Bu nedir depresyonsa ne yapayım ki

İs hayatina atilicam haftaya ve bu problem gelip orda bulcak bni depresyon olsa temizlik yapmam yemek yapmam disari cikmam bunlari yapiuorum ama bisey cekiliyor icimden sanki

Doktora gitmek lazım. Psikolojiden önce fiziksel bir şey mi değil mi diye bakılmalı.
Sarılık da yorgunluk yapabilir kansızlık da... her şey olabilir yani sebep
Demir eksikligi vardi gecen sene bu ay ilac iciyorum icinde demir b12yaziyor bu duzeltmezmi

Bu bendede oluyordu eskiden hayatim monotona baglayinca hemen hemen bu tarz seyler ama seninki bumu baska sey mi bilemedim

Haklisin kotu oluyor tani konulmayinca da. Sen ptesi once dahiliyeye git, o sana gerekli tetkikleri bastan yapsin, olmazsa psikiyatriye yonlendirirler. Biraz ugrasirsin ama tedavini olursun hic degilse ya

Bu bendede oluyordu eskiden hayatim monotona baglayinca hemen hemen bu tarz seyler ama seninki bumu baska sey mi bilemedim
Bn hicbisey anlamadim ki hadi yavas yavss olsa tamam diycemde bu olay ayin 9undan beri var 10gundur boyleyim yani o gunu hatirliyorum hatta yemek yedik kalktim masadan odaya cekildim isigi kapat uyuycam dedim esime noldu dedi uykumm var dedim o gunluk bisey sandim bu suan devam ediyor ayin 10unda acile gittim zaten 8inde de dr a gtmistim

Haklisin kotu oluyor tani konulmayinca da. Sen ptesi once dahiliyeye git, o sana gerekli tetkikleri bastan yapsin, olmazsa psikiyatriye yonlendirirler. Biraz ugrasirsin ama tedavini olursun hic degilse ya
Hastaneye gidip o havayi solumak bile hasta olmaya yeter bnce

Yazdiklariniz hamilelik belirtileriyle birebir ayni.
Test yapmissiniz fakat isterseniz birde kan tahlili yaptirin.
Cok nadirde olsa testler yanlis sonuc verebiliyor.
Cok sik idrara cikmakta; ya gebelikten ya da idrar yolu enfeksiyonundan olabilir ancak enfeksiyon varsa idrara cikarken agri ve yanma hisside olur.
Umarim eski sagliginiza kavusursunuz, gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…