- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
ben senın yerınde olsam bu konuyu açma geregı dahı duymazdım bu cok buyuk bır sorun degılkı benim nişanmlımda yakında eşim olacak zaman zaman saçmalardı tabı bu denli degil :) ama ben ona bunu anlata anlata empoze ettım ve o bu konuda kendını tamamen düzeltti çok şükür. Bence üstünü kapatmak yerıne başbaşayken hayatımm bunu bunu yanlıs yapıyorsun dıkkat et vs. Tarzı konusup anlatmalısın eşin seni mutlaka dinleyecektır zamanlada çözüme ulaşırsınız hiçç güzel canını sıkma bunlar için :)merb arkadaşlar bikaç gün önce açtığım konuyu hatırladığınızı umarak eşimin yeni bir potunu anlatmak istiyorum artık delirtecek bu adam beni
dün çok yakın iki arkadaşım bize geleceklerdi pasta yapayım dedim malzemem kalmamış eşimi aradım ayşe (ayşe arkadaşımın adı olsun eşim işten geç çıkacağı için arkadaslarım eşimden önce gelecekken malzemeleri eşimden alıp gelsinler istedim)seni arıycak biyerde buluşun şunları şunları al ona verir yollarsın dedim
neyse aramış ayşe eşimi almış eşimden malzemelri geldiler iyi güzel vakit geciriyoruz aksam oldu eşimde işten geldi.h.g diyim diye yanımıza geldi sigara falan yaktık biraz otur sonra yalnız bırakırsın hayatım dedim.muhabbet ediyoruz eşim ayşeye ne dese beğenirsiniz.?
O ne biçim telefonda konusmak neye uğradığımı şaşırdım telefonu açar açmaz nerdesin dedin cvp verdim duymadım hala nerdesn diyon hatun o kadar hesap sormuyo bana sevgilim gibi hesap soruyon falan dedi.gülerek makaara muhabbet anlatıo eşim bunu.tabi ayşeyle bian göz göze geldik gülmek makaraya vurmak zorunda kaldım bende.her zmnki gbi yne yern dibine girdim anlıycanız bu adam nabmaya çalışıyor.hiçmi farkına varmıyor yanlış konustuunun bir değil iki değil.normalmi böyle konusması benmi takıyorum yoksa anlamadım
dip not:ayşede eşinle nasıl direk nerdesin falan diye konuyorki diyecek olursanız ayşenin tarzı o çocukluktan beri arkasım herkese öyle konusur yani sorun onun konusmasında değil eşimin olayı anlatıs biçiminde ne demek sevgilim gibi ya