• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne ya şimdi kızdırıyosun insanı

bana da tuhaf geldi deterjan pahalı sen al yeşillik pahalı diye almadım elektrik çok gelmiş bu ay sen öde
yani böyle evlilik anlayışı bana ters.eşin sana fazla güveniyor gibi geldi herkes kendini düşünüyor ev arkadaşlığı gibi bir durumunuz var
bence herkes parasını ortaya koysun harcamalarınızı ortak yapın böyle sorunlarınız olmaz

ya evet haklısın ben nereden bilicem cimri kocam yok ki benım bilemem haklısın.

1 liralık yeşilliğe pahalıydı almadım diyen, bi parça karnıbaharı karısına bırakan, pazar alışverişi yapmayan, deterjan pahalı diye almayan, elektrik faturası çok geldi çok çamaşır yıkadın faturayı sen öde diyen, senın aldığın tazminatı ablasının hesabına yatıran, mutfak eşyası almana fuzulı diyen kocanın başka bir ismi olmalı

mesela bknz;eli sıkı.

hakikaten cimri olmadığı için hesabını ayırdın sen zaten ben bilemedim pardon.

eli sıkı kocam olmadığı için yanlış anlamışımdır belki:37:

sizin nasıl bir eş anlayışınız olduğu diğer yorumlarınızdan belli, ısrarla bu zamana kadar bu tür şeyleri laf yapmamış o gün ne oldu ben bile anlamadım diye ısrarla sölememe rağmen hala benim kocamı bana anlatmaya çalışıyorsun,ayrıca bunu bu şekilde adını koymak size düşmez zaten bu yönde bir şikayetim olsaydı bu zamana kadar burada paylaşırdım.cimri olan biri benim maaşıma da el koyardı yada şuan aldığım herşeye karışırdı.evlerimiz cimrilikten sıra sıra dizili arabalarımız 4,5 tane hahahha sadece gülüyorum daha fazla komik olma istersen ,hayır aklı başında biri olmasam ,yada eşimi tanımasam bu yorumundan sonra boşanma davası açardım heralde hahahah

Son düzenleme:
Sana yine cevap verdi, bize onu bu bile yapmadı :)

Genel görüş bu yönde zaten ...
Evlilik degil bu şirket yönetimi...

evet şirket yönetimi diyelim buna,ikimizde rahatsız değiliz ama gördüğüm kadarıyla ikinizi bayağı bir rahatsız etmiş bu durum size ne oluyorsa artık.bize onu bile yapamadı derken ne dememi istiyorsunuz cudana hn siz haklısın bu boşanma sebebi gidip boşanayım dememimi? kimseye veremiyecek cevabım yok benim,verilecek hesabımda

Son düzenleme:
sizde çalıştığınız için herşeyin ortak yapılması normal bir durum sonuçta bende çalışsam öyle olur niçin para kazanıyorsunuz aileniz için bazen erkeklerin bu tip konuşmaları olabilir kadınlar kadar duygusal olmadıkları için karşı tarafı düşünemiyorlar bence siz kimsenin olumsuz cümlelerine bakmayın eşinizi çok sevdiğiniz ve eşinizin aslında çok iyi olduğu kurduğunuz cümlelerden belli kzıdığınızda bile cümleleri şeçerek konuşuyorsunuz çünki aslında eşiniz çok iyi bir kişi demek ki sizi tanımıyorum çok mutlu bir yuvanız olduğunu düşündüm içimden..

beni çok iyi anlamışsın seni tebrik ederim arkadaşım.1 yıllık evli değilim 13 yıllık evliyim ben eşimide çok iyi tanıyorum,bazı arkadaşlar bana eşimin kim olduğunu öğretmeye çalışıyor haddi olmadan ne yazık.

evet şirket yönetimi diyelim buna,ikimizde rahatsız değiliz ama gördüğüm kadarıyla ikinizi bayağı bir rahatsız etmiş bu durum size ne oluyorsa artık.bize onu bile yapamadı derken ,ayrıca kimseye veremeyecek cevabım yok benim,verilecek hesabımda
...............................

