Bu ne demek?

Kimse yazmamış ben yazayım "işte bunlar hep seks"

Sizi çekici bulmuş, insanın aklına seks getiriyorsun demeye getirmiş.

Masumiyet kısmını ben kaçırmışım Alenen sevişilecek kadınsın ötesi yok demiş gibi

Tek işe yaradığın yer cinsellik diyor. Sende sadece cinsellik var, kendini kandırma diyor da sen onu söyleyince s.. Çekmedin mi?
Canım karşışındakini rahat gördü konuşuyo aklıma takıldı ama öylede denmez
Masumiyet kısmını ben kaçırmışım Alenen sevişilecek kadınsın ötesi yok demiş gibi
aynen bencede erkek arkadaşıma olayı anlattım cinselliğe yarıyorsun eglenelicek kadınsın demek istiyo dedi

Ben bu lafı duysam s...ri çekerdim
Bana aklıma cinsellikten başka bişey getirmiyorsundan başlayıp daha kotu yerlere giden şeyler çağrıştırdı

aynen bencede erkek arkadaşıma olayı anlattım cinselliğe yarıyorsun eglenelicek kadınsın demek istiyo dedi

Hmm peki erkek arkadaşın sana bunu diyen erkek hakkında ne düşündü ağzına sağlık mı dedi

Siz çok doğal karsilamissiniz o zaman bunu neden bize değil ona sormuyorsunuz ? Demek ki böyle şeyler çok olağan sizde çocuk değiliz diyorsunuz o zaman öğrenin bize de soyleyin :)

Siz çok doğal karsilamissiniz o zaman bunu neden bize değil ona sormuyorsunuz ? Demek ki böyle şeyler çok olağan sizde çocuk değiliz diyorsunuz o zaman öğrenin bize de soyleyin :)
Tamam da herkesin bi sınırı var sonuçta

Denmez tabi canım. Sen onu dediğinde s... Çekseydin anlardı her kuşun eti yenmez. Açıkça zarf atıyor sana. Yapabilir miyim diye?
Yanında içki içme ha valla kim vurduya gidersin benden demesi

Abartılı makyaj yok dekoltem var yani masumiyet filan çoçuk degiliz

Bunun çocuk olmamakla falan ilgisi yok bence eğer benim anladığımı kastediyorsa yanında gezdirdiği bayan nasıl biri olursa olsun bunu diyen erkeğin adamlığından şüphe ederim
Ar damarı çatlamış ve herkese o yolun yolcusu muamelesi çekiyor derim

Ve dışarda söylüyo bunu gayet rahat filan zaten bunu söylemeden evvelden dekolte seviyorsun galiba diye başladı

Bence zarflamis sizi tepkinizi olcmus kendi kafasina gore acaba yapabilir miyiz yapamaz miyiz diye bi nabiz olcmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…