Bu ne demek şimdi

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
kızlar dün gece eşimle kavga ettik nedeni ise kaynanamlara gidip gitmeme meselesi ben yine sen git ben gelmicem dedm bende ben asla görüşmicem ailenle dedim senin annen en son beni hastanelik etmişti benim 1 yıllık evliliğim bana zehir oldu dedim o da gün gelir affedersin ozaman gideriz dedi ya kızlar benim ona acıyıp allahım ya yazarken bile sinir oluyorum annesi benden özür dilemeyi çok gören kadın beni elkızı diye niteleyen kadını affedip eşime hadi anneni affettim gidelim hoşbeş edelim dememi bekliyormuş ben şimdi ne yapayım kafayı yicem kadın öyle bişeyki ben affetsem aaaa bak ben onun eziyorum bişey demiyor 2 fazla ezeyim dicek biri ben şimdi ne yapayım akıl verin bana :(

ben koudan pek bişi anlamadım açıkcası :44::44:

Eşin gel gidelim dedi, sen yok ben gitmicem dedin ?????

ben koudan pek bişi anlamadım açıkcası :44::44:

Eşin gel gidelim dedi, sen yok ben gitmicem dedin ?????

canım kusura bakma çok kızgınım bugün eşime eşim ailesine gitmek istiyor ama ailesiyle ben tartıştım daha doğrusu annesi bana hakaretler etti enson annesinin eşime o karına sırrını verme oğlum demesi beni hastanelik etti üzüntüden bende şimdi onunla görüşmek istemiyorum eşimde affet görüşelim diyor ama ben istemiyorum :(

eşin seni boşayabilir
boşanmayı göze alamıyosan
ailesiyle bu kadar zıt düşme
göze alıyosan sorun yok, devam et

Benim anladığım gibiyse adam birşey dememiş ki size, ısrar bile etmemiş illa gidelim diye, ''birgün affedersen öyle gideriz'' temenni cümlesidir sadece, affedip affetmemek size kalmış, birşeyler için umut edip etmemesi de eşinizi ilgilendirir.

Son düzenleme:
canım kusura bakma çok kızgınım bugün eşime eşim ailesine gitmek istiyor ama ailesiyle ben tartıştım daha doğrusu annesi bana hakaretler etti enson annesinin eşime o karına sırrını verme oğlum demesi beni hastanelik etti üzüntüden bende şimdi onunla görüşmek istemiyorum eşimde affet görüşelim diyor ama ben istemiyorum :(

şimdi şöyle düşünnn...
tamam haklı olabilirsin, eşinin annesine karşı kırgın ve kızgın olabilirsin. Ama bu durumun eşini ne kadar çok üzüyor olduğunu bir düşün. ailesiyle karısı arasında kalmak hiçte kolay olmasa gerek. Bazı şeyleri en azından eşin ve evliliğinin huzuru için görmezden gelebilirsin pek alaa.

Ayrıca, dünyanın binbir türlü hali var düğündür, dernektir, bayramdır, allah korusun hastalıktır illaki bir araya gelincek ve yüz yüze bakılcak ortamlar olacaktır.

Sonuçta eşinin '' affet '2 demesi annesinin hatalı olduğunu kabullenmesini gösterir. Bence eşin için onlara bir şans daha verebilirsin. Ama tabii son karar senin :34:

kızlar kadın kızını boşattı düşünün kendi mutsuzluğuyla herkesi mutsuz ediyor sanki psikolojisi bozuk anlam veremiyorum devamlı bir horlama halbuki evlenirken dahi ben sana bişey yapmıcam dedi eyvallah dedim tamam yapma ama sen bana maddi olarak bişey yapma tamam manevi olarak beni ez demedimki beni resmen 1 yılda yıktı bitirdi önceki konumdan okuyabilirsiniz 1 yılımızı eşime ve bana zehir etti arkamdan konuşmalar benim dedikodumu hem eşime hem gidiyor bacılarına yapıyor! yapıyorda ne geçiyorsa eline anlamış değilim inanın henüz hamile değilim mesela bu enson bombamız hamile olmadığım halde kızkardeşine hamile demiş sonra eşimin teyzesinin kocası bizi arıyor esra hamileymiş doğrumu bukadarıda ayıp değil mi allah aşkına ben hamile değilim çocukta henüz düşünmüyoruz bile kafayı yicem kadın kendi kendine durmadan olay yaratıyor 10 saatlik mesafeden huzurumu kaçırıyor şimdi tatil zamanımız geldi hadi gidelim diyor inanın artık nefes alamıyorum o kadın yüzünden sinir nöbetleri geçiriyoorum iş yerinde bile aklım yaptıkları :(

