Bu ne demek şimdi

onların yaptığı kötülüğün yanında benmki vala hiç kalıyor
buarada benim benden büyük bir görümcem var oda annesiyle görüşmüyor onunda evliliğini mahvetmeye çalışmış annesinin adını bile duymak istemiyor o kadar yani
görümcem annesini daha iyi tanıdığı için stratejilerde kendisi bana çok yardımcı olmuştur arada bide eşimin kulağını çekmiştir. herkese böyle görümce versin :)

ooo ne güzel :) malesef benim görümcem okadar akıllı olmadığı için görümcemi boşattı :( banada yardımcı olun bu konuda lütfen :(

hiçbir gelin eş ailesini çok sevmez sevemez illaki kıskanıldığını hisseder yada senin kayınvalidenin yaptığı gibi muamele görür ve sevmez;
erkekler genelde evlendirildiğinde değerli olur ve ailenin bayanları tarafında paylaşılamaz.
ama eşini sevgilini üzmemek adına ailesiyle görüşebilirsin mesafeli olarak
eşin herşeyden önemli sen onunla aynı evi paylaşıyosun ailesini özlüyordur, iyide kötüde olsa ailesi işte
benim eşimde hamileliğim yüzünde 8 aydır ailesinin yanına gidemedi bu halimle bile söylüyorum ''gidememek seni üzüyorsa gidelim diyorum'' kıyamıyorum çünkü aile özlemini iyi biliyorum. he eşimin ailesi eşime değer verirmi ? hiç vermez ama olsun ailesi işte görmek istiyor.

hiçbir gelin eş ailesini çok sevmez sevemez illaki kıskanıldığını hisseder yada senin kayınvalidenin yaptığı gibi muamele görür ve sevmez;
erkekler genelde evlendirildiğinde değerli olur ve ailenin bayanları tarafında paylaşılamaz.
ama eşini sevgilini üzmemek adına ailesiyle görüşebilirsin mesafeli olarak
eşin herşeyden önemli sen onunla aynı evi paylaşıyosun ailesini özlüyordur, iyide kötüde olsa ailesi işte
benim eşimde hamileliğim yüzünde 8 aydır ailesinin yanına gidemedi bu halimle bile söylüyorum ''gidememek seni üzüyorsa gidelim diyorum'' kıyamıyorum çünkü aile özlemini iyi biliyorum. he eşimin ailesi eşime değer verirmi ? hiç vermez ama olsun ailesi işte görmek istiyor.

ben zaten canım git diyorum vicdanen ama o inat etti seninle gidersem giderim yoksa ömür boyu gitmem diyor inat şey işte :( bende kıyamıyorum ama böyle inatlaşması beni deli ediyor :((

arkadasım sakın eşinle kavga etme bu yüzden, kavga edilecek bir mevzu değil. güzellikle hallet.... biliyorum sinirlerin yıpranmış.. benide cok yıprattılar ama annenle kesinlikle konuşmak istemiyorum, onlardan nefret ediyoru, yüzlerini görmek istemiyorum tarzı eşini çok üzecek kelimeler kullanma.... bu arada unutma... sen ne kadar onlardan nefret edersen et, onlar yarın oğullarınınevlerine gelmek isteyecekler....ozaman sende red edince daha kısır bir döngüde kalacak.. o yüzden egerki seni evlerinden kovmadıysalar,çok ağır kelimelelerle yaralamadıysalar
(beni paldır küldür kovdular ve okadar incitici laf söyledilerki karı koca bir ömür unutamam)
zaten uzaktasınız ve eşinizin babasıda yok.... o kadının size ne kadar ihtiyacı vardır.bu kez son bir şans ver... eşinide sıkı sıkı tembihle.. tek kelime duyarsam beni bir daha annenin yanına getiremez hiç bir kuvvet dersin)
keşke dememek için 1 kez daha dene bence... ben çok denedim ve şu anda zerre kadar keşkem, pişmanlığım yok...
belki bu sefer gittigin zaman çok kötü şeyler yaşayacaksın ama en azından bundan sonra verdigin karardan dahada emin olacaksın...yani gerekçelerini daha çok olucak

görüşme eşin sadece söyleniyor ufaktan anladığım kadarıyla sen net bir şekilde hayır dediğin ve annesinin suçunu bildiğinden çok üstüne gelemiyor gibi cnmm....

