- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
'Cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok' cümlesi nasıl 'hiç romantik değilsin nazlı değilsin' anlamına gelir ya?
Bir erkek bana böyle dese alenen s ile başlayan bir kelimeye tekabül ediyor bu cümlenin anlamı, anında keserim ilişiğimi, manyağa bak masumiyetim yokmuş cinsellik kokuyormuşum.
Bazı insanlar için bu gayet doğal olabilir, ona kimse bir şey diyemez ama benim şaşırdığım bu lafı 'nazın işven yok' diye yoranlaraydı.Konu Sahibi için cinsellik tabi değil görüp beğenip yatmak son derece doğal
Canım karşışındakini rahat gördü konuşuyo aklıma takıldı ama öylede denmezTek işe yaradığın yer cinsellik diyor. Sende sadece cinsellik var, kendini kandırma diyor da sen onu söyleyince s.. Çekmedin mi?
aynen bencede erkek arkadaşıma olayı anlattım cinselliğe yarıyorsun eglenelicek kadınsın demek istiyo dediMasumiyet kısmını ben kaçırmışımAlenen sevişilecek kadınsın ötesi yok demiş gibi
Canım karşışındakini rahat gördü konuşuyo aklıma takıldı ama öylede denmez
aynen bencede erkek arkadaşıma olayı anlattım cinselliğe yarıyorsun eglenelicek kadınsın demek istiyo dedi
Senii yiiiiyyeeeerrııııııımmm demisss:)Konuştugum biri var bana konuşurken öykü cinsellik kokuyorsun dedi neyi ifade etmeye çalışıyor?
Erkek arkadaşım dediğiniz sevgiliniz mi?Canım karşışındakini rahat gördü konuşuyo aklıma takıldı ama öylede denmez
aynen bencede erkek arkadaşıma olayı anlattım cinselliğe yarıyorsun eglenelicek kadınsın demek istiyo dedi
Öyle değil normal arkadaşımHmm peki erkek arkadaşın sana bunu diyen erkek hakkında ne düşündü ağzına sağlık mı dedi
Hiç tepki vermedim çevreye baktımTek işe yaradığın yer cinsellik diyor. Sende sadece cinsellik var, kendini kandırma diyor da sen onu söyleyince s.. Çekmedin mi?
Tamam da herkesin bi sınırı var sonuçtaSiz çok doğal karsilamissiniz o zaman bunu neden bize değil ona sormuyorsunuz ? Demek ki böyle şeyler çok olağan sizde çocuk değiliz diyorsunuz o zaman öğrenin bize de soyleyin :)
Denmez tabi canım. Sen onu dediğinde s... Çekseydin anlardı her kuşun eti yenmez. Açıkça zarf atıyor sana. Yapabilir miyim diye?Canım karşışındakini rahat gördü konuşuyo aklıma takıldı ama öylede denmez
Abartılı makyaj yok dekoltem var yani masumiyet filan çoçuk degiliz
Ve dışarda söylüyo bunu gayet rahat filan zaten bunu söylemeden evvelden dekolte seviyorsun galiba diye başladıBunun çocuk olmamakla falan ilgisi yok bence eğer benim anladığımı kastediyorsa yanında gezdirdiği bayan nasıl biri olursa olsun bunu diyen erkeğin adamlığından şüphe ederim
Ar damarı çatlamış ve herkese o yolun yolcusu muamelesi çekiyor derim
Bence size böyle bişey demesi gösteriyor ki pek te sınırınız yokmuş. Sessiz kalmaniz ve ya tepki vermemeniz yeterince sınırınız olmadığını gösterirTamam da herkesin bi sınırı var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?