Tartisdiginizda kayivalideniz size ne dedi de bu kadar sinirlendiniz Hastanelik olacak kadar?

canım eşime şöyle dedi o karına sırrını verme onunla dertleşme sakın !!!! bu beni çıldırttı halbuki benim düğünüme yardım etmediler tama dedim gelip 14 ayar bilezik takıp aaa bak ben sana çok büyük bişey yaptım dedi yüzüme gülerek dalga geçer gibi yine sesimi çıkarmadım buarada görümceme takılan 10 tane adana burması bileziği beğenmeyen biridir kendisi :(

Bence fazla büyütüyorsun.
Belki kayınvaliden de bunca zaman gitmemenizden ders çıkarmıştır,ılımlı davranır.
Gidince onunla yalnız kalmamaya çalışırsın,ikili diyaloğa girmemeye özen gösterirsin olur biter.

Daha önceki konunda yazmıştık,bir iki gün kalsan eşinin de gönlü olur diye.

şimdi şöyle düşünnn...
tamam haklı olabilirsin, eşinin annesine karşı kırgın ve kızgın olabilirsin. Ama bu durumun eşini ne kadar çok üzüyor olduğunu bir düşün. ailesiyle karısı arasında kalmak hiçte kolay olmasa gerek. Bazı şeyleri en azından eşin ve evliliğinin huzuru için görmezden gelebilirsin pek alaa.

Ayrıca, dünyanın binbir türlü hali var düğündür, dernektir, bayramdır, allah korusun hastalıktır illaki bir araya gelincek ve yüz yüze bakılcak ortamlar olacaktır.

Sonuçta eşinin '' affet '2 demesi annesinin hatalı olduğunu kabullenmesini gösterir. Bence eşin için onlara bir şans daha verebilirsin. Ama tabii son karar senin :34:

canım evlendim evleneli tamam olabilir olablir dedim geçtim önceki konumu okuyabilirsin eşimle biz fakültede tanışıp evlenme kararı aldık kadın ozamnada aynıydı hala aynı bazen dayanacak gücümün azaldığını hissediyorum eşime söylediğimde o öyle biri diyor tamam öyle biri olabilir ama beni elkızı olarak görüyorsa madem bana karşı daha dikkatli davranması gerkemez mi ? affetsem kadın tam hız devam edecek eminim tek oda değil görümcemde aynı !!!!

Bence fazla büyütüyorsun.
Belki kayınvaliden de bunca zaman gitmemenizden ders çıkarmıştır,ılımlı davranır.
Gidince onunla yalnız kalmamaya çalışırsın,ikili diyaloğa girmemeye özen gösterirsin olur biter.

Daha önceki konunda yazmıştık,bir iki gün kalsan eşinin de gönlü olur diye.

canım eşimin söylediği affet gidelim hoşbeş et ben kızgınken nasıl affedeyimde kadının yüzüne güleyim 2 gün kalır gelirim diyordum ama kadının yüzüne gülemem :((( affettim unuttum diyemem ki :(((

uzakmışsınız zaten bir de yakında olsaydınız ne olacaktı?
gidip bir iki gece kalmakla bişi olmaz.hiç mi gitmiceksin? eşinin annesi sonuçta,ki eşin de annesini suçlu görüyor ki sana affet diyor.
eziyorsa sen de ezdirmiceksin kendini.her lafına ver bir karşılık ama dikkatli konuş sakinliğini koru.

canım sen kafa fazla takma hasta olursun kayınvaliden de benimki gibi göbek atar sonra seninkini beterini yaşamış biri olarak bende kayınvalidem kaynım ve görümcemle görüşmüyorum ki bizim olayımız öldürmeye teşebbüs kadar ileri gitti benim eşim şuan kayınvalidemle görüşüyor kızımı götürüyor her gittiğinde bana karşı dolduruyor ve evde kavga ediyoruz.

