Bu nedir ?fotograflı

betulttr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
84
7
16
35
Ikı hafta önce revizyon oldum ve kulagımdan kıkırdak alındı burnumun üst sırtında böyle bir şey belirginleşti şişlıklerım indikçe ince deriliyim ve sert değil gibi yardımcı olacak varsa sevınırım ama ilk kez benım başıma gelme olasılığı yüksek moralim bozuldu bayaga

Eklentiler

• 01CFF5F4-F94F-4186-B44B-FB9707116298.webp
    01CFF5F4-F94F-4186-B44B-FB9707116298.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 185
Ikı hafta önce revizyon oldum ve kulagımdan kıkırdak alındı burnumun üst sırtında böyle bir şey belirginleşti şişlıklerım indikçe ince deriliyim ve sert değil gibi yardımcı olacak varsa sevınırım ama ilk kez benım başıma gelme olasılığı yüksek moralim bozuldu bayaga
Geçmiş olsun, morluk gibi görünüyor.

Kıkırdak morluk olan yere mi koyuldu canım? Ben de revizyon oldum 2 hafta önce kulak kıkırdagı ile

orada ödem gibi bir şey oluşmuş. Sen farkında olmadan darbe almis olabilir vs...geçiçi bir şeye benziyor

Darbe almadım zaten ameliyat resimlerimde de oram mordu o kısım da amelıyat esnasın ve sonrasında morluk vardı masaj yapıyorum daha çok morarma arttı benım sıkıntım morluk değil orada sanki beyaz bir kabartı var diğer deriden daha farklı duruyor ve daha beyaz renkli masaj yaptıkça daha da arttı yani belkı kıkırdak kabarmış olabilir çünkü kıkırdak kullanıldı kulagımdan ne tam olarak bilemuyırm doktor masaj yap dedi ama masajla geçer mi bşkemıyırm

Evet o kısma da koyuldu ve kıkırdak gibi duruyor o kısım morluğa kafamı takmıyırm masaj yaptıkça daha çok artıyor morluk nedense de benı yama yapılmış gibi duran beyaz kısım rahatsız edıyor

Evet o kısma da koyuldu ve kıkırdak gibi duruyor o kısım morluğa kafamı takmıyırm masaj yaptıkça daha çok artıyor morluk nedense de benı yama yapılmış gibi duran beyaz kısım rahatsız edıyor
Canım orda cildinin altındaki dokuların biraz fazla hırpalanmıs belli ki.Ve benim de orda kıkırdagım var. İkinci amelşyatımda koyuldu. Kemer gibi duruyordu. Ama 1 yıldı ufaldı varla yok arası bir sey kaldı. İnce derilisin galiba belli ediyot kendini daha cok yapılan işlemler maalesef. Benim de cildim öyle. Morarma da zaten cildine masaj yaparak daha cok hassaslastırdıgın için artmıstır. Yani kıkırdagının belli olması ince derili olmandan ama küçülüyor mrk etme zamanla

Yandan kemer gibi duruyor mu peki ora? Doktorunuz kimdi? İnce derililerde kıkırdak artı fasya kullanılmalı bu tarz işlemler belli olmasın diye size fasya kondu mu? Arnica ve masaj yapsanız geçebilir inşallah geçer her şey gönlünüzce olsun

Masaj yaparken parmağınıza hafif krem sürüp yaparsanız bölgeyi tahriş etmemiş olursunuz

Geçmiş olsun, morluk gibi görünüyor.
Canım orda cildinin altındaki dokuların biraz fazla hırpalanmıs belli ki.Ve benim de orda kıkırdagım var. İkinci amelşyatımda koyuldu. Kemer gibi duruyordu. Ama 1 yıldı ufaldı varla yok arası bir sey kaldı. İnce derilisin galiba belli ediyot kendini daha cok yapılan işlemler maalesef. Benim de cildim öyle. Morarma da zaten cildine masaj yaparak daha cok hassaslastırdıgın için artmıstır. Yani kıkırdagının belli olması ince derili olmandan ama küçülüyor mrk etme zamanla

Evet çok ınce deriliyim doktor masaj yap bastırarak dedi ve morarma daha artı bence de kıkordak konuldu ve o belli oluyor çünkü masaj yaptıkça biraz olsun iniyor zaten beyazlık da var deri altında direk deri altına koyulduğu için galıba yama gibi kabartılı duruyor biraz masaj yapıyorum şimdilik çok yeni belkı zamanla daha oturur ve belli olmaz zaten bir tarafta bende de kemer gibi oluyor sol direk de kalıyor bir parçası orada kemikle denk gelınce daha üst tabaka gibi oluyor ınş geçer masaj yapıyorum şimdilik biraz bastırarak bekleyeceğim vende umarım biraz daha normalleşir

Masaj yaparken böyle yapacağım biraz daha morarma duzelır ama işte o kısım benı rahatsız ettiği için morarmadık çok dusunmedım

Çok teşekkür ler umarım geçer evet yandan kemer gibi duruyor bırmkısım kemık üstü ne geldıgı için duruyor onu da çok takmıyırm yama beyaz bir kabartı goruntusu daha çok moralımı bozuyor ınce derili olduğu için 20 gün oldu masaj yapıyorum ınş BOTAŞ baskılı bir şekılde ınş biraz daha normal olup zamanla duzelır fasya bilmıyorum o neki ıkı hafta sonra kontrolüm var doktora daha net sorarım ama bunsürecte hepsı gıbı bekle masaj yap diyecektir.Revızyon olduğu için bunsüreç ıkı kat endişelı bakalım herşey duzelır

Evet o kısım ve sol tarafa doğru yani görsel açıdan o şekıl duruyor doktor nereye koyduğunu söylemedi

Back
X