Bu ne şimdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar sevgilimle tartistik dun ( msnde)
Bgn bi bakiorum msninde nick olarak, Gozumden dustugun yerde KALIRSIN yazio
Nedemek istemis kafam okdr karisikki dogru duzgun dusunemiorum bile

sana laf atmış olabilir ya da sözü beğenmiştir yazmıştır....

gözümden düştün demek istiyor ve bir daha da düzelmez anlamına geliyor...ama bunu yazması gerçek hislerinin bu olduğunu göstermez bence.....kızgınlıkla dikkat çekmek için yazmıştır.

sanırım artık seni başka bir yere koydu kalbinde ve hep orada kalacaksın

Peki ben ne yazabilirim karsilik olarak nickime ?

Yapmayın bence..
Msn iletilerinin anlamlarına kafa yormaktansa arayıp konuşun ya barışın ya da ilişkinizle ilgili yeni kararlar alın..:delphin:

İçerik nedeniyle" Ah Erkekler"bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Bence düşünüp sıkıntı edeceginize arayıp konuşun :delphin:

Evt haklisiniz aklindan ne geciosa acik acik ogrenmis olurum boyle msn iletileri fln cok sacma

imalı mesajlar,iletiler göndermek kadar saçma birşey yok..varsa bir sorun oturun konuşun..
sen ona imalı ileti yaz o sana yazsın ne gerek var böyle şeylere..

iletisini görmemiş hatta yok say:1closedeyes:

ne yanı karsılıklı ıletılerle mı paslasıcakmısınız..
acıkca konusun..
yoksa bu sekılde bırbırınızı yanlıs anlamalar olacaktıryerimseniben

yok yok ben yaşlandım kabul ediyorum artık tamam..

Tamamen kırgınlığını anlayasın diye dikkatini çekmek için kullanılan bir yöntem..:kahve:

mesaj alınmış işte

maksadı senin kafanı karıştırmak seni üzmek

amacına ulaşmış erkek arkadaşın:1closedeyes:

Her gün ağlatır üzersen beni gözümden düştügün yerde kalırsın..bu petek dinçözün sarkısı benc eonu dinlemiş ve bence sen onu üzmüşsün o da bunu yazmış sana..bu sarkıyı dinlersen daha iyi anlarsın ..

yani şansını zorlama gözümden düştüğün yerde kalırsın demek istemişş..
yukarda bir arkadaşında dediği gibi amacı seni kızdırmak sinirlendirmek kızdırmak her neyse işte başarmış...
bencede yok say...
msn i aç ama onla konuşma. neden konuşmuyorsun falan dersede; sen böyle çocukça göndermler yapmaktan vazgeç bende normale dönerim de...:)

yani şansını zorlama gözümden düştüğün yerde kalırsın demek istemişş..
yukarda bir arkadaşında dediği gibi amacı seni kızdırmak sinirlendirmek kızdırmak her neyse işte başarmış...
bencede yok say...
msn i aç ama onla konuşma. neden konuşmuyorsun falan dersede; sen böyle çocukça göndermler yapmaktan vazgeç bende normale dönerim de...:)

Galiba en iyi yöntem bu. Ayrıca gerçekten kırılan bir insan hiçbirşey yazmaz bir süre geri çekilir, bu adam senin canını acıtmak istemiş, bence hiç umursama ve yaptığının çocukça olduğunu söyle.

bence sende kısasa kısas yapayım deme o bir çocukluk yapmış sana aklınca msj vermiş ordan bir bakımada göz dağı korkutma denilebilir buna.öyle millete deşifre etmeye ne gerek var anlamıyorum.

Back
X