bu ne demek:((

Biraz da siz gizem yaratın, aramayın ilgilenmeyin bakalım tepkisi ne olucak

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz

Merhaba herkese. Uzun süredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum ama fikir alma sırası bana da geldi.

Öncelikle 28 yaşındayım. Ben de, erkek arkadaşım da çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen insanlarız, bu açıdan sorunumuz yok. 3.5 aydır beraberiz ve şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadık. Hatta ben garipsiyordum bu durumu, niye tartışmadık bu zamana dek diye:)

Onun işi benden çok daha yoğun ve aynı şehirde olmamıza rağmen haftada 2-3 kez görüşüyoruz. Görüşmediğimiz akşamlarda da telefon vs.

Son 1 haftadır erkek arkadaşımda bi soğukluk, bi aramama, mesaj atmama başladı. Ben iş yoğunluğuna bağlayıp çok umursamadım önce. Ama 3 güne yakın sesi çıkmayınca dayanamayıp aradım. Gayet normal bir ses tonuyla konuştu, yine yoğun temposundan bahsedip dert yandı. Hala çalışıyorum şu an dedi. Ben de onun bu sakin ve normal tavrına gıcık oldum. Tamam kolay gelsin diyip kapattım. Ama tabi içim içimi yedi. Dayanamayıp seni kıracak bir şey mi yaptım diye mesaj attım. Yoo nerden çıkardın dedi. Koskoca üç gün beni arayacak iki dakikan olmadı mı dedi. Senle ilgisi yok, benim böyle garip huylarım vardır, bazen kendimden, ailemden herşeyden sıkılırım, kaçarım, üstüne alınma, kırdıysam özür dilerim dedi. Bu normal mi dedim. Değil ama yıllardır değiştiremedim, olmuyor dedi. Arada böyle kimseyle konuşmadığım, herkesi ihmal ettiğim dönemler oluyor dedi. Ben de haber verseydin bari, sonuçta birbirimizi hala çok iyi tanımıyoruz, alındım bu tavrına dedim. Özür diledi tekrar ama öyle laf olsun diye bi özür. Ben de kolay gelsin yazdım en son.

Bu olay dün gece oldu. O zamandan beri de ses yok...

Bu ne demek sizce. Hem sıkılırım diyo, hem senle ilgisi yok diyo...

Teşekkürler yorum yapanlara şimdiden

Sizin için veya konu sahibi için söylemiyorum ama bazen şöyle olaylar olabiliyor. Ne güzel kız ve erkek çıkıyorlar, herşey çok güzel başlıyor, sürekli birbiriyle beraberler, ayrılmıyorlar filan. John Grey okuyan varsa anlar, erkeklerde belli bir dönem geliyor ve azıcık uzaklaşmak istiyorlar. Bunu bayanların regl döneminde duygusal olmalarına benzetebiliriz. Bu kötü bir şey değil, lastik gibi düşünün, lastiği biraz çekerseniz daha büyük bir hızla geri geliyor. Fakat bu ani uzaklaşmayı bayanlar anlamıyor ve erkeklerin uzaklaşmasına izin vermiyorlar. Sürekli arıyorlar, soru soruyorlar, kısacası rahat bırakmıyorlar. Ve lastik uzayıp hızla geri geleceğine gevşek kalıyor. Diyeceğim o ki, biraz rahat verin erkek arkadaşınıza. Ben demiyorum ki salın gitsin, fakat şu 'boğma' olayı o kadar sık oluyor ki, ve gerçekten canından çok seven insan bile sıkılabiliyor.

Bana da oldukça tuhaf geldi ki henüz 3,5 aylık ilişki ne yaşadın da hangi ara boğuldun kızcağız zaten haftada 2-3 gün görüşüyor senle anaaa... şimdi alttaki arkadaşın yorumu belki en normal olması gereken de regl dönemi duygusallığımızı onlar anlayıp gerekeni yapıyorlar mı her zaman da bizden bu kadar büyük bir anlayış bekliyorlar? Özellikle de bu kadar yeni bir ilişkide.. yok arkadaş ben de bu uzaklaşırım yaparım ben böyleyim muhabbetini anlayamadım; ilişkiler fedakarlıklarla doludur; normalde öyleysen de beni kırmamak için yapmıcan arkadaş; tamam çok abartıp üstüne düşüyosam bunu düzgünce anlatacan ben de gerekeni yapacammm..

