Bu ne Şimdi?

:KK70: Çok tatlısınız. .
En azndan tv derdim gibi bişiyim yok..
Aile kurma üzerine ailevi dertlerim var .. Çok şükür boş lüzmsuz şeyler değil :KK70:
şükür görümceme takibe takip yapmayı takmadım hiç, bana göre lüzumsuzlukta ve boşlukta başı çeker. :KK70:
neyse diğer yorumlar size yeter ben daha fazla zorlamıyorum, sevgiler.

şükür görümceme takibe takip yapmayı takmadım hiç, bana göre lüzumsuzlukta ve boşlukta başı çeker. :KK70:
neyse diğer yorumlar size yeter ben daha fazla zorlamıyorum, sevgiler.
tabiki şükürdür..sizin daha önemli işleriniz var :D Tv sevdasına şehirler aşmak gibi . yada aaa çok pardon altındandı dimi ilahi ben :) garantisi varmıymış :D hayy allah iyi kontrol fln etseydinz 6aylık garantiye o kadr para çok gerekli :D allah akıl fikir versin ne diyeyim :D sizin yorumlarınzda size yetmş göruyorum baya rahatszlanmışsınz :D

tabiki şükürdür..sizin daha önemli işleriniz var :KK70: Tv sevdasına şehirler aşmak gibi . yada aaa çok pardon altındandı dimi ilahi ben :) garantisi varmıymış :KK70: hayy allah iyi kontrol fln etseydinz 6aylık garantiye o kadr para çok gerekli :KK70: allah akıl fikir versin ne diyeyim :KK70: sizin yorumlarınzda size yetmş göruyorum baya rahatszlanmışsınz :KK70:

Siz bu kafa ve üslupla zaten ohoo karışmadığınız yer kalmaz. Allah görümcenize, hatta müstakbel eşinizin tüüm ailesine sabır versin. :KK70:

son yazım.

Back
X