Bu nedir depresyonsa ne yapayım ki

miyavcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
109
20
13
32
Saat aksam ya 8ya 10 da uykum geliyor erken diye esim uyuma sana ne oluyor bu aralar diyor.Bu kezde uykum kacinca gecenin yarisina hatta sabah 5e kadar uyuyamiyorum ilac kullanmak istemiyorum bu sorunu cozmek icin ustune uyandigim saat gunduz saati bile olsa yine 8yada 10da uykum geliyor .yediklerimi cok tuzlu yada cok sekerli buluyorum tek meyve sebze ve su verin yeter boyle yasamaya basladim resmen ve kendimi birsey hissetmiyor gibi buluyorum cok cabuk davranis degistiriyorum agliycam diye useniyorum gulmek isterken agliyorum bana ne oluyor

hamıle olmyasın canım..hamılelık belırtılerıdır bunlar

hamıle olmyasın canım..hamılelık belırtılerıdır bunlar
Ama inanmiyorum hamilelik deme adetim yarim yamalak oldu adet duzenleyiciye basladim ilacin yan etkisi degil ondan oncede boyleydim ve negatif cikti adet donemindw dr daydim hamile degilim demidedim yok yok dedi

dırek hamıleliğim aklıma geldi..
Hic bir fazlan yokmuydu ben de negatif test sonucu cikti hic beklemiyorum yani istemenin yerini olursa olur olmazsa olmaz aldi herkes bir olmadigi icin bnde farkli bi sorun var diye dusunuyorum doktor karindan ultrasonda gormedi bisey hormonlardada normal durum dedi ogun bugundur hic aklimda degil bu durum ve sanmiyorum senin bi fazlan vardir

Neden kimse yazmiyor normal mi bu durumum yani herkes oyle sanirim

Şu yazdığına bakarak buradan sana teşhis koymak ya da net bir şey söylemek doğru olmaz ki?
Kimi hamileyken böyle olduğunu söyler, kimi depresyondayken, kim, başka bi sıkıntısı varken, vs... Sadece şunu söyleyebilirim, eğer ki günlük yaşantınızda aksamalara ya da sorunlara neden oluyorsa bence bir doktora görünün.

Hangi dr a gtcem psikolog mu psikiyatri mi neye gtcegimi sasirdim noroloji bile aklimdan gecti

Hangi dr a gtcem psikolog mu psikiyatri mi neye gtcegimi sasirdim noroloji bile aklimdan gecti
Önce dahiliyeye gidin, eğer ki fizyolojik olarak bir sorun çıkmazsa o zaman psikoloğa gidin. Gerekirse psikolog psikiyatriye yönlendirir zaten.

Önce dahiliyeye gidin, eğer ki fizyolojik olarak bir sorun çıkmazsa o zaman psikoloğa gidin. Gerekirse psikolog psikiyatriye yönlendirir zaten.
Psikolog ile psikiyatri arasindaki fark nedir hep unutyorm biri ilacla tedavi ama hangisi

Psikiyatri ilaçla tedavi eden oluyor. *-*
Psikolog napcak bana hemen 2soruda cozcekse almiyim bastan saviyorlar diye dusunuyorum ki oyle oldu gecen acile gittim ezbere agri kesici vuruyorlar bn bile ezberledim adini agri kesicinin

bendede aynı sorun var 8-9 gibi uykum gelir.doğal olarak o saatde uyumak istemem sonrada uykum kaçar 3-4 arası uyurum bazende hiç uyumam.sorun ne bilmiyorum depresyondan olabilir.yemek meselesine gelincede evde yemek varsa yerim yoksa geçiştiririm zaten sadece öğlen ve akşam yerim normaldede eğer hazırda bir şey yoksa öğleni geçip sadece akşam yemek yerim.sağlıksız yaşam şekli değiştirmeniz lazım sizinde.

Kan degerlerini olctur kansizlik ya da b12 eksikligi gibi duruyo
Hormonlara bakildi dr baska biseye bakmadi Allah im hastaneden nefret etme nedenim bu iste gecen acile gittim durumu anlatiyorum dr a gttikten snra 2gun gecti aradan saat 8asiri uykum var acilde dr gelmeden uyuycaktim sedyede kendimi zor tuttum bana gidiyor agri kesici vurduruyor bilmiyorum sanki neoluyir ya dedim hayrola Allah boyle kisilerle karsilastrmasin

Doktora gitmek lazım. Psikolojiden önce fiziksel bir şey mi değil mi diye bakılmalı.
Sarılık da yorgunluk yapabilir kansızlık da... her şey olabilir yani sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…