Bu ne demek şimdi?

Bu ne demek :))))

Oncelıkle kesnlıkle suan bı ugrasınız vub durum olmadıgını ıcın suan kendını sankı bosluktamı hıssdıyorsun bılmıorm ama sen bıraz sosyal aktıvıtelere katıl

Hafta sonu arkııııdaslarınla ol

Sosyal alanını genıslet

Alıswerısnfılan yap gez toz eglen gül

Ama bende bı ara senın gıbı yapıyordum boyleeee aynen !

Bu tıp yaklasımlardan zaten bı yol olmazzz farklı nıyetlerle gelır o kısı bıde eskı erkek arkadasın bas harfını bıle erkeklere soyleme derım ılerde bu sana elektırık su olarak gerı doner

Gecmıs gecmıste kaldı ıyı kotu !!!! Eskı erkek arkadaslarını soran bı adam da. Aynı sekılde Dün dünde kalmıssss sananeee dıceksın.

Insanların elıne fırsat verme hem o adam da ne soruyorsaaaaaa!!!!! Onananeeeee;))))

bende arkadaşlara katılıyorum o boşluğuyla biriyle doldurmaya çalışma,hayatına biri girecekse olur zaten bi gün acele etme
buluşmada iki sevgili gibi davranmışsınız
banada pek samimi gelmedi arkadaşın,insan sohbet eder değil mi yani,hayatında birini istemiyo yani hayatını buluştuğunuz gün gibi geçirmek isteyen biri sanırım

Kızlar 1.5 ay sonra ilk defa biriyle görüşeyim belki kafam dağılır diye düşündüm ve lisedeki sevgilimin -ilk aşkımdı- çağırması, ısrarları üzerine yanına gittim. (Yaşadığımız yerler çok yakın.)

Başta biraz tuhaflık oldu tabii ne konuşacağımızı bilemedik falan ama sonra eğlendik, güldük, muhabbet ettik. Bana neden ayrıldığımızı sordu. Geçiştirdim. Sonra sahilde otururken sarıldı bana öylece oturduk. Yanağını yanağıma yasladı, öpeceğini hissettim ama o an suçluluk hissettim nedense daha 1.5 ay olmuşken böyle bir şeye kalkışmaktan ve pat diye söyleyiverdim neden ayrıldığımızı, üzüldüğümü. Birden ondan bahsedince uzaklaştı tabii. "Sen suçlu değilsin, yerinde olsam çok iyi bir tecrübe oldu der hiç takmazdım bile, zaten imkansız bir şey taksan da olması. Çok sevmiştin galiba sen onu?" dedi ben de "Hayır, sevmek öyle olmuyor, saplantı bu." dedim bir şey demedi.

Sonra zaten yağmur bastırdı, kalkmak zorunda kaldık. Otobüsümü beklerken de sürekli saçlarımla oynadı, yanaklarımı okşadı, dudağıma bile dokundu :26: Yere eğildi, dizlerime yasladı kafasını, ben saçlarıyla oynadım. Çok ufak bir öpücük de oldu :26: Ve giderken iki yanağımı avuçları içine alıp yanaklarımdan öptü "Teşekkür ederim bana zaman ayırdığın için sakın canını sıkma o adam için de kimse için de ve sen çok iyi birini bulacaksın bir gün buna inanıyorum." dedi "Tamam." dedim gittim.

Bu kadar rahat olduğuna da bakmayın aslında tüm gün çekindi, uzak durdu ama ben sesimi çıkarmayınca yaklaştı. Normalde böyle çekingen biri de değildir kızlara karşı rahattır ama biz çok severek ve acı çekerek mesafeler yüzünden ayrılmıştık. Şimdi şehirler olarak yakınız. Ama o çalışıyor ve izni yok. Ben bundan da dert yanmıştım "O çalışıyordu ben okuyordum ve bu problem yaratıyordu, çok görüşemiyorduk." dediğimde bozuldu "Bende de böyle bir sorun var yalnız." dedi. Gelip bulunduğum şehirde çalışmak için fırsatı olduğunu söyledi. Bir şey demedim.

