Bu ne demek şimdi?

Bence blof yaptin ayrilalim derken :) o da istedigin tepkiyi verdi. Adam he ayrilalim deseydi cok baska bi konu acmis olurdun burda:) bizde kadiniz yani neyi neden soylemis olabilecegini az cok tahmin ediyoruz:)
Sahiden blöf yapmadım, o an içim buz gibiydi. En doğrusu oydu. Beklediğim tepki de kesinlikle tamam demesiydi ama öyle olmadı :)

Sahiden blöf yapmadım, o an içim buz gibiydi. En doğrusu oydu. Beklediğim tepki de kesinlikle tamam demesiydi ama öyle olmadı :)
Kararli degilmissin o zmn :) herneyse ya idare edecen bole ya da kararli olup ayrilcan bu durundan sklirsan. Umarim cok mutlu olursun tatlim

Farkındayım aslinda celiştiğimin.

Bir süre ara verelim dedim ona, bunu derken amacım onun kendi duygularını anlamasına fırsat vermekti. Çünkü beni çok da sevmediğini düşünüyorum bazen. Ama o an verdiği tepki çok samimiydi açıkçası.

Şu zamandan sonra aklıma takılan sevgisinin azlığı çokluğundan ziyade yapısının bu olduğu gerçeğini tolere edip etmeyeceğim.

İşkolik olmak bir karakter özelliği.
Bende de biraz var yani gözümü isimle açıp işimle kapatırım lakin eşime ve oğluma da çokça ilgi gösteririm .
Sizin durum karışık biraz bilemedim. Biraz gözlemleyin bakalım .

İşkolik olmak bir karakter özelliği.
Bende de biraz var yani gözümü isimle açıp işimle kapatırım lakin eşime ve oğluma da çokça ilgi gösteririm .
Sizin durum karışık biraz bilemedim. Biraz gözlemleyin bakalım .
Bundan bahsediyorum, bu bir gerçeklik. Suc degil. Karakteri böyle. Tolere edilebilir yada edilemeyebilir. Bu ayrı. Bunu zaman gösterecek.

Böyle düşünüyorsanız konunuzla/kendinizle çelişmiş olmuyor musunuz ? Hem adamın ilgisizliğinden şikayet edip lafı "ayrılalım bari"ye getirip hem de hayatta ilgi de var ilgisizlik de var demek tuhaf...

Genelde böyle oluyor. Konu sahibi konuyu açıyor, eleştiriler gelince konunun kahramanı badem gözlü, sırma saçlı falan oluyor. :KK47:

Erkeklerin söylediklerine değil, yaptıklarına inanın. Hatta yaptıklarına bile koşulsuz şartsız inanmayın. Hiç bir zaman, hiç bir şeyi kaybetmek istemezler. Günlerce tepkisiz kalıp bir ''seni seviyorum, ayrılmayalım'' sözüyle bile bir kızı elinde tutabiliyorlar.

Kimseye vakit ayıramıyor. Haftada iki kez görüşüyoruz aşağı yukarı. Benimle görüşmek için ertelediği işi de oluyor tamamen haksızlık etmek istemiyorum.

Ama bu patolojik bir durum mu şu an çok emin değilim :/
Nasıl kimseye vakit ayıramıyor?
Bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı bile koca ülkeyi yönetmesine rağmen gayet de ailesiyle zaman geçiriyor. Bence siz onun yoğunluğunu gözünüzde biraz büyütmüşsünüz. Benim eşim yeri gelir 7 gün çalışır ama hiçbir zaman ilgi problemi yaşamadım. Gerekirse uyumaz ama yine de bizimle vakit geçirir.

Back
X