bu ne demek şimdi ?

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
kızlar merhaba bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
2 kız arkadaşımla oturuyordum benim normalde perşembe günleri dersim saat 12 dedir.bu arkadaşlardan birisi dedi ki yarın sabah gelde bizim evde oturursun dedi evi okula 15 km filan benim evim daha uzak neyse bende dedim ki kendi evimde dinlenirim ne gerek var dedim.
sonra o öbür arkadaşına dönüp dedi ki o zaman biz yarın yürüyerek gidicez dedi.bu ne demek şimdi beni arabam için çağırmış demek değil mi ?

evet aynen öyle olmuş

Eh bariz ortada böyle olduğu

Sence çok açık değil mi?
Bunun için konu açtıysan yersiz olmuş..
Ha bu arkadaşlarıma karşı nasıl davranayım diye açtıysan, sınırlarını çizip kendini kullandırmaman iyi olur tabi..

Yooo aynen öyle düşünmüşler sen bunun karşısında sustun mu deseydin ya arabam için mi çağırıyrsunuz diye verdikleri cevaptan anlardın gerçekten mi öyle demek istediklerini

15 km yol yürümeleri için arkadaşlarınızın enaz 2 saat yürümeleri gerek:26:

acaba ben mi çok art niyetliyim diye düşündümde ..

Yok yok..Doğru anlamışsın...
Hani bizi götürür müsün diye isteselermiş daha uygun olurmuş..
Gel bizde dinlen demesi olayı bozmuş

Ben olsam ben de götürürdüm gerçi, çok büyütmezdim..Sınırlarını çizdikten sonra kullanamaz kimse seni..

evet aynen öyle dese bende götürebilirdim yada kafama takmaz art niyet aramazdım.ama dinlen filan diyip çocuk kandırıcaklar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…