Hatta annesini hastaneye kaldırmasalar annesiyle tanıştıracaktı beni.

Ben de sonraki gün içimde bazı hislerin canlandığını hissettim (ya da öyle zannettim boşluktan) ve onu hala istediğimi söyledim. Cevabı da şu oldu "Ama ben hayatımda şu an herhangi birini istemiyorum."

Hakikaten de iyi geldi başka bir erkekle görüşmek yani sadece ilginç ve eğlenceli şeylerden bahsedebilecek olanın, bana destek olabilecek olanın o pislik olmadığını görmemi sağladı ama şimdi bu kadar şeyden sonra bu ne demek? Ben umut bağlamıştım, yeniden mutlu olurum/oluruz, son olanları da hepten unutturur bana diye düşünmüştüm ama... :26:

bence yanlış teşisss tam teri eskıler aklını karıştırmaktan başkada bir işe yaramaz en basıtı o eskısı olmucak bir çok şeyın senın eskisi gibi olmucak o dicek eskıden sen şöleydın sen dıceksın sen eskıden böleydın zaten anlaşıyor olsaydınız ayrılmazdınız ben hep öle bakarım olaylara genelde artı yenıdende sevebılıcegını görmüşsün bak ne güzel işte daha başka biriyle denemen senın için daha hayırlı olucak bence birde bir ilşki başlıyorsa bırak o düşünsün ne olucak acaba dıye hiç bir zaman beklentı içine girme süpriz olsun anca ozaman mutlu oluyosun ınan bana beklentin olmadıgı zaman üzülmüyosunda tatlım

Tamam haklısınız belki kızlar bahsetmemeliydim ama o da anlattı ki yazın ayrıldığı kızı. Ben bozulmadım, geçmişte çünkü. Sonra bana sordu ben de geçiştirdim, kavga ettik vs. diye sonradan içim rahat etmedi söyledim gitsin dedim hem rahatladım hem de güzel akıl verdi bana destek verdi bu daha da rahatlattı ki ben unutamadım, seviyorum demedim o "Çok mu sevdin?" deyince "Hayır saplantıydı bu sevgi değildi." dedim, demek istedim. Bu konuşmadan sonra da yakın davrandı ki yanağımı, saçımı okşamak olsun, yanaklarımı öpmek olsun. Ben de anlam veremedim o yüzden :26:

Hem ne yapsam kabul ederdi o hep eskiden. Uzaklık yüzünden ayrılmıştık, şimdi yakın yerlerdeyiz. Belki dediğiniz gibi bahsettiğim için geri çekildi belki de aklında yoktu ama her iki şekilde yine de anlamsız bu tavırlar öyle olsa en azından sen unutamamışsın hala demez miydi? Zor bir dönemden geçiyor, ruh hali olarak baya çökmüştü, ondan mı acaba?

Peki ben ne yapabilirim? Ya da bir şey yapabilir miyim bu durumda? :26:

Tamam haklısınız belki kızlar bahsetmemeliydim ama o da anlattı ki yazın ayrıldığı kızı. Ben bozulmadım, geçmişte çünkü. Sonra bana sordu ben de geçiştirdim, kavga ettik vs. diye sonradan içim rahat etmedi söyledim gitsin dedim hem rahatladım hem de güzel akıl verdi bana destek verdi bu daha da rahatlattı ki ben unutamadım, seviyorum demedim o "Çok mu sevdin?" deyince "Hayır saplantıydı bu sevgi değildi." dedim, demek istedim. Bu konuşmadan sonra da yakın davrandı ki yanağımı, saçımı okşamak olsun, yanaklarımı öpmek olsun. Ben de anlam veremedim o yüzden :26:

Hem ne yapsam kabul ederdi o hep eskiden. Uzaklık yüzünden ayrılmıştık, şimdi yakın yerlerdeyiz. Belki dediğiniz gibi bahsettiğim için geri çekildi belki de aklında yoktu ama her iki şekilde yine de anlamsız bu tavırlar öyle olsa en azından sen unutamamışsın hala demez miydi? Zor bir dönemden geçiyor, ruh hali olarak baya çökmüştü, ondan mı acaba?