bence tavrını net sürdür ama sakın tersleyerek zıtlaşarak inat gibi değil son derece sakin tatlı dille konuş eşinle... ama annesi söz konusu olduğunda affet dediğinde ben yinede özür dilerse büyüklük yapıp affederim ama ozamana bir daha bu konuyu konuşmak istemediğini söyle ve odadan ayrıl ayrıl ki sinirlerin bozulmasın o da uzatmasın...
ama bu konu açılıp odadan çıktıktan sonra tekrar biraraya geldiğinizde tavrınızı sürdürmeyyin daha yumuşak davranarak hareket edin konuşun :34:

ben zaten canım git diyorum vicdanen ama o inat etti seninle gidersem giderim yoksa ömür boyu gitmem diyor inat şey işte :( bende kıyamıyorum ama böyle inatlaşması beni deli ediyor :((

ah canım ya içi rahat etmeyecek işte sen gitmeyince o yüzden böyle yapıyor;

o gider ama seninle gitmezse yalnız hisseder sen eşisin onun huzursuz olur bide anası ''karını getiremedin der'' adama ya

o daha çok koyar işte, yalnız bırakma eşini bırak büyüklük sende kalsın ne çektiğini kimse bilemez iki günden bişey olmaz

kısaca meydanı boş bırakma kocanıda yalnız bırakma işte :26:

bende kaç defa şans verdim artık hatırlamıyorum. kocamda olan intiba şöyle gene affeder kızgınlığı geçsin gene konuşur oldu
hani kocalar aldatır bi kere affedersin sonra gene yapar nası olsa affeder diye buda aynı hesap benim eşimde
başakasının eşi yada kayınvalidesi farklı olabilir ama benimki uslanmayan cinsinden mantığını çözdüm
herkes benimle ilgilensin benim istediğimi yapsın dünyanın merkezi ben olayım ve zamanında kayınvalidem kanser olmuş ve rahimi almışlar
şimdi en ufak şeyde bunu kullanıyor doktorun dediğini abartarak anlatıyor ki gözümle gördüm
doktor şunu yemicen şunu yiycen diyor o tam tersini yapyor kolestorol tavan yapıyor ondan sonra ben hastayım ben ölcem diye duygu sömürüsü yapıyor
benim yumuşak kalpli eşimde ona kanıp benle tartışıyor
artık benimde migrenim var fazla başım ağrıdığında kafamı kaldıramayıp mide bulantısı ve kusma oluyor :))
migrenimi tetiklemek sadece sinirlenmeme bakıyor :))

bence eşinle aranı bu yüzden bozma
yalnız ona sırf seni sevdiğim saydığım için ailene gitmeyi kabul ediyorum de.
sonra ailesinin evine gittiğinde ilk selamlaşma ve el öpmeden sonra onlarla fazla muhattap olma.
mesela sadece koltuğa otur ve televizyon izle.
soru soran olursa cevapla.
tavır koyki gerçekte k.valideni affetmediğini anlasınlar
yüz bulmasınlar

arkadasım sakın eşinle kavga etme bu yüzden, kavga edilecek bir mevzu değil. güzellikle hallet.... biliyorum sinirlerin yıpranmış.. benide cok yıprattılar ama annenle kesinlikle konuşmak istemiyorum, onlardan nefret ediyoru, yüzlerini görmek istemiyorum tarzı eşini çok üzecek kelimeler kullanma.... bu arada unutma... sen ne kadar onlardan nefret edersen et, onlar yarın oğullarınınevlerine gelmek isteyecekler....ozaman sende red edince daha kısır bir döngüde kalacak.. o yüzden egerki seni evlerinden kovmadıysalar,çok ağır kelimelelerle yaralamadıysalar
(beni paldır küldür kovdular ve okadar incitici laf söyledilerki karı koca bir ömür unutamam)
zaten uzaktasınız ve eşinizin babasıda yok.... o kadının size ne kadar ihtiyacı vardır.bu kez son bir şans ver... eşinide sıkı sıkı tembihle.. tek kelime duyarsam beni bir daha annenin yanına getiremez hiç bir kuvvet dersin)
keşke dememek için 1 kez daha dene bence... ben çok denedim ve şu anda zerre kadar keşkem, pişmanlığım yok...
belki bu sefer gittigin zaman çok kötü şeyler yaşayacaksın ama en azından bundan sonra verdigin karardan dahada emin olacaksın...yani gerekçelerini daha çok olucak