evlenmeden önce sırf kayınvalidemden kurtulmak isteyen kocam şimdi annesinin numaraları sayesinde bana karşı annesini savunur oldu
şimdi kayınvalidemin stratejisini ona karşı kullanmaya kararverdim

1- sürekli güleryüz
2- kendini acındırma
3- annesini kötülemek biyana ona acımak

gitmeye gelince bana eşim olanlardan dolayı seninki gibi bigün affedersin gidersin diyor du

bu konuyu şöyle kapattım benden özür dileyene kadar gitmicem bi dahada bu konuyu açma dedim
o günden beri açmadı
sen evi terk edersen kayınvaliden kazanacak sen kavga edince kayınvaliden kazanacak
ben aynı binada oturuyordum kavgadan önce şimdi çok uzağa taşındım arada bide göz dağı vermek için karşı komşuya ziyarette bulunuyorum :)
o kadar sıkma kendini aradabide kendimi kötü hisediyorum ayağına bütün gün uzan kalkma (ben öyle yapıyorum gelip özür diliyor)
bakıyor ev toplanmamış yemek yapılmamış daha bi özenle bakıyor

canım sen kafa fazla takma hasta olursun kayınvaliden de benimki gibi göbek atar sonra seninkini beterini yaşamış biri olarak bende kayınvalidem kaynım ve görümcemle görüşmüyorum ki bizim olayımız öldürmeye teşebbüs kadar ileri gitti benim eşim şuan kayınvalidemle görüşüyor kızımı götürüyor her gittiğinde bana karşı dolduruyor ve evde kavga ediyoruz.

evlenmeden önce sırf kayınvalidemden kurtulmak isteyen kocam şimdi annesinin numaraları sayesinde bana karşı annesini savunur oldu

1- sürekli güleryüz
2- kendini acındırma

gitmeye gelince bana eşim olanlardan dolayı seninki gibi bigün affedersin gidersin diyor du

bu konuyu şöyle kapattım benden özür dileyene kadar gitmicem bi dahada bu konuyu açma dedim
o günden beri açmadı
sen evi terk edersen kayınvaliden kazanacak sen kavga edince kayınvaliden kazanacak
ben aynı binada oturuyordum kavgadan önce şimdi çok uzağa taşındım arada bide göz dağı vermek için karşı komşuya ziyarette bulunuyorum :)
o kadar sıkma kendini aradabide kendimi kötü hisediyorum ayağına bütün gün uzan kalkma (ben öyle yapıyorum gelip özür diliyor)

hahahah bayılıroum kötü insanlara karsı bu şeklide kurnazca yaklaşanlara ve -yanlış bir kelime kullanmak istemiorum ama- eşine de kıymetini bildirenlere. süpersin :)

1- sürekli güleryüz
2- kendini acındırma

o günden beri açmadı

t.ederim valla bencede süpersin :) ben şimdi sizlerin yorumuyla gitmeliyim diye düşünmeye başladım gidersem 2 gün kalıyım diyorum ama bukezde kadın yüzbulur diye korkuyorum kadının yüzüne gülüyorum arkamı dönüyorum başıma yeni bir çorap örmüş eşim anlıyor beni o annesinin nasıl olduğunu biliyor ama ben tahammül edemiyorum kadın sanki afedersiniz çıngaraklı yılan :( dediğiniz gibi bu gidişle beni hasta edecek o olacak :(((

uzakmışsınız zaten bir de yakında olsaydınız ne olacaktı?
gidip bir iki gece kalmakla bişi olmaz.hiç mi gitmiceksin? eşinin annesi sonuçta,ki eşin de annesini suçlu görüyor ki sana affet diyor.
eziyorsa sen de ezdirmiceksin kendini.her lafına ver bir karşılık ama dikkatli konuş sakinliğini koru.

sakin olabilirsem tabi :) ne mutlu bana dün eşim kandilini kutluyor annesinin kadının sesini duyunca dahi içim daraldı :(

onların yaptığı kötülüğün yanında benmki vala hiç kalıyor
buarada benim benden büyük bir görümcem var oda annesiyle görüşmüyor onunda evliliğini mahvetmeye çalışmış annesinin adını bile duymak istemiyor o kadar yani
görümcem annesini daha iyi tanıdığı için stratejilerde kendisi bana çok yardımcı olmuştur arada bide eşimin kulağını çekmiştir. herkese böyle görümce versin :)

Back
X