hissedemem cart curt şimdi yüzüme bakmıyo. o laflar sadece kendi vicdanlarını rahatlatmak ve senin ona problem olmaman için sölenmiş sözler...hayatımdan cıksın da varsın kendini hint kumaşı sansın ister erkekler...

canım bencede sevse baska bi kız ne alaka yani ??? erkekler cok sever öle biten ilişkiden sonra kızı memnun edip ayrılmayı. o yuzden sana laf yapıyo bence işte seni cok sevdim sen tektin falan diye bunlar ilerde sorun cıkarma ona diye sölenmiş sözler. bnm 2 yıllık ilişkimin sonunda bana neler demişti evlensemde sevmeden olacak cunku sana hissettiklerimi hayatımda bi baskasına hissedemem cart curt şimdi yüzüme bakmıyo. o laflar sadece kendi vicdanlarını rahatlatmak ve senin ona problem olmaman için sölenmiş sözler...hayatımdan cıksın da varsın kendini hint kumaşı sansın ister erkekler...

Haklısın galiba.. İlk okudugumda kanmıstım ama simdi hikaye oldugunu daha iyi anlıyorum .. İNtikamda almak istiyorum ama bir yandan da allah a havale ediyorum .. Kullandı resmen..

Haklısın galiba.. İlk okudugumda kanmıstım ama simdi hikaye oldugunu daha iyi anlıyorum .. İNtikamda almak istiyorum ama bir yandan da allah a havale ediyorum .. Kullandı resmen..
hiçç girme o intikam konularına sakın. intikam elinde patlar. karşındaki kurnaz bi erkek çünkü. o herşeyi düşünmüştür. daha cok üstüne gidersen bu işin bu güzel mesajlar yerini hakarete bırakacak emin ol . yerinde olsam cevap bile yazmam hayatıma bakarım billiyorum zor ama bunu yap lütfen ! ilerde pişman olmamak için yap bunu...:34:

hiçç girme o intikam konularına sakın. intikam elinde patlar. karşındaki kurnaz bi erkek çünkü. o herşeyi düşünmüştür. daha cok üstüne gidersen bu işin bu güzel mesajlar yerini hakarete bırakacak emin ol . yerinde olsam cevap bile yazmam hayatıma bakarım billiyorum zor ama bunu yap lütfen ! ilerde pişman olmamak için yap bunu...:34:

Ama ben mesaj yazdım zaten .. Kandım ilk okudugumda .. Seven adam bunu yapmaz umarım beni bıraktıgına pişman olmazsın falan dedm .. O da seviyorum işte dusun dedi.. Ama kızlar gerçekten kullandı attı beni yaa. inandırdı bağlandırdı evlencez diye.. bugünde okulda zaten gülüyormuş.. istersem face hesabını çalabilirim ama bilmiyorum..

çalınca ne olacak ki ??? bence değmez ama sen bilirsin canım. Allah hakkında hayırlısı versin

çalınca ne olacak ki ??? bence değmez ama sen bilirsin canım. Allah hakkında hayırlısı versin

sende haklısın canım .. Değmiyo cidden ama işte bana koyuyor kullanıp atması ilkimdi bide evlencez diye biraz ileri gitmesine müsade etmiştim en çok bu koyuyor bana :(

Bu mesajı yazmadan önce içmiş mi acaba ?? her telden çalmış:1::1::1:..bence seni seviyor ama bunu seni terkettiğinde yani kaybedince anlamış..şimdi de kararlı durmak istiyor ama yapamıyor çünkü seviyor..sana tavsiyem canım onu kıskandır ve ilgisiz görün,biraz sürünmesi lazım..kararlı gelmezse sakın dönme ona..

sende haklısın canım .. Değmiyo cidden ama işte bana koyuyor kullanıp atması ilkimdi bide evlencez diye biraz ileri gitmesine müsade etmiştim en çok bu koyuyor bana :(
işte insanı en çok yaşanmışlar üzüyo malesef. ileri derken yani herşey değil dimi canım?

karamsar kararsız biri çok zor kendı karanlıgında ve kararsızlıgında iyi boğulmalar dile.
ya hep ya hiç...
kardes mı cıktınız da bukadar unutmam gerek unutmalıyım felan iyi edebiyat parcalamıs belkı kafası guzeldı
baska kız felan karıstrmıs senı etkılemesıne ızın verme bence

Sınavdan sonra yeni bi kızla cıkcam ...

Meali; "Yeni bir kızla çıkacağım, günümü gün edeceğim, rahatsız etme."

