- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
canım eşim annesine özür diledi büyük terbiyesizlik yaptın demiş anneside isterse geleyim elinide öpeyim gelin hanımın gibi dalga geçercesine laf söylemiş bu kadına daha nekadar sabretmeliyim bilmiyorumartık bıktım bunaldım saçma sapan laflarından eşime sen anca karını sevme beni sevme dyormuş düşüne biliyormusunuz ben bu kadının evine nasıl gideyim ki gitsem kesin beni çıldırtacak eşimlede gitgide bu sayede aram açılacak sanırım sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi ama bazen çok güç oluyor !
Ne çok felaket senaryosu kurmuşsunuz.. Bu kadar eminseniz eşinizle tartışmayı göze alıp gitmeyeceksiniz.
Yok eğer herşey son noktada değilse, yaptıkları sadece kalbinizi soğutmuşsa, eşinize eşlik etmek için yanında gidebilirsiniz.
Gitmeden önce sadece onun için gittiğinizi, kendinizi ona emanet ettiğinizi söyleyin.
Gidin az kalıp gelin..
Saygı çerçevesi içinde olursanız, her söze söz söyleme çabası içinde olmazsanız kimse sizi ezmek için birşey yapmaz.
Ezmeye çalışan kendini ezer, kaybeden odur.
Duymamazlıktan gelin, görmeyin..
Ne zaman ki size özellikle laf atılıyor işte o zaman yine kibarlığınızı bozmadan cvp. verin ve konuyu kapatın.
Eşiniz kendi görsün eğer dedikleriniz gibiyse.