Konu sahibinin evliligini elestirmek bize dusmez ama konu aciliyorsa bu tip elestirilerede biraz daha hosgorulu olunmali.

Benim de bir arkadasim kocasiyla yemek yediginde disarida sen ode ben ode kavgasi yapiyorlardi, onlarin da hesaplari ayriymis.

O zaman cok garipsemistim, demekki oluyo boyle seyler :1:

o zman ev kiminse ona kira ödesin..kiraysa ödeme paylaşılsın..tatilemi gidilecek herkes kendi masrfaını çeksin..çocuğun ki ortak olur artık..bulaşık senin çamaşır benim vs. Evlilik değil öğrenci evi mübarek:)

o zman ev kiminse ona kira ödesin..kiraysa ödeme paylaşılsın..tatilemi gidilecek herkes kendi masrfaını çeksin..çocuğun ki ortak olur artık..bulaşık senin çamaşır benim vs. Evlilik değil öğrenci evi mübarek:)

evet biz gayet mutluyuz bu şekilde size çok garip gelse de ,biz bunları yaparken size sormayı unutmuşuz kusura bakmayın,herkesin evliliği burdaki bir kaç kişinin evlilik böylemi olur diye akıl vermesiyle oluyor. insanların aklı yok çünkü.sanki herkes aynı olmak zorunda yada herkesin şartları aynı olmalı ,evlilik kavramı sadece bunlarla oluşuyor çünkü mutlu olmak yetmiyor

Son düzenleme:
Konu sahibinin evliligini elestirmek bize dusmez ama konu aciliyorsa bu tip elestirilerede biraz daha hosgorulu olunmali.

Benim de bir arkadasim kocasiyla yemek yediginde disarida sen ode ben ode kavgasi yapiyorlardi, onlarin da hesaplari ayriymis.

O zaman cok garipsemistim, demekki oluyo boyle seyler :1:

evliliği eleştirmek kimseye düşmez çok haklısınız, sizin arkadaşınız gibi şeyler bizde olmuyor garipseniecek birşey yok doğal olarak,başkasıyla tanımadığınız yorum yaptığınız birini de kıyaslamak çok hoş değil dimi,hoşgörülü olmam için insanların haddini aşmamaları lazım ak olan bişeye ısrarla kara demenin anlamı yok içimizde yaşamadıkları halde

Son düzenleme:
evliliği eleştirmek kimseye düşmez çok haklısınız, sizin arkadaşınız gibi şeyler bizde olmuyor garipseniecek birşey yok doğal olarak,başkasıyla tanımadığınız yorum yaptığınız birini de kıyaslamak çok hoş değil dimi,hoşgörülü olmam için insanların haddini aşmamaları lazım ak olan bişeye ısrarla kara demenin anlamı yok içimizde yaşamadıkları halde

Evet sizi tanimiyoruz, o zaman konuyu neden actiniz? Madem sizi tanimiyoruz ve tanimadigimiz icin sozlerimiz anlamsiz, konuyu acmaniz da anlamsiz.

Dipnot: Bnim karsilastirma yaptigimi da nereden cikardiniz. O olayi garipsedim, cunku garip :)

Evet sizi tanimiyoruz, o zaman konuyu neden actiniz? Madem sizi tanimiyoruz ve tanimadigimiz icin sozlerimiz anlamsiz, konuyu acmaniz da anlamsiz.