bende sustum canım sustukça baktım gördüm ki kadın işi cıvıtıyor :( artık ne konuşuyorum ne görüşüyorum eşimde baktı gördüki ben bişey demedikçe üzerime geliyorlar bukez oda artık unut affet demeye başladı evime gelmek isteyeceklerdi tabi gelsinler ama zerre kadar konuşmam onun yaptığı gibi değerde vermem çalışıyorum zaten sabah gider akşam gelirim kendileride akşama kadar ne yaparlarsa yapsınlar boş evde !!!! ben onun evine gidersem dahi en fazla bigün kalırım 2. gün evime dönerim kesin kadın artık beni çığrmdan çıkardı keşkem şöyle var keşkeeeeee evleneceğim insanı seçmeden önce ailesini tanısaymışım !!!! çok pişmanım !!!! eşim dahi diyor herhalde böyle bir annem olduğunu bilseydin yüzüme dahi bakmazdın diyor !!! çok haklı aynen öyle yapardım !!!

görüşme eşin sadece söyleniyor ufaktan anladığım kadarıyla sen net bir şekilde hayır dediğin ve annesinin suçunu bildiğinden çok üstüne gelemiyor gibi cnmm....

bence tavrını net sürdür ama sakın tersleyerek zıtlaşarak inat gibi değil son derece sakin tatlı dille konuş eşinle... ama annesi söz konusu olduğunda affet dediğinde ben yinede özür dilerse büyüklük yapıp affederim ama ozamana bir daha bu konuyu konuşmak istemediğini söyle ve odadan ayrıl ayrıl ki sinirlerin bozulmasın o da uzatmasın...
ama bu konu açılıp odadan çıktıktan sonra tekrar biraraya geldiğinizde tavrınızı sürdürmeyyin daha yumuşak davranarak hareket edin konuşun :34:

canım eşim annesine özür diledi büyük terbiyesizlik yaptın demiş anneside isterse geleyim elinide öpeyim gelin hanımın gibi dalga geçercesine laf söylemiş bu kadına daha nekadar sabretmeliyim bilmiyorum :( artık bıktım bunaldım saçma sapan laflarından eşime sen anca karını sevme beni sevme dyormuş düşüne biliyormusunuz ben bu kadının evine nasıl gideyim ki gitsem kesin beni çıldırtacak eşimlede gitgide bu sayede aram açılacak sanırım sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi ama bazen çok güç oluyor !

bende kaç defa şans verdim artık hatırlamıyorum. kocamda olan intiba şöyle gene affeder kızgınlığı geçsin gene konuşur oldu
hani kocalar aldatır bi kere affedersin sonra gene yapar nası olsa affeder diye buda aynı hesap benim eşimde
başakasının eşi yada kayınvalidesi farklı olabilir ama benimki uslanmayan cinsinden mantığını çözdüm
herkes benimle ilgilensin benim istediğimi yapsın dünyanın merkezi ben olayım ve zamanında kayınvalidem kanser olmuş ve rahimi almışlar
şimdi en ufak şeyde bunu kullanıyor doktorun dediğini abartarak anlatıyor ki gözümle gördüm
doktor şunu yemicen şunu yiycen diyor o tam tersini yapyor kolestorol tavan yapıyor ondan sonra ben hastayım ben ölcem diye duygu sömürüsü yapıyor
benim yumuşak kalpli eşimde ona kanıp benle tartışıyor
artık benimde migrenim var fazla başım ağrıdığında kafamı kaldıramayıp mide bulantısı ve kusma oluyor :))
migrenimi tetiklemek sadece sinirlenmeme bakıyor :))

benden de canım artık durmaan bir baş ağrısı var ilaçla dahi geçmiyor :(

e sürekli başağrısı olunca klasik olan " bu gece olmaz başım ağrıyor" lafını duymamak için bazen tartışmıyor :))

e sürekli başağrısı olunca klasik olan " bu gece olmaz başım ağrıyor" lafını duymamak için bazen tartışmıyor :))

bizimki odayı terkediyor :) hah ha bazen arada bıraktığım için eşime üzülüyorum ama ezilmeyede tahammül edemem :((( ne olacak bu kaynana gelin sorunları bilmem :(((

