Merhaba herkese. Uzun süredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum ama fikir alma sırası bana da geldi.
Öncelikle 28 yaşındayım. Ben de, erkek arkadaşım da çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen insanlarız, bu açıdan sorunumuz yok. 3.5 aydır beraberiz ve şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadık. Hatta ben garipsiyordum bu durumu, niye tartışmadık bu zamana dek diye:)
Onun işi benden çok daha yoğun ve aynı şehirde olmamıza rağmen haftada 2-3 kez görüşüyoruz. Görüşmediğimiz akşamlarda da telefon vs.
Son 1 haftadır erkek arkadaşımda bi soğukluk, bi aramama, mesaj atmama başladı. Ben iş yoğunluğuna bağlayıp çok umursamadım önce. Ama 3 güne yakın sesi çıkmayınca dayanamayıp aradım. Gayet normal bir ses tonuyla konuştu, yine yoğun temposundan bahsedip dert yandı. Hala çalışıyorum şu an dedi. Ben de onun bu sakin ve normal tavrına gıcık oldum. Tamam kolay gelsin diyip kapattım. Ama tabi içim içimi yedi. Dayanamayıp seni kıracak bir şey mi yaptım diye mesaj attım. Yoo nerden çıkardın dedi. Koskoca üç gün beni arayacak iki dakikan olmadı mı dedi. Senle ilgisi yok, benim böyle garip huylarım vardır, bazen kendimden, ailemden herşeyden sıkılırım, kaçarım, üstüne alınma, kırdıysam özür dilerim dedi. Bu normal mi dedim. Değil ama yıllardır değiştiremedim, olmuyor dedi. Arada böyle kimseyle konuşmadığım, herkesi ihmal ettiğim dönemler oluyor dedi. Ben de haber verseydin bari, sonuçta birbirimizi hala çok iyi tanımıyoruz, alındım bu tavrına dedim. Özür diledi tekrar ama öyle laf olsun diye bi özür. Ben de kolay gelsin yazdım en son.
Bu olay dün gece oldu. O zamandan beri de ses yok...
Bu ne demek sizce. Hem sıkılırım diyo, hem senle ilgisi yok diyo...
Teşekkürler yorum yapanlara şimdiden