Sen bu kişiyle denemek istiyorsun anladığım kadarıyla?
Bekle bakalım ondan ses gelecek mi..
Ama şu durumda sen sessiz kalmalısın bence

Yapmak istediğin şey tam olarak ne? Yani onunla tekrar bir araya mı gelmek istiyorsun?

Anlayamadığım nokta şu : Neden bir ilişkiye başlamak için bu kadar acele ediyorsunuz ? :26::26:

Üstelik bu kişi eski sevgiliniz,zaten sağlam bir şey olsaydı eski olmazdı öyle değil mi ? :24::24:

Geçmişe saplanıp kalmayın. Bir süre yalnız kalın.:24:

Kendinizi dinleyin. Elbet gerçek aşk çıkacak karşınıza.:38:

Ama sabır. Ve şunu da söylemek istiyorum. Eski erkek arkadaşınız fırsatçının teki.:6:

Dediğiniz gibi olabileceğini düşünerek "Keşke sana gereksiz insanlardan bahsetmeseydim sahildeyken, umursamayacaksın belki ama aşık olduğum tek erkek sendin, bunu bil istedim ve sana seni sevdiğimi kanıtlayacağım" dedim gördü ama cevap vermedi ama o gelecek biliyorum dayanamaz gelir :(

Dediğiniz gibi olabileceğini düşünerek "Keşke sana gereksiz insanlardan bahsetmeseydim sahildeyken, umursamayacaksın belki ama aşık olduğum tek erkek sendin, bunu bil istedim ve sana seni sevdiğimi kanıtlayacağım" dedim gördü ama cevap vermedi ama o gelecek biliyorum dayanamaz gelir :(

:53::53::53:

Yok artık.

BU DİREK ERKEK DENGESİZLİĞİ DENİYOR CANIM BENIM...

evet butun erkekler aynı degıl..
butun erkekler senı uzmez canını yakmaz ama.....
butun erkekler dengesizdir...

buna damgalı garantı verırım..:)
bayanlar hangınızın kocası sevgılısı...
hiçbirşey yokken durduk yere suratını asıp oturmadı?
saçma sapan birşeye çok değişik bir tepki vermedi...

yanı cnm bnm erkekler bole...
sen bıraz fazla dengesıze gelmısın..

Kırmak istemiyorum sizi o yüzden susmak en iyisi.:34:

canım keşke soran taraf sen olmasaydın belki akışında devam ederdi herşey. şu eski ilişki konusunda dürüstlük yapıp söylemişsin ama keşke söylemeseydin.kanımca bu dengesizlikte onunda etkisini sezimledim. daha bişey yazmana gerek yok. yazdıkça uzaklaşır bırak kendi haline gelen gelir canım.

canım keşke soran taraf sen olmasaydın belki akışında devam ederdi herşey. şu eski ilişki konusunda dürüstlük yapıp söylemişsin ama keşke söylemeseydin.kanımca bu dengesizlikte onunda etkisini sezimledim. daha bişey yazmana gerek yok. yazdıkça uzaklaşır bırak kendi haline gelen gelir canım.

Ben de size hak vermeye başladım ama o anlatınca ben de anlatayım dedim sonuçta onun geçmiş ilişkisi beni etkilemedi. Ben zaten bir şey sormadım ya da çıkalım diye demedim ki tatlım sadece hislerimi söyledim açıkça bilsin istedim ona karşı boş olmadığımı eğer bir şey yapmak istiyorsa zaten bundan sonra yapacak olan o daha bir şey söylemem ya da yapmam, merak etme :)

Canim bu mesaj biraz fazla olmus bence. cevap geldi mi bu mesajina?

Back
X