Konu sahibi arkadaşım bana nişanlım sadece bi kere çok büyük kavga ettik o zman dedi ki bi süre kendimle kalmam lazım ben sana da iyi gelmiyorum şu an falan o zman bile bensiz daha mı iyisin diye bunalttım çocuğu; ha böyle bi durumda bırakmak lazm benmki hataydı ama seninkisinde ben senin herhangi bir hatanı göremedim; şu an ilgi istemen o kadar normal ve doğal ki ben de çoğu arkadaş gbi her şeye hazırlıklı ol derim zira sen bıkıp ayrılabilirsin zaten bu tarz davranışlara devam ederse yıpranırsn normal bi ilişki sevgi şefkat beklersn.. ha 3 gün boyunca hiç seni düşünüp iki dk arıcak kadr gerçekten zaman bulamamış mı o zman da boşver zaten evlenince uyumaya da gelmez bu :1: ama tabi şaka bi yana ilşki çok yeni belki güzelce anlatırsınız daha sonra ben bu taraz şeyşere gelemem diye.. eğer hep böyleysen ben yapamam diye.. şu an sessiz kalın bence de bakalım ne zman dönecek triplerden çıkıp...

Son düzenleme:
Bazı erkekler vardır; canını acıtan, acı çektirmekten hoşlanan, bazı erkeklerde vardır; yaralarıni sarıp, geçmişini unutturmaya çalışan.. Bana kalırsa erkek arkadaşın 1. Kategoriye mensup. 3 gün aramamasından bahsediyorsun.. Böyle ilişkimi olur canım benim, sevgili dediğin fırsat aramaz fırsat yaratır sevdiği için.. Sana tavsiyem; zamanını bu tarz üzüleceğin ilişkilerle kaybetme, doğru insanı bekle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bi de onu bunaltan sıkboğaz eden bi tip olsam anlıycam.kesinlikle öyle değilimdir çünkü kendim de gelemem sıkıntıya :) neyse kokusu çıkacaktır yakında

Sağolun

cnm sende arama bakalm daha kac gun aramıcak senı. sen ustune dusme. suan kendini bişi sanmıs beyfendi. cok sinir olunabilitesi yuksek biriymıs kusura bakma. eger aramamaya devam ederse sevgılı olmanın bı mantıgı kalmıor.

Bence adam seni deniyor be kadar bağımlı oldun diye ters köşe yaparsan seni sokmaya çalıştığı zor kuyuya kendi düşer
Sem tavrını hiç bozma ha öylemi yazık sana böyle yaşamak zor olsa gerek falan de saklama sen onu kıracak ne yapabilirsin bi daha böle saçma bişe sorma onun duymak istedikleri bunlar
O seni kırmaktan korksun ama kırılma ne oluyo lan desin ilgisizliğine fazla daarlarsa bu bir psikolojik sorun doktora gitmelisin annende falan de;)))
Sen kendi planını yap hayatının merkezinde o yok
Dahil olmak isterse olsun ana laf sokma kesinlikle sallama ergen bebe gibi dikkat çekmeye çalışıo senin delikanlı bencebaşarabil
Esin o senden kıymetli değil
Öpüldün bebişimmmm

Bak arkadaşım bu "Ben böyleyim, bir süre herşeyden sıkılıyorum kimseyi aramıyorum" vs. vs. gibi bahaneleri hemen hemen bütün erkekler kullanıyor. Bu şekilde hem gizemli görünüp karşısındaki kızı daha çok etkileyeceklerini düşünüyorlar (ki haksız sayılmazlar. Ne yazık ki kadınlar bu tip adamların peşinden daha çok gidiyor kaçan kovalanır misali) hem de arada istediklerini yapıyorlar. Önyargılı olmak istemiyorum ama büyük ihtimal karşısına biri daha çıkmıştır, azıcık da bununla takılayım diyordur. Yok eğer ben yanılıyorsam, erkek arkadaşın gerçekten yılın belli dönemleri bu hale geliyorsa manik depresif bi hal almış demektir zaten yine uzak dur. Uğraşma üç buçuk ay için psikolojik sorunları olan adamla.

Back
X