Dipnot: Bnim karsilastirma yaptigimi da nereden cikardiniz. O olayi garipsedim, cunku garip :)

yorum yaparsınız saygı duyarım ama iş evliliğimi eleştirmeye gelirse buna müsaade etmem birde eşimi tanımayıp tanıyor gibi bana eşimi anlatanlara hiç müsaade etmem herkes burda sinirle bir sürü konu açıyor burda herşeyim dört dörtlük diye konu açan gördünüzmü?benimde evliliğimde ufak tefek sorunlar oluyor.Eşimin içkisi yok,sigarası yok,kahvesi yok,kumarı yok,dayağı yok,aldatması yok bunlarda o ufak tefek şeyleri görmezden gelmeme yetiyor.sanki o aldığını gidip dışarda mı yiyor ben aldığımı har vurup harman mı savuruyorum ikimizde evimiz için harcıyoruz.hesaplarımız ayrı evet ama ev,araba yada ortak alıcağımız bişey olursa birikimlerimizi ortaya koyarız.neden buraya konu açtınız demek de neyin nesi böyle bir şart mı var.konum bu kadar sizi rahatsız ettiyse siz neden yorum yaptınız ozaman

Son düzenleme:
yorum yaparsınız saygı duyarım ama iş evliliğimi eleştirmeye gelirse buna müsaade etmem birde eşimi tanımayıp tanıyor gibi bana eşimi anlatanlara hiç müsaade etmem herkes burda sinirle bir sürü konu açıyor burda herşeyim dört dörtlük diye konu açan gördünüzmü?benimde evliliğimde ufak tefek sorunlar oluyor.Eşimin içkisi yok,sigarası yok,kahvesi yok,kumarı yok,dayağı yok,aldatması yok bunlarda o ufak tefek şeyleri görmezden gelmeme yetiyor.sanki o aldığını gidip dışarda mı yiyor ben aldığımı har vurup harman mı savuruyorum ikimizde evimiz için harcıyoruz.hesaplarımız ayrı evet ama ev,araba yada ortak alıcağımız bişey olursa birikimlerimizi ortaya koyarız.

Nasil bir yorum bekliyorsunuz? Ay canim bu zamana kadar yesilligin hesabini mi yapti adam simdi yapmis bosverrrrr falan mi? Tabi ki yorum yapilirken koca da elestirilebilir, siz de. O zaman belirtseydiniz, sadece evliligimin mukemmel yonlerini ortaya koyacak arkadaslardan yardim istiyorum, elestiriye en ufak tahammulum yok diye :27:

Madem esinizden memnunsunuz sorunlariniz cozuldu, her yazana ay sanane be beni taniyor musun kiiii yazmak yerin konunuzu kapattirin daha az yorulursunuz :37:

konuyu açtığımda eşimden memnun değilim kızlar diye bir şey mi belirttim.o gün başımdan geçen birşeyi paylaştım memnun olmamam için illa bir sebep mi bulmalıyım.ufak tefek bir tartışma için adamı boşatıcaklar bana ya:)))))

Son düzenleme:
konuyu açtığımda eşimden memnun değilim kızlar diye bir şey mi belirttim.o gün başımdan geçen birşeyi paylaştım memnun olmamam için illa bir sebep mi bulmalıyım.ufak tefek bir tartışma için adamı boşatıcaklar bana ya:)))))

Esinizin bu davranisina sinir olmussunuz, cogunluk da ne sacma demis, bu sefer biz aramida oyle anlastik her zaman boyle davranmiyor ki bn kocamdan memnunum vs vs. Bir derdim var alt basligina yazdiginiz icin insanlar da yorum yapmislar , kendinize empati bekliyorsunuz ama biraz da yorum yapanlara siz empati yapin

Esinizin bu davranisina sinir olmussunuz, cogunluk da ne sacma demis, bu sefer biz aramida oyle anlastik her zaman boyle davranmiyor ki bn kocamdan memnunum vs vs. Bir derdim var alt basligina yazdiginiz icin insanlar da yorum yapmislar , kendinize empati bekliyorsunuz ama biraz da yorum yapanlara siz empati yapin

evdeki sistem saçma gelebilir bu tür yorum yapanlara farkındaysanız cevap vermedim onlara garip gelebilir diye,saygı duyduğum için,herkesin ev yaşantısı farklı burdada biz şöle yapıyoruz biz böle yapıyoruz diye anlatanda var fikir bile edindim. ama yok eşin seni tırtıklıyor yok eşin cimri kabul etmiyorsun,bu şekilde eşini nasıl kabul ediyosun bile dedi arkadaşın biri,sanki adam miğde bulandırıcı bişey yaptı kabul etmemem için