kayınvalidelerde gelin olmuş biraz kendinden pay biçme gibi zahmete girmiyorlar hatta benimki kayınpederim kayınvalidemi dövdüğü için aynı şekilde benide eşime dövdürmeye çalıştı (benim kulaklarım çok iyi duyar üst katta eşime söylediklerini duydum) ben çok kötü ayrıldığım için hiçbir sebeple evime gelemeyeceklerini belittim kayınpederimin yarısı felçli ve benideçoksever kayınpederimi evime getiririm ağırlarım ama diğerleri kapımdan içeri giremez eşim bu konuda bana bişi demiyor haklı olduğum için habersiz gelirlerse diye bikere söyledi bende sitenin güvenliğinden geri dönerler dedim onlar bu kapıdan girdiği anda çıkar giderim bidahada gelmem dedim. kaynım (benim çocuğumu yetim bırakmakla tehdit eden ) evimize yakınlarındaydı gelmekistedi eşim evde değiliz dedi. böyle yazınca eşimin gözününü çok mu korkutmuşum ne

kayınvalidelerde gelin olmuş biraz kendinden pay biçme gibi zahmete girmiyorlar hatta benimki kayınpederim kayınvalidemi dövdüğü için aynı şekilde benide eşime dövdürmeye çalıştı (benim kulaklarım çok iyi duyar üst katta eşime söylediklerini duydum) ben çok kötü ayrıldığım için hiçbir sebeple evime gelemeyeceklerini belittim kayınpederimin yarısı felçli ve benideçoksever kayınpederimi evime getiririm ağırlarım ama diğerleri kapımdan içeri giremez eşim bu konuda bana bişi demiyor haklı olduğum için habersiz gelirlerse diye bikere söyledi bende sitenin güvenliğinden geri dönerler dedim onlar bu kapıdan girdiği anda çıkar giderim bidahada gelmem dedim. kaynım (benim çocuğumu yetim bırakmakla tehdit eden ) evimize yakınlarındaydı gelmekistedi eşim evde değiliz dedi. böyle yazınca eşimin gözününü çok mu korkutmuşum ne

valla canım seninkilerde fenaymış :(( benimkiler ayrı bir vaka artık söyleyecek söz bulamıyorum eşimin tlf. açtığım için görümce sen abimin tlf.nunu neden açıyosun senin tlf.nun yokmu dedi düşün :( oda benim evimden içeri giremez dişimle tırnağımla aldığım eşyalrımın üzerine oturması bile beni deliritr gün geldi eşyamın borcunu ödicem diye öğle yemeğine gitmedim aç aç çalıştım iş yerinde sırf para harcamayım bocumu bitireyim diye :( buyüzden ne kaynımı ne görümcemi nede kaynanama tahammül edemiyorum tek istediğim bir allah razı olsundu bunu bile çok gördüler bana bende bundan sonra onlara zerre kadar değer vermem ne demişler bir insana değerinden fazla değer vermeyeceksin !!!!!

Sen eşinin hayat arkadaşısın. Sana sırrını vermeyip te annesine mi verecekmiş. Herhalde onu istiyor kaynanan. ne tuhaf insanlar var. Eşinin senden ne gizlisi saklısı olurda sırrın verme diyor. Ayy yarabbim.

Eğer aranızda yüz yüze bakamayacak kadar sorun olduysa gitme derim, ama çok büyütülecek birşey olmadıysa bayramda seyranda git günübirlik eşinin gönlü olsun. Kayınvalden ezdim yine geldi diye düşünsün, sende büyüklük bende kalsın diye düşün. Kayınvaldenin ne dediği o kadar da önemli değil. Konuşsun dursun.

Sen eşinin hayat arkadaşısın. Sana sırrını vermeyip te annesine mi verecekmiş. Herhalde onu istiyor kaynanan. ne tuhaf insanlar var. Eşinin senden ne gizlisi saklısı olurda sırrın verme diyor. Ayy yarabbim.

Eğer aranızda yüz yüze bakamayacak kadar sorun olduysa gitme derim, ama çok büyütülecek birşey olmadıysa bayramda seyranda git günübirlik eşinin gönlü olsun. Kayınvalden ezdim yine geldi diye düşünsün, sende büyüklük bende kalsın diye düşün. Kayınvaldenin ne dediği o kadar da önemli değil. Konuşsun dursun.

zaten canım tek bildiği konuşmak tlf.la dahi dedikodu trafiği yapıyor 400 tl tlf. borcu yapmış onu dahi bize ödetmeye kalktı :))) çene çok mübarekte :))) gidersem dediğin gibi arkadaşım 2 günde kaçar gelirim herhalde korkum onca yaptığının üzerine iyi bak yine geldi ben bunu ezmeye devam edeyim diye düşünür diye korkuyorum :(((

aynen canım seninkilerde bizimkiler gibi bizim paramız yok yapamayız deyip bilezikleri bile kitlediler mi tüm eşyamın parasını 2 işte çalışarak işten aldığım tazminatı bile aileme söylemeden gizli gizli taksitleri ödedim bileğime takılan altınlarıda eşimle ortak aldık onun ailesi bişi vermedi diye bende ailemden bişi almamaya çalıştım
ben ağlaya ağlaya evden çıkında 1 ay içinde sarhoş kaynımı kredi çekerek evlendirip o kadar özene bezene yaptırdığım para harcadığım evimde oturdu. abartmıyorum hala içime dokunur kızımın odasın 1 ay boyunca uğraşıp gökkuşağı çizip bulutlar yapıp boyadım şimdi küçük görümcem içine sine sine o odada uyuyor bide onlarla barışıcam gerçi eşim annesi kardeşleriyle barıştı bisinirle yapmışlar falan diyor doğruyu söylemek gerekirse eşimle bu aralar aramıza sırf kaynanam doldurduğu için soğukluk girdi eşim unuttu herşeyi ama ben unutamıyorum yeri geldiğinde annesi yüzünden kavga çıktığında annesine gitmesi gerektiğini söylüyorum

ay ben ne dolmuşum dolmuşum yaw

aynen canım seninkilerde bizimkiler gibi bizim paramız yok yapamayız deyip bilezikleri bile kitlediler mi tüm eşyamın parasını 2 işte çalışarak işten aldığım tazminatı bile aileme söylemeden gizli gizli taksitleri ödedim bileğime takılan altınlarıda eşimle ortak aldık onun ailesi bişi vermedi diye bende ailemden bişi almamaya çalıştım
ben ağlaya ağlaya evden çıkında 1 ay içinde sarhoş kaynımı kredi çekerek evlendirip o kadar özene bezene yaptırdığım para harcadığım evimde oturdu. abartmıyorum hala içime dokunur kızımın odasın 1 ay boyunca uğraşıp gökkuşağı çizip bulutlar yapıp boyadım şimdi küçük görümcem içine sine sine o odada uyuyor bide onlarla barışıcam gerçi eşim annesi kardeşleriyle barıştı bisinirle yapmışlar falan diyor doğruyu söylemek gerekirse eşimle bu aralar aramıza sırf kaynanam doldurduğu için soğukluk girdi eşim unuttu herşeyi ama ben unutamıyorum yeri geldiğinde annesi yüzünden kavga çıktığında annesine gitmesi gerektiğini söylüyorum

ay ben ne dolmuşum dolmuşum yaw

benimkide affet gitsin diyor bende bazen ağır konuşup onlar yüzünden kavga edince burası benim evim giden sen olursun diyorum kendime yediremiyorum bazı şeyleri evi tutup içini temizlemek için yardım istemiştim anne birlikte temizleyelim demştim sırf para vermeyelim başkasına masraf olmasın diye sen git annenle temizle ben temizleyemem demişti halen içimdedir şimdi bu kadını binbir emekle temizleyip hazırladığım evime sokmayı dahi istemiyorum çünkü çok benciller :((( neden bukadar talihsizim ALLAHIM :(((

benden de canım artık durmaan bir baş ağrısı var ilaçla dahi geçmiyor :(

bak canım şuan seni okadar cok anlıyorumki.. bende yakın zamanda bu tarz olaylar yasadım.. ve en sonki mevzudan sonra aylarca kendime gelemedim...bende kayınvalidemden kayınpederimden okadar soğudumki anlatam..onların yaptıkları afedersin ama wc de bile, banyo yaparken bile aklıma geliyordu... o derec psikolojim mahfolmuştu.. suan sende bir panik ve sinir patlamalrı var.... ama inan etki zaman ihtiyacın var... yasadıkların suan canını cok acıtıyor.... ama bir süre sonra alışacak bu duruma beynin.. yani sen belki hatırlayacaksın, ama bu kadar acı cekmeyeceksin....
senin yapacagın şu sürecte eşinle çok samimi ve güzel ilişkinin varlığı.... eşini zaten annesi doldurmaya calışıyor ... adamda zaten huzur bırakmıyor.. birde sen evinde başının etini yersen eşin iyice bunalıma girer allah korusun.... kendinizi boş insanlar yüzünden üzmeyin.kırmayın...geriye baktıgım zaman ben o en güzel cicim aylarıma zehir eden bir aile var. ama sabrediyorum allah büyük... eşimden ve benden uzak ne halleri varsa görsünler inşallah

Back
X