Bu ne ki!

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Iyi akşamlar arkadaşlar, eşime anlam veremiyorum, şu soğuk havalarda adam üşüyom demesem kalorifer i açmıyo, ikimizde çalışıyoz, gün boyu kapalı zaten, gelince de ben demesem açmıyo, ben açınca fazla deyip kapatıyo ısısını düşürüyo, sırf oturduğumuz odanın açık oluyo, yatmaya yakında yatak odası, yatarkende orayıda kapatıyo, pintilik değil de ne bu

biz ona fatura fobisi diyoruz :27: şaka bir yana ilk ay fazla gelir diye korkuyor olabilir ama siz ona söyleyin, hasta olursanız o para doktora ve ilaca gidecek..

İyi, maaş ne olursa olsun zarure bi ihtiyaç insanın ısınma ihtiyacı, herşeyde pintilik pintilik bıktım

Himm anladim. Çünkü bazi insanlar cok az maaş aliyorlar evleri de kira oluyor e böylece dogalgazdan tasarruf etmeye calisiyorlar.
Bunu esinizle çözmeye çalışın bence çünkü burdaki yorumlar sizi daha da esinize karsi doldurabilir.
Biz eşinize cimri desek ne olur demesek ne olur sonucta..

Eşinize faturanın sağlığınızdan önemli olup olmadığını sorun.
Bir de ikiniz de çalışıyormuşsunuz.
Gidin açın, tüm gün çalışıyorum gelip evimde ısınmak istiyorum deyin.

Ona söylemeden sen aç çok üşüyorum ev buz gibi de.. Zaten yatarken de kapatıyosa doğru düzgün fatura bile gelmez. Bıraksın da 3-4 saat ısının bari..

Himm anladim. Çünkü bazi insanlar cok az maaş aliyorlar evleri de kira oluyor e böylece dogalgazdan tasarruf etmeye calisiyorlar.
Bunu esinizle çözmeye çalışın bence çünkü burdaki yorumlar sizi daha da esinize karsi doldurabilir.
Biz eşinize cimri desek ne olur demesek ne olur sonucta..
İçimi dökmek amaçlı açtım desek bu konuyu sinir oluyorum, doğalgazlı değil kalorimetre li

Ona söylemeden sen aç çok üşüyorum ev buz gibi de.. Zaten yatarken de kapatıyosa doğru düzgün fatura bile gelmez. Bıraksın da 3-4 saat ısının bari..
Öyle yapıyorum gidiyo kapatıyo, 2 aylık 170 gelmiş şu kış gününde ne ki

Kendisi pek üşümeyen biri olabilir mi acaba?

Şahsen ben öyleyim, kolay kolay üşümem.
Kışı ince balıkçı boğazlılarla geçiririm.
Başkalarına soğuk gelen bir odanın soğukluğunu da farkedemiyorum bu nedenle..

Çevrem de çok olan insan örneklerindendir.
Faturalar geldikten sonra ,'' biz de her yeri yakıyoruz , hiç o kadar gelmiyor size çok gelmiş, sizde bir sorun vardır '' gibi sözlere maruz kalırız ailecek. Evlerine gidince de titreriz. Ama onlara göre sıcaktır. Sizin yaktığınız ile aynıdır.

Eşinize faturanın sağlığınızdan önemli olup olmadığını sorun.
Bir de ikiniz de çalışıyormuşsunuz.
Gidin açın, tüm gün çalışıyorum gelip evimde ısınmak istiyorum deyin.
Tartışma çıkarıyo hemen, gidip açıyorum peşimi takip eder gibi bakıyo kapatıyo ya da en düşüğe indiriyor, bende deli oluyorum, başlıyo tartışma

Öyle yapıyorum gidiyo kapatıyo, 2 aylık 170 gelmiş şu kış gününde ne ki
Novelll biliyorsun esinin cimri oldugunu... Bu aliskanligi kirmak cok zordur ki esinin de iyi bir maasi var.. Boyle gelmis boyle gidecektir bence alismalisin

Kendisi pek üşümeyen biri olabilir mi acaba?

Şahsen ben öyleyim, kolay kolay üşümem.
Kışı ince balıkçı boğazlılarla geçiririm.
Başkalarına soğuk gelen bir odanın soğukluğunu da farkedemiyorum bu nedenle..
Yok canım ya pintiliğinden sebep bu pinti olduğunu biliyorum ama dellendiriyo

Back
X