Son düzenleme:
sizin nasıl bir eş anlayışınız olduğu diğer yorumlarınızdan belli, ısrarla bu zamana kadar bu tür şeyleri laf yapmamış o gün ne oldu ben bile anlamadım diye ısrarla sölememe rağmen hala benim kocamı bana anlatmaya çalışıyorsun,ayrıca bunu bu şekilde adını koymak size düşmez zaten bu yönde bir şikayetim olsaydı bu zamana kadar burada paylaşırdım.cimri olan biri benim maaşıma da el koyardı yada şuan aldığım herşeye karışırdı.evlerimiz cimrilikten sıra sıra dizili arabalarımız 4,5 tane hahahha sadece gülüyorum daha fazla komik olma istersen ,hayır aklı başında biri olmasam ,yada eşimi tanımasam bu yorumundan sonra boşanma davası açardım heralde hahahah

bu adamla evlenıp maçı zaten kaybetmışsın üzüldüm senın için zaten en başta açtığın konunu utanıp düzenleyip adamın yaptığı cimrilikleri silmişsin bunuda farkedince iyice üzüldüm

boşver canım almadığı 1 liralık yeşillik olsun yeter ki sağlığınız olsun boşver üzülme..

Son düzenleme:
bu adamla evlenıp maçı zaten kaybetmışsın üzüldüm senın için zaten en başta açtığın konunu utanıp düzenleyip adamın yaptığı cimrilikleri silmişsin bunuda farkedince iyice üzüldüm

boşver canım almadığı 1 liralık yeşillik olsun yeter ki sağlığınız olsun boşver üzülme..

bilseydim senin seçtiğiin biriyle evlenirdim,hahhahha daha fazla haddini aşma istersen iyice komik oluyorsun.maçı kaybettiğim için 13 yıllık evliyim sen üzülme ben eşimle gayet mutluyum.

Son düzenleme:
evet biz gayet mutluyuz bu şekilde size çok garip gelse de ,biz bunları yaparken size sormayı unutmuşuz kusura bakmayın,herkesin evliliği burdaki bir kaç kişinin evlilik böylemi olur diye akıl vermesiyle oluyor. insanların aklı yok çünkü.sanki herkes aynı olmak zorunda yada herkesin şartları aynı olmalı ,evlilik kavramı sadece bunlarla oluşuyor çünkü mutlu olmak yetmiyor

Burdakilerin aklına güvenmiyorsunuz ama maşallah burdan da çıkmıyorsunuz? Kocam cimri deterjan almadı diye yakınıyorsunuz..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna...

bilseydim senin seçtiğiin biriyle evlenirdim,hahhahha daha fazla haddini aşma istersen iyice komik oluyorsun.maçı kaybettiğim için 13 yıllık evliyim sen üzülme ben eşimle gayet mutluyum.

mutlu hanfendi arada sırada gelip stres atıyo kocasını çekiştirerek..

mutlu hanfendi arada sırada gelip stres atıyo kocasını çekiştirerek..

ay canımm rahatsızmı oldun bak sabah sabah yıktın beni bu cevapla
evet stres atıyorum ailmeden kimseyle paylaşmıyorum ,burda yazmak bile çoğu zaman stres atmama yetiyor.
evet stres atıyorum çünkü yaşadığım yerde tek bir akrabam bile yok,konuşacağım
evet sters atıyorum burda konu açmak için size danışmam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın

sizin evlilik anlayışınızda hiç tartışma yok güllük gülistanlık oluyor heralde,bana yorum yapan arkadaşlar konumdan rahatsız olmuyorda size ne oluyor, zorlamı davet ediyorum gel bana yorum yap diye ki sizin yorumunuza zerre kadar ihtiyacım yokken.keşke mune ye söleseydik de konu açarken sıkıntısı olan paylaşmasın diye belirtseydi.

Son düzenleme:
Back
X