bu ne yaman çelişki

Kuzum Gec kalmis hissetmiyorum da boyle konular arada yokluyor insani
Tuhaf hissetmekten haklısın.
Bugün arkadaşlarımın çoğunu nişanlı/sözlü görünce bende öyle hissettim.
Ama biliyorum bazı şeylerin zamanı var. Acele edip bazı şeyler vaktinden önce yapmaya çalışırsan daha da kötü oluyor. O yüzden takma kafana kuzum, her nasip vaktinin esiridir.

20li yaşlarda evlenen arkadaşlarım şimdi ya boşandı ya da boşanma aşamasında.Çoğuda hayatından memnun değil.Bölümü neden baban seçti? Bir ömür yapacağın mesleği sen seçmeliydin...

Dil kursuna git, gidemiyorsan YouTube üzerinden derslere göz at dl öğren.
Online bilgisayar sertifikaları kovala.
İkinci üniversite kapsamında istediğim bir bölüme başla.
20li yaşların başı her şey için fırsatının olduğu dönemler. aynı şeyleri 30lu yaşlara geldiğinde söylememek için bazı şeylere başlamak senin elinde. Değil diyerek bahane bulmak da senin elinde. Geçen dönem okul online oldu, evdeydi herkes, bu söylediğim şeyleri yapabilirdin.
Hala yapabilirsin. Bir yerden başlamak zorundasın.
Eski ilişkilere takılmak için erken, her biri bir sene sürse 20 yaşında başlayan ilişkiden büyük beklentilerinin olması hata oluyor zaten.
bunun için biraz kendine zaman ver.
hemen şimdi ilgin olan dille ilgili araştırma yapmaya başla basit kelimeleri öğren. Kelime defteri yap günlük beş kelime not al. Basit konuşmaları öğren. Yazarak çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…