bu ne simdi :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
onunla ayrılalı ıkı hafta olmustu cok acı cekıyorum hele bu sabah ruyamda gordum ıcım daha bı acıdı.sensızde yaparım heralde adlı konuyuda bn acmıstım..neyse sabah uyandım bundan msj gelmıs sınemaya gıdelımmı dıe ne scma dusunebılıomusunuz hıcbıse yokmus gıbı bnde anlamadım dedım bıda oku ddı okudum dedım sımdı hazırlanman gerkıyo yazdı bende gerekmıyo dedım tmm x yazdı..

kızlar bu ne sımdı dalgamı gecıyo umrumda dıılsınmı demek ıstıyo sıradanmısım kı onun ıcın bn ıkı haftadır acı cekerken o laylaylom bı msj.off bu ne ya anlamadım bıse

nedense aklıma acı cektigi ve sana dönmek istedigi geçti.yani uygun bişiler söyleyemedi ve böyle tiye almış gibi bi msjla seni denedi yani sansını denedi .olumlu cvp verseydinde acılıcaktı.. ama öyle olmamış

Bence de seni denemek amacıyla bi mesaj atmak bu çocuk senden olumlu bi cevap alsaydı hiç birşey olmamış gibi konuşmaya devam edecekti :S Genelde erkkler hep böyle yapıyor !

ertesı gunu aradım napıosun dedım ıyı dedı sen dedı ıı dedım konturum bıtıyo dedım kapattı ole olsaydı konusmazmıydı.yasım 19bu arada

Back
X