Bu nedir şimdi daha bi aylık evliyken?

ben olsam bende dünyayı dar ederdim eşime hyr kadın doğru bi kadın olsa öyle bi teklifte bulunmaz ama erkeklerin hoşuna gidiyor böyle muhabbetler kadın çok gitmek istiyorsa maça eşinide al bir gün hep beraber gidelim dese tmm sorun yok. alsın kocasıyla gitsin maça zaten evli barklı bi erkekle niye muhabbet edioki hiç yakışıomu eşin anlamıoyormu kadının hafif bir kadın olduğunu neden mesafeli davranmıo ki şimdi sölesen safa yatar nasıl böyle bir şey düşünürsün diye sana kızar üste çıkmaya çalışır cnm sakın izin verme tavrını koy ki ileride istenmeyen olaylar yaşamayasın..bu arada kpss ye çalışıcam uzak şehirler yazıcam demişsin cnm sakın uzak bi yer yazma bak benim arkadaşım öle yaptı diyarbakırda görev yaptı sık sık geliyordu rapor alıordu vesaire hatta bizde bu ayrılığın iyi geleceğini düşünmüştük ama tam tersi oldu adam kendi yaşamaya özgür olmaya alıştı eşinden gitgide uzaklaştı ve sonunda karısına boşnmak istediğini söyledi sakın öyle bir hata yapma yazık edersin ne derler gözden ırak gönülden ırak. kızmakta sonuna kadar haklısın ama sakın olayı daha fazla büyütüp yanlış yapma konuş tavrını koy ki bir daha yapamasın..

ama inan bu tarz şeyler olunca kaçıp gidesim geliyor yemin ediyorum geçenler de demişti tercih yaparken sen uzaklarda ben burada olmaz öyle şey..ama Allah biliyor ya onu hiç takmadım şırnak hakkari nereyse yazdım çıkmadı şans ondan yana oldu!

Son düzenleme:
haklısın ama bir anlık sinirle hareket etme çocuğunda var olsun sen oluruna git arkadaşın dediği gibi sahurda konuşma bende çok sinirli olurum mesela eşimde hiç çekilmez sahurda. daha sonra sakin kafayla konuş hem düşünerek tartarak etkili bi konuşma hazırlamış olursun bu arada söyleyeceklerini hazırla etkili bi konuşma yap düzelir canım hem o kadar sıkma canını allah yardmımcın olsun canım.

Ya ben mi kaçırdım acaba konu sahibi nur8543 nick değiştirip elele mi oldu.

Yoksa sahur falan derken sersemledim başka sayfayı mı açtım bulamadım bi türlü?:44::44::44:

Yok bu olay yeni değil bayağı oldu takibe aldım ben onu çoktan.Endişe edecek bişey yok.Benimkinden yana bişey olmadığına da eminim artık.Ama her zaman işi sıkı tutmakta yarar var.Erkek milleti bu gözü,gönlü kime kayar belli olmaz.Şimdi kadınlarda bi tuhaf zaten evli erkekler daha cazip geliyor birçok kişiye.Bir de bilgisayarlarda sohbet günlükleri diye birşey var msn yazışmaları otomatik oraya kaydediliyor aklınızda olsun.

msn i sık sık kontrol edrm onun ki kayıt eder zaten haberi yoktur...ama msn kullanmaz sadece e posta için açar..
benim kızdığım bu cıvık aşu...ler ile muhabbete girmesi o laf atıyorsa gayet soğuk ve resmi ol....sırnaşan bunlar ama işin ilginç ve sinir bozucu yönü geçen bu evliyi de söyledim büyük bir kavga çıktı ;"zaten evli "demesi...iyi de evliyse evli sen de evlisin..evli ya da bekar farketmez gerksiz muhabbetleri normal görmesi...olabilir arada şaka tabiki şakalşmadan olmaz iş hayatı ama be adam sen de evlisin erkek arkadaşların dünya kadar ama kadınlara resmi ol çok mu şey istiyoruz bu erkeklerden ..ne man kafalılar bunlar ya!işlerine gelmedi mi "bizim içimiz fesat ne var bunda" deyip çıkıveriyorlar işin içinden ölür müsün öldürür müsün!!!!:47:

Ya ben mi kaçırdım acaba konu sahibi nur8543 nick değiştirip elele mi oldu.

Yoksa sahur falan derken sersemledim başka sayfayı mı açtım bulamadım bi türlü?:44::44::44:

pardon konu sahibinden de özür diledim ama kendimi tutamadım konu sahibine yorum yaparken bir arkadaş iki arkadaş bana cevap yazınca devamı geldi...zannetmiyorum konu sahibinin sizin kadar rahatsız olacağını zira konu içeriğiyle ilgili konuşuluyor yorumlar yapılıyor..

haklısın ama bir anlık sinirle hareket etme çocuğunda var olsun sen oluruna git arkadaşın dediği gibi sahurda konuşma bende çok sinirli olurum mesela eşimde hiç çekilmez sahurda. daha sonra sakin kafayla konuş hem düşünerek tartarak etkili bi konuşma hazırlamış olursun bu arada söyleyeceklerini hazırla etkili bi konuşma yap düzelir canım hem o kadar sıkma canını allah yardmımcın olsun canım.

konu sahibine yardımcı olayım derken sinirlerim dikte oldu..benim için yorum yapan sizlerden de Allah razı olsun az da olsa rahatladım sayenizde yoksa çıldırabilir kaldırıp uyksundan çatabilrdim o derece yani...belki de sabaha hatta öğleye kadar uyuyup öğleye bırakmalı konuşmayı...

pardon konu sahibinden de özür diledim ama kendimi tutamadım konu sahibine yorum yaparken bir arkadaş iki arkadaş bana cevap yazınca devamı geldi...zannetmiyorum konu sahibinin sizin kadar rahatsız olacağını zira konu içeriğiyle ilgili konuşuluyor yorumlar yapılıyor..

yok rahatsız olmadım da sayfalar karıştı sandım browserın geri tuşuna basıyorum bi saattir sayfa 2 ye kadar geliyormuş 1 i başka sekmede açmışım 2 yi yeni sekmede açmışım okuyordum ne oldu birden diye sersemledim... bi de uykuluyum dedim ne oluyor :) kusura bakmayın yani bi sorun yok :)

Taa biz sevgiliyken kocamla, oyun provasında çekilmiş bi fotomuzu profil fotosu yapmış kardeşim yaşında bi çocuk..Aslında ellerimizde textler prova ediyoruz oyunu ama Bilmeyen biri bakınca hiçