Bu ne demek şimdi?

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Önceki konularimda sevgilimin ultra ilgisizliğinden bahsetmiştim.

Dün bir tartışma yaşadık benzer bir sebepten. Bende ona bu durumdan çok rahatsız olduğumu, hayal kırıklığı yaşamak istemediğimi söyledim. Bir süre görüşmeyelim sen hislerini gözden geçir dedim. En saglikli davranışın bu olduğunu düşündüğümü söyledim şu durumda. Panikledi. Hayır hayır Ories doğru olan bu değil dedi. Elimi tuttu. Ben hayatımda sen olmasan evliliği bile düşünmeyen biriydim dedi. Seninle mutluyum dedi. Sana ayiramadigim vakitlerde bir başka kızla değilim biliyorsun, aileme arkadaşlarıma da vakit ayiramiyorum dedi.

Açıkçası şaşırdım. O kadar beni sevmedigine inandirmiştim ki kendimi. Hemen kabul eder diye düşünüyordum. Adam müzmin bir iskolik. Hekimlik hayatımdaki en doğru teşhis bu sanırım :D

Iskolik bir adamla ömür geçer mi? Şimdi bunu sorgulamaliyim sanırım.

Insanlar farklı iliski dinamikleri farklı dogal olarak. Ben ilgiyi severim. Şahsen yapamazdım. İyice dusunmelisin mutlu olur musun olmaz misin ? Beklentilerin neler ?

Ben ilgisiz erkeklerin bir kısmının sonradan duzelebildigine inanıyorum:)

Bazılarının odak noktası bakarken sadece iş oluyor.

Ya sevgili icin bu kdr ugrasmaya degermi diye dusunuyorum valla.. caniniza yazik.. ben olsan deferdim. Ilgi yoksa bende yokum derdim.

Insanlar farklı iliski dinamikleri farklı dogal olarak. Ben ilgiyi severim. Şahsen yapamazdım. İyice dusunmelisin mutlu olur musun olmaz misin ? Beklentilerin neler ?
Ilgiyi dozunda seviyorum. Ama ilgi gösteren bir kadınım.

Beklentilerimi yarı yarıya karşılıyor totale baktığımda

Bence bu konuşmadan sonra gizli bir gözlem süreci ver kendine, bak bakalım bir çaba gösteriyor mu? Çaba varsa biraz daha devam eder gidişata göre netlersin çaba yoksa boşuna hayatını harcama.

Ben işkoliklik falan gb sevimli kılıfları kabul edemiyorum. Seven insan ilgi gösterir zaman yaratır buna inanıyorum

Ya sevgili icin bu kdr ugrasmaya degermi diye dusunuyorum valla.. caniniza yazik.. ben olsan deferdim. Ilgi yoksa bende yokum derdim.
Ilgi yoksa bende yokum biraz sığ bir davranış değil mi? Hayatın gerçekleri pek öyle değil sanki.

Hayatın içinde herşey var. Bugün yoğun, yarın yogun olmadığında da bakmak lazım.

Ilgi yoksa bende yokum biraz sığ bir davranış değil mi? Hayatın gerçekleri pek öyle değil sanki.

Hayatın içinde herşey var. Bugün yoğun, yarın yogun olmadığında da bakmak lazım.
Sen diosun iskolik diye :) iskoliklerin aile yasantisi cok kotu oluyo sonrada kesin bitiyo :)
Bilmiyorum ya sevgiliyken bile ilgisizse karsidaki evliligi dusunemiyorum

Sevdiklerimize vakit ayırmıyoruz , yaratıyoruz.
Yani insan yeter ki ilgilenmek , beraber vakit geçirmek istesin, gün 24 saat...

Sevdiklerimize vakit ayırmıyoruz , yaratıyoruz.
Yani insan yeter ki ilgilenmek , beraber vakit geçirmek istesin, gün 24 saat...
Kimseye vakit ayıramıyor. Haftada iki kez görüşüyoruz aşağı yukarı. Benimle görüşmek için ertelediği işi de oluyor tamamen haksızlık etmek istemiyorum.

Ama bu patolojik bir durum mu şu an çok emin değilim :/

Böyle düşünüyorsanız konunuzla/kendinizle çelişmiş olmuyor musunuz ? Hem adamın ilgisizliğinden şikayet edip lafı "ayrılalım bari"ye getirip hem de hayatta ilgi de var ilgisizlik de var demek tuhaf...

Böyle düşünüyorsanız konunuzla/kendinizle çelişmiş olmuyor musunuz ? Hem adamın ilgisizliğinden şikayet edip lafı "ayrılalım bari"ye getirip hem de hayatta ilgi de var ilgisizlik de var demek tuhaf...
Farkındayım aslinda celiştiğimin.

Bir süre ara verelim dedim ona, bunu derken amacım onun kendi duygularını anlamasına fırsat vermekti. Çünkü beni çok da sevmediğini düşünüyorum bazen. Ama o an verdiği tepki çok samimiydi açıkçası.

Şu zamandan sonra aklıma takılan sevgisinin azlığı çokluğundan ziyade yapısının bu olduğu gerçeğini tolere edip etmeyeceğim.

Doktor musun bir sey sorcam da :KK15:
Milletimizin genel ozelligi. 1 tanecik? :dondurma:

Bu arada simdi ilgi gostermeyen sonrasinda hic gosteremez

Farkındayım aslinda celiştiğimin.

Bir süre ara verelim dedim ona, bunu derken amacım onun kendi duygularını anlamasına fırsat vermekti. Çünkü beni çok da sevmediğini düşünüyorum bazen. Ama o an verdiği tepki çok samimiydi açıkçası.

Şu zamandan sonra aklıma takılan sevgisinin azlığı çokluğundan ziyade yapısının bu olduğu gerçeğini tolere edip etmeyeceğim.
Bence blof yaptin ayrilalim derken :) o da istedigin tepkiyi verdi. Adam he ayrilalim deseydi cok baska bi konu acmis olurdun burda:) bizde kadiniz yani neyi neden soylemis olabilecegini az cok tahmin ediyoruz:)

Back
X