- 30 Ocak 2019
- 104
- 69
- 28
- 31
- Konu Sahibi Ebrununbu34
-
Bir de beni düşünün. Ben yaşıyorum resmengece gece neden okudum ki. Bende esim vardiyali oldugu icin tek kaldigim oluyor geceleri. Üstelik boyle bu tarz konular yasak diye biliyorum. Insan korkar, simdi tavsiye vermeye kalksak dini icerik diye uyari aliriz
Reglyim birde bundan dolayı korkuyorum. Oldukça inancliyim, reglyken okumanın sonuçta cunup olduğum için bir sakınca olur diye daha da evhamlaniyorun. Yinede çok teşekkür ederimİnançlı biri iseniz eğer biraz araştırıp ferahlamak için olan dualardan okumayı deneyin. Muhtemelen sizin aklınıza kötü şeyler geldi pimpiriklendiniz başka bi şey yoktur
Çok teşekkür ederim.. İçim rahatladı yazdıklarınız için. Regl dönemindeyim, olmasam hatim ederdim bu korku ile zaten vallahiiiii..Tek kaldığınız için korkmuş olabilirsiniz, köpek de orada koku vs olduysa rahatsız olmuş olabilir. Korkmayın. Teksiniz olabilir. İnanıyorsanız Kur an açın dinleyinz dua edin rahatlatır sizi. Korkulacak bir şey yok. Psikolojik olabilir, yalnızlıktan.
Evet sanırım böyle yapsam çok iyi olur. Çok teşekkür ederim.Anneniz kardesiniz falan esiniz isteyken ara ara sizde kalsa hem yoldas olur.Insan bazen kendi kendini korkutuyor.Hic bisey yoktur korkmayin
Telefonundan Bakara suresini aç dinle. Evinde sürekli aç bunu.Merhabalar artık nasıl hitap edeyim bilemiyorum. Şuan direk konuya girmem lazım. Bi kaç gündür evimde anlam veremediğim bişey var. Eşim gececi olduğundan dolayı, tek kalıyorum. Birde köpeğim tabii..
Gece belirli saat sonra köpeğim anlamsız hareketler sergiliyor. Ve benimde içimde daralma bunalma ( belki psikolojik) o an ki korkudan dolayı bilmiyorum. Ama köpeğim de anlamsız bir ağlama, salona girmeme, girince dik dik bir yerlere bakma, sanki bişeyler izliyor ve de dikkatini çekiyor gibi davranıyor.
Ve ben çok korkuyorum. Buna bağlı olabilir mi bilmiyorum. Beynim uyuşuyor içim daralıyor. Birden ağlama hissi geliyor içime boğuluyorum. Hafiften başım ağrıyor.. Ne olduğuna anlam veremiyorum. Aynı saatlerde bu tarz şeylerin Bi kaç gündür tekrarlanmasını bilemedim.
İçimi çürütmek istemedim ama yeni evliyim. 5 ay oldu evleneli, 25 yaşındayım. Pek anlamam böyle şeylerden, garip garip şeyler düşünüyorum. Şimdide mutfağa çakılı kaldım. Gidemiyorum içerilere.. Bütün ışıklar açık, havanın aydınlanmasını, sabah ezanını bekliyorum rahatlamak için.
Tam anlatamadım yaşadıklarımı, kendimi de iyi hissetmiyorum zaten. Değişik enerji alırsınız hani içinize bişey olur garip hisler o şekilde hissediyorum. Siz bir anlam verebildiniz mi? :'(
Çok teşekkür ederim. Mutlaka yapacağım. Allah hepinizden razı olsun şuraya yazmak bile içimi ferahlatti..Telefonundan Bakara suresini aç dinle. Evinde sürekli aç bunu.
Ayetel Kürsi okuyun hiç bir şey size zarar veremez emin olun kafanıza da bişey takmayınMerhabalar artık nasıl hitap edeyim bilemiyorum. Şuan direk konuya girmem lazım. Bi kaç gündür evimde anlam veremediğim bişey var. Eşim gececi olduğundan dolayı, tek kalıyorum. Birde köpeğim tabii..
Gece belirli saat sonra köpeğim anlamsız hareketler sergiliyor. Ve benimde içimde daralma bunalma ( belki psikolojik) o an ki korkudan dolayı bilmiyorum. Ama köpeğim de anlamsız bir ağlama, salona girmeme, girince dik dik bir yerlere bakma, sanki bişeyler izliyor ve de dikkatini çekiyor gibi davranıyor.
Ve ben çok korkuyorum. Buna bağlı olabilir mi bilmiyorum. Beynim uyuşuyor içim daralıyor. Birden ağlama hissi geliyor içime boğuluyorum. Hafiften başım ağrıyor.. Ne olduğuna anlam veremiyorum. Aynı saatlerde bu tarz şeylerin Bi kaç gündür tekrarlanmasını bilemedim.
İçimi çürütmek istemedim ama yeni evliyim. 5 ay oldu evleneli, 25 yaşındayım. Pek anlamam böyle şeylerden, garip garip şeyler düşünüyorum. Şimdide mutfağa çakılı kaldım. Gidemiyorum içerilere.. Bütün ışıklar açık, havanın aydınlanmasını, sabah ezanını bekliyorum rahatlamak için.
Tam anlatamadım yaşadıklarımı, kendimi de iyi hissetmiyorum zaten. Değişik enerji alırsınız hani içinize bişey olur garip hisler o şekilde hissediyorum. Siz bir anlam verebildiniz mi? :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?