Bn sana ait oldugumu seni gördüğüm an anladım ..Herseym oldun ve oyle kalacaksın.. Tek lafım seni seviyorum sevdim sevicem ve unutmuycam...

Meali; "O kızda aradığımı bulamazsam sana dönerim. Ben o kızla takılırken her şeyim olduğuna, seni sevdiğime inanmaya devam et."

İki cümlenin aynı mesajda yer alması; trajedi... Sizin o kadar saf olduğunuzu düşünüyor ki sizden sonra on kişiyle bile beraber olsa onu bekleyeceğinize inanıyor. Aklınca bu mesajla da bunu empoze etmeye çalışıyor. Allah akıl fikir versin eski erkek arkadaşınıza...

Bu mesajı yazmadan önce içmiş mi acaba ?? her telden çalmış:1::1::1:..bence seni seviyor ama bunu seni terkettiğinde yani kaybedince anlamış..şimdi de kararlı durmak istiyor ama yapamıyor çünkü seviyor..sana tavsiyem canım onu kıskandır ve ilgisiz görün,biraz sürünmesi lazım..kararlı gelmezse sakın dönme ona..

Canım çok dengesiz birisi ya 4 ay içinde kac sefer ayrılıp barıstık ama bana hep daha fazlasını yaptı... Affettim sineye çektim ama bazı seyleri ama olmuyorsa zorlamayacaksın galiba.. Sevmiyorum diyemem deli gibi seviyorum ama o istedi .. Gelsede brşey olacağını sanmıyorum..Bi kez giden insan hep gidebilir.. Aynı şeyleri yasamayı kaldıramam bu kez..

Meali; "Yeni bir kızla çıkacağım, günümü gün edeceğim, rahatsız etme."

Meali; "O kızda aradığımı bulamazsam sana dönerim. Ben o kızla takılırken her şeyim olduğuna, seni sevdiğime inanmaya devam et."

İki cümlenin aynı mesajda yer alması; trajedi... Sizin o kadar saf olduğunuzu düşünüyor ki sizden sonra on kişiyle bile beraber olsa onu bekleyeceğinize inanıyor. Aklınca bu mesajla da bunu empoze etmeye çalışıyor. Allah akıl fikir versin eski erkek arkadaşınıza...

Oyle malesef canım .. Daha once sevdiğim için yaptıgı hatalrı bikaç kez affeetim ona güveniyor.. İlk okudugumda biraz kanmıstım mesaja ama şimdi hikaye diyorum... Bana yaptıkları içinde Allah a havale ediyorum..

işte insanı en çok yaşanmışlar üzüyo malesef. ileri derken yani herşey değil dimi canım?

Yok canım hersey değil .. Ben çok güvenmiştim belkide ayrılmamız iyi oldu.. Daha ileri şeyler olacaktı belkide ben kör kütük inanmıştım herseye..Ama çok şükür hersey olmadı.. Ucuz kurtuldum..

karamsar kararsız biri çok zor kendı karanlıgında ve kararsızlıgında iyi boğulmalar dile.
ya hep ya hiç...
kardes mı cıktınız da bukadar unutmam gerek unutmalıyım felan iyi edebiyat parcalamıs belkı kafası guzeldı
baska kız felan karıstrmıs senı etkılemesıne ızın verme bence

Etkilendm açıkcası ilk okugumda kanmıstım ama şimdi anlıyorum .. Hikaye seviyorum falan .. Bnden iyisini bulamaz bunu oda biliyor.. herşeyimi feda ettim ona ama işte... Anlamıyorlar..

salla gitsin amacı egosunu tatmin etmek

Bunu bana kısmen ifade etti aslında... Ben elimden gelen herşeyi yaptım o kdr peşinde kostum ama artık bıraktım dedim ... Biliyorum elinden geleni yaptıgını seni bu yüzden seviyorumdur dedi... Resmen ego tatmini işte...

Bence arkana bakmadan kac:) bi modelden cokca okuduk gorduk izledik senin ona verecegin her tepki onin egosunu doyuracak sessiz kal tepki verme ki kendi kendine anlasin yaptigi seyin yanlisligini ama anlamaz ki diyorsan zaten senin oyle bir adamla ne isin olabilir derim temiz sayfalar ac kendine:)

Haklısın galibaa..Yazdığı şiirleri okudukça gitme diyesim gliyor ama ben elimden geleni yaptım o hiçbirşey yapmadı..

Back
X