Bu ne zor süreçmiş, bunu yaptım anne oldum diyen var mı

spe

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
99
113
293
herkese merhabalar, birçok kadın gibi anne olma hevesiyle aylardır deniyoruz, bugün çok güçsüz kaldığımı hissediyorum.
Düşünme eylemini hayatımdan çıkarmak için çabalıyorum çok tıkandım belki bugün ki ruh halimdir bilemiyorum
Benim gibi olan var mı
Bana umut olabilecek var mı
Şükrüm çok duam her daim
Allahım neylerde güzel eyler , herkese de bana da en kısa zamanda nasip olsun
Belki kendi kendime konuşuyorumdur

Benim ilk çocuğum hemen oldu ama 2.ye hamile kalamıyodum bayaa sürdü doktora gittim erken menepoz filan dendi sonra soğan kürü yaptım süt maydanoz buharına oturdum 3 gece yusuf suresini netten çıkardım üstümde taşıdım dua ettim we doktorumun sölediği gibi düzenli ilişki hepsini aynı ay denedim we o ay hiç beklemiyodum ama gwbelik çıktı şimdi 3 aylık hamileyim.inş allahım en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir ewlat werir sana da tüm isteyenlere de

Benim ilk çocuğum hemen oldu ama 2.ye hamile kalamıyodum bayaa sürdü doktora gittim erken menepoz filan dendi sonra soğan kürü yaptım süt maydanoz buharına oturdum 3 gece yusuf suresini netten çıkardım üstümde taşıdım dua ettim we doktorumun sölediği gibi düzenli ilişki hepsini aynı ay denedim we o ay hiç beklemiyodum ama gwbelik çıktı şimdi 3 aylık hamileyim.inş allahım en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir ewlat werir sana da tüm isteyenlere de

Reactions: spe
Hay allahım senden razı olsun
Şimdi hacet namazına bakıyordum dua edicem kılıp
Dediklerini yapıcam inşallah :)
Nasıl yıprandım halimi çeken anlar

doktora gittinizmi. umutsuzluğa kapılmayın. rabbim isteyen herkese nasip etsin. benim 3 yıl uğraş ve 2 kayıptan sonra bebeğime kavuştum

Ben soğan kuru yapmıştım 10 gün sabah akşam içmiştim hatta eşim çabamı görünce benimle birlikte içti:) bende 10 aylık evliyim çocuk istiyordum sonra baktım çok telaş ediyorum strese giriyorum kendime ugras buldum ev içinde. Sonra adete yakın beklemeler adet olunca moral bozukluğu. Ben mayıs ayında evimi tasidim eşim memur olduğu için. O zaman tamamen umudunu yitirmiştim. Evimizi taşıdıktan sonra ailelerimizin yanına gidecektik. Evimizi taşıdık sonra istanbula ailemin yanina gittim ben orda hatta diş tedavisi oldum dişlerimi çektirdim eşyaları kaldırdım ağır bide koltuk falan derken baktım adet olmamışım sonrada fark ettim test yaptım hamile kalmışım:) belki biraz karışık yazdım ama herşey Allahtan umudunu kesme canım sadece zamana ihtiyacin var hamile halimle herkese dua ediyorum Rabbim anne olmak isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin Allah kimsenin karnini bos birakmasin gonlunuzde ne varsa kabul etsin inş.

doktora gittinizmi. umutsuzluğa kapılmayın. rabbim isteyen herkese nasip etsin. benim 3 yıl uğraş ve 2 kayıptan sonra bebeğime kavuştum
Doktora gittik kontrollerimizi olduk başlamadan önce sorun yok dediler, hatta ay başında yeniden gidicem tahlil yapsınlar :/

Sağol tatlım düşünüp yazman bile birşey
Soğan kürünü hangi gün başladın ben de yapayım onu

