Bu ne demek şimdi

canım eşim annesine özür diledi büyük terbiyesizlik yaptın demiş anneside isterse geleyim elinide öpeyim gelin hanımın gibi dalga geçercesine laf söylemiş bu kadına daha nekadar sabretmeliyim bilmiyorum :( artık bıktım bunaldım saçma sapan laflarından eşime sen anca karını sevme beni sevme dyormuş düşüne biliyormusunuz ben bu kadının evine nasıl gideyim ki gitsem kesin beni çıldırtacak eşimlede gitgide bu sayede aram açılacak sanırım sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi ama bazen çok güç oluyor !

Ne çok felaket senaryosu kurmuşsunuz.. Bu kadar eminseniz eşinizle tartışmayı göze alıp gitmeyeceksiniz.

Yok eğer herşey son noktada değilse, yaptıkları sadece kalbinizi soğutmuşsa, eşinize eşlik etmek için yanında gidebilirsiniz.

Gitmeden önce sadece onun için gittiğinizi, kendinizi ona emanet ettiğinizi söyleyin.

Gidin az kalıp gelin..

Saygı çerçevesi içinde olursanız, her söze söz söyleme çabası içinde olmazsanız kimse sizi ezmek için birşey yapmaz.

Ezmeye çalışan kendini ezer, kaybeden odur.

Duymamazlıktan gelin, görmeyin..

Ne zaman ki size özellikle laf atılıyor işte o zaman yine kibarlığınızı bozmadan cvp. verin ve konuyu kapatın.

Eşiniz kendi görsün eğer dedikleriniz gibiyse.

Ne çok felaket senaryosu kurmuşsunuz.. Bu kadar eminseniz eşinizle tartışmayı göze alıp gitmeyeceksiniz.

Yok eğer herşey son noktada değilse, yaptıkları sadece kalbinizi soğutmuşsa, eşinize eşlik etmek için yanında gidebilirsiniz.

Gitmeden önce sadece onun için gittiğinizi, kendinizi ona emanet ettiğinizi söyleyin.

Gidin az kalıp gelin..

Saygı çerçevesi içinde olursanız, her söze söz söyleme çabası içinde olmazsanız kimse sizi ezmek için birşey yapmaz.

Ezmeye çalışan kendini ezer, kaybeden odur.

Duymamazlıktan gelin, görmeyin..

Ne zaman ki size özellikle laf atılıyor işte o zaman yine kibarlığınızı bozmadan cvp. verin ve konuyu kapatın.

Eşiniz kendi görsün eğer dedikleriniz gibiyse.

yaşadıklarım emin olun hiç kolay şeyler değil belki başka insanlar daha fena şeyler yaşamıştır ama ben kaldıramıyorum bazı şeyleri eşim zaten yaptıklarını görüyor ve bana affet diyor onlar öyle öyle kabul et diyor ama ben artık kaldıramıyorum :( şöyle bişey var ben kadına zaten tepki vermedim söyledikelrine ben kötü bir söz duyduğum zaman elim ayağım titremeye başlıyor sonrası zaten ağlama krizi başlıyor kadın bana bişey söylese dahi cevap veremem o an ve sonra kendime geliğimde eşimle hırgür yapmak istemiyorum :(( buyüzden gitmek istemiyorum eşime git diyorum oda sende gel diyor :((( buarada ne çok kaynanadan şikayetçi olan varmış allah yardımcımız olsun :(((

bak canım şuan seni okadar cok anlıyorumki.. bende yakın zamanda bu tarz olaylar yasadım.. ve en sonki mevzudan sonra aylarca kendime gelemedim...bende kayınvalidemden kayınpederimden okadar soğudumki anlatam..onların yaptıkları afedersin ama wc de bile, banyo yaparken bile aklıma geliyordu... o derec psikolojim mahfolmuştu.. suan sende bir panik ve sinir patlamalrı var.... ama inan etki zaman ihtiyacın var... yasadıkların suan canını cok acıtıyor.... ama bir süre sonra alışacak bu duruma beynin.. yani sen belki hatırlayacaksın, ama bu kadar acı cekmeyeceksin....
senin yapacagın şu sürecte eşinle çok samimi ve güzel ilişkinin varlığı.... eşini zaten annesi doldurmaya calışıyor ... adamda zaten huzur bırakmıyor.. birde sen evinde başının etini yersen eşin iyice bunalıma girer allah korusun.... kendinizi boş insanlar yüzünden üzmeyin.kırmayın...geriye baktıgım zaman ben o en güzel cicim aylarıma zehir eden bir aile var. ama sabrediyorum allah büyük... eşimden ve benden uzak ne halleri varsa görsünler inşallah

doğru haklısınız eşimle aramı bozmamaya çalışıyorum ama biyerden sonra olmuyor elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıyorum kırgınım diyorum haklısın diyor enson eşime benim hakkımda şeyler söylemeye kalktı eşim o seni ilgilendirmez konuşma dedi tamam eşim yanımda ama kadın niye benim arkamdan konuşmaya çalışıyor durmadan kızını boşattı acaba bizimde mi öyle olmamızı istiyor aklım almıyor mutsuzluk yayıyor devamlı ama inşllh bunlarda geçecek :(((

seni anlıyorum haklısın canım ama bahsettiğin kişi eşinin annesi beni yanlış anlama ama ne zamana kadar gitmeyeceksin görüşmeyeceksin hani başkası olsa hatta kardeşi bile olsa belki ölene kadar gitmezsin gelmezsin olabilir ama anne baba için bunu yapamazsın birgün mutlaka yine biraraya gelmek zorunda kalırsınız.bence eşinin hatrına 2 günlüğüne git ne derse desin kaynanan umursama duyma gül geç söylediklerini hiç üstüne alma eşinle gez dolaş evde bile fazla durma.zaten uzaktasınız yılda bir defa 2-3 gün görüşmekten birşey olmaz yeterki sen sakin ol zor biliyorum ama eşin ve evinin huzuru için bunu yap canım:31:

Bence görüşme,oğlu gitsin gelsin işte.Yok elinide öpeyim istersen gelin hanımın yazdığın yoruma kadar bende 2. şans ver diyenlerle aynı fikirdeydim ama o yorumunu gördüm fikrim değişti.Hem suçlu hem güçlü bir de laf söylüyor hala.Benden özür dileyene kadar gitmem de eşine.Senden özür dilemek zorunda.
Yok o senin büyüğündür affet falanda demem,büyükse büyüklüğünü bilip küçüklerini koruyup sevmek zorunda,saçma sapan konuşmalarla yuvalarını yıkmaya çalışmakla büyük olunmuyor.

canım kusura bakma çok kızgınım bugün eşime eşim ailesine gitmek istiyor ama ailesiyle ben tartıştım daha doğrusu annesi bana hakaretler etti enson annesinin eşime o karına sırrını verme oğlum demesi beni hastanelik etti üzüntüden bende şimdi onunla görüşmek istemiyorum eşimde affet görüşelim diyor ama ben istemiyorum :(

Hastanelik etti derken ben de kaynanandan dayak yedin hastanelik oldun zannettimdi.

Yani hastanelik olmak var hastanelik olmak var.

Sözüm meclisten dışarı, edepsizlik edip kendini paralayıp yerlere atanı da bi sakinleştirici iğne yapmak üzere hastaneye götürebiliyorlar.

Ben bunu gözümle gördüm yani; hayret ve dehşetle izledim; numara yaptığı çok aşikardı. Ama numara yaptığını anlamayıp eli ayağı dolaşanlar ambulans çağırdı.

Falan filan yani konu bu değildi nerden geldim ben buraya.:44:

Hastanelik etti derken ben de kaynanandan dayak yedin hastanelik oldun zannettimdi.

Yani hastanelik olmak var hastanelik olmak var.

Sözüm meclisten dışarı, edepsizlik edip kendini paralayıp yerlere atanı da bi sakinleştirici iğne yapmak üzere hastaneye götürebiliyorlar.

Ben bunu gözümle gördüm yani; hayret ve dehşetle izledim; numara yaptığı çok aşikardı. Ama numara yaptığını anlamayıp eli ayağı dolaşanlar ambulans çağırdı.

Falan filan yani konu bu değildi nerden geldim ben buraya.:44:

canım o gördüğün benim kayınvalide olmasınn :))

esracım kafa fazla takma yaw benimki üst kata kavga etmediğimde bile bensiz çıkmazdı şimdi ayda 1 kere kızını giydirip hazırlanıp çıkıyor annesine gidiyor. orda annesi yağlayıp ballayıp doldurup gönderiyor zamanla alışıyolar be canım

gördüm ki kızlar hemen hemen bütün bayanlar bu yaşadıklarımı yaşamış kimimiz takmamakta kimimiz benim gibi içine atmakta bulmuş çareyi hepiniz haklısınız hepinize ayrı ayrı t.ederim ağzınıza sağlık yorulup bana cevap verdiniz bende içime atmak zorunda kalacam sanırım durum bunu gösteriyor :((

Back
X