- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle .. KArdesıne takip isteği neden yollamamışm o yollamış. bende söyledim ben yolladım o kabul etmemiş diyee.. saçmalığın daniskası ..ilkokula dönduk . .Cidden sosyal medyadan görümce takip ediyor etmiyor diye kavga mı ettiniz ?
Çok ilginç ya.
ben 33 adam 39
çok gereksiz hmde o söyleyınce şok oldum ne takip isteği oldum unutmusum dusun. kabul etsede etmesede .. bi kontrol et bari. abini dolduruyosun koskaca 36 yasında kızsın saçma hadi bu saçma koskaca 39 yasında adamsın ne diye kardesınn lafına göre hareket ediysun. .ya bakın o kadar komik bir kavga sebebi ki ama işte erkek aileleride bazen nasıl huzur bozacakalrını sapıtıyorlar. yani sen abini arayıp da böyle bir konuda neden dolduruyorsun anlamıyorum. mal mısın görümce mallık varmı sende
Aynen öyle bacım bu kaç yasında 13 mü.? Salak salak hareketler. Bu görümceye yüz verilmez aman uzak dur. Hiç bişey ini anlatma dertleşme.koskaca kadın bu tur ufak tefek çocukça sylere ne gerek var.. MAdem bişiy atacaksın ortaya önce kontrl et dimi?
unutmustum ben ..
benden geçtide beyfendi ve beyfendnn kızkardesnden geçmemiş. ya tam tersi olsa bile umursamaman lazmdı..
Yok artık kim kimi takip etti takibe takip yaşlarını coktan gecmiş olmanız lazımdı
40 yasındaki adamın baska işi gücü yok mu da bu kadar sacma seye doluyor kardesine bişey diyemiyorya bakın o kadar komik bir kavga sebebi ki ama işte erkek aileleride bazen nasıl huzur bozacakalrını sapıtıyorlar. yani sen abini arayıp da böyle bir konuda neden dolduruyorsun anlamıyorum. mal mısın görümce mallık varmı sende
yok zaten anlatmam bastan belli etti kendni. böle ufak tefek seylere çocuklar şeyler ypmaz diyodum . yaparmış iice umurumda olmaz bu saatten snraAynen öyle bacım bu kaç yasında 13 mü.? Salak salak hareketler. Bu görümceye yüz verilmez aman uzak dur. Hiç bişey ini anlatma dertleşme.
artık mesafenn daniskasını görur bundan snra.. umurumda olmazÜzülme o görümcek e de fırsat verme huzurunu mutluluğunu bozma.. Mesafe kuzum.
anlaşıyorduk bundan böle oldu.. yani kızla pek bi sohbet muhabbetimz yoktu mutfakta yardım halleri hepsi bu..Görümce sorunlu olsa da iş nişanlında bitiyor
Sen ben takip attım telefonuna baksın demişsin seni azarlamış falan
Hayırdır diyemedin mi
Tuhaf ilişkiler
Anlaşamadığın görümceyle takipleşmek neden bunu da ayrı olarak anlamadım
Genel olarak bi saçmalık hakim
oo bir de 36 yaşında.. ay ne diyim ya valla böyle bir konuyla seni neden yüz göz etmiş yani neyin fesatlığı uzak dur boşverçok gereksiz hmde o söyleyınce şok oldum ne takip isteği oldum unutmusum dusun. kabul etsede etmesede .. bi kontrol et bari. abini dolduruyosun koskaca 36 yasında kızsın saçma hadi bu saçma koskaca 39 yasında adamsın ne diye kardesınn lafına göre hareket ediysun. .
fark etmiyor ki erkek için. yaşı kaç olursa olsun. gerçekten hiç fark etmez yeterki ailesi kardeşleri olumsuz bir yorum yapsın dünyaları durur40 yasındaki adamın baska işi gücü yok mu da bu kadar sacma seye doluyor kardesine bişey diyemiyor
biz bişiy desek asla kabul etmezler ama. .fark etmiyor ki erkek için. yaşı kaç olursa olsun. gerçekten hiç fark etmez yeterki ailesi kardeşleri olumsuz bir yorum yapsın dünyaları durur
nefret ediyorum bu tur insanlardan. .oo bir de 36 yaşında.. ay ne diyim ya valla böyle bir konuyla seni neden yüz göz etmiş yani neyin fesatlığı uzak dur boşver
etmezler bir de etmedikleri gibi sen suçlu olursun onun ailesinden birinin sana yaptığı yanlışı söyledin diye. 10 gün surat çekersin. yetmez gibi bir de seni yalnız bırakır. alış bunlara evlenince daha kötü değişmiyor bu erkekler sen bari akıllı davran ben yapamadımbiz bişiy desek asla kabul etmezler ama. .