Sağol tatlım düşünüp yazman bile birşey
Soğan kürünü hangi gün başladın ben de yapayım onu
Soğan kurunu şubat ayında başlamıştım balim bir tane soğanı kabuğuyla birlikte herşeyini 3 ya da 4 parçaya boluyodum üstüne 1 2 bardaklık su ekliyordum iyice kaynat sonra ılımaya bırak sıcak içilmez kötü kokuyo çünkü ılık iciceksin cnm hatta ben hemen etkisini görmüştüm esinde yapabilirse daha iyi olur. Şubatta yaptım mayısta hamile kaldım 2 ay bitti 3 aya girdim. Bi de ben surekli maydonoz yedim yeşillik ceviz tahin pekmez yedim sende yap faydası çok oluyor. Inş en kısa zamanda hamile kalırsın annelik duygusu bambaşka :)

Amiinn amin çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin arkadasım

Hay allahım senden razı olsun
Şimdi hacet namazına bakıyordum dua edicem kılıp
Dediklerini yapıcam inşallah :)
Nasıl yıprandım halimi çeken anlar
Kesinlikle yıpratıcı bir süreç ama sonu iyi olcak inan allahım gönlüne göre wersin inş sen dene bende herkesten duyduklarımı uyguladım oldu çok şükür

Soğan kürü yapıpta hamile kalan bir çok insan gördüm siz de yapın derim. Ben iki tane hamilelik geçirdim her ikisinde de hamile kalacağım ay çok soğan yemiştim. Muhtemelen faydası olmuştur.

Soğan kürü yapıpta hamile kalan bir çok insan gördüm siz de yapın derim. Ben iki tane hamilelik geçirdim her ikisinde de hamile kalacağım ay çok soğan yemiştim. Muhtemelen faydası olmuştur.
Soğan yapmak farz oldu artık , bata 5 günüm var hissiyat hiç Yok içimde umut olsa da boş her au umut ediyorum ,teşekkür ediyorum size
Allah bizlere yardım etsin

Soğan yapmak farz oldu artık , bata 5 günüm var hissiyat hiç Yok içimde umut olsa da boş her au umut ediyorum ,teşekkür ediyorum size
Allah bizlere yardım etsin
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

Canım ben daha bugün öğrendim hamileliğimi. İlk aydan tuttu o yüzden belki faydası olmuştur diye bir şey yazacağım ama özelden yazmak istedim utandım foruma yazmaya. Ayıptır söylemesi biz köpek pozisyonunda ilişkiye girdik gün aşırı. Yani diğer adı diz dirsek pozisyonu . Bu pozisyonun hamilelik ihtimali için en uygun pozisyon olduğunu okumuştum . Sanırım sperm doğrudan yumurtayla döllenme noktasına gidiyormuş böyle. İlk aydan kalınca acaba etkisi olabilir mi diye düşündüm. Çünkü hep öyle yaptık gün aşırı bir kere ama hep o pozisyonda . Bir dene derim daha evvel denemedi iseniz... sevgiler

Ülen foruma yazmışım ya :)))

2 yil bekledim klomen catlatma ignesi glifor kullandim bekledigim hicbir ay olmadi ne zaman artik benim cocugum olmayacak tedavi sart diye kendimi hazırladım rahim filmi cekindim ilk ay yine umutladim ama adet oldum asilama ya karar verdim ikinci ayinda hamile kaldim ama hicbir calisma yapmamıştım kendimi aşılamaya hazirliyordum kafadan oyle bi atmisimki hafif kanamam oldu sokturucu almak icin doktora gittim bi baktik hamileymisim rahim filminin etkisi büyük ama kafanizdanda atmanız lazim biraz olsun gercek anlamda

S
Ülen foruma yazmışım ya :)))
Allah seni
Kız iyi oldu yazman sıralı pozisyonu deneyecez kk olarak

Aslinda takıntı yapmıyorum diyorsunuz da farkidna değilsiniz yapiyorsunuz. Yok sunu yapayim yok bunu yapayyim. Tekrar doktora gideyim vs.. yani bence bunların hiçbirine gerek yok. Dua edin yeter. Kafaniza da takmayın. Zamani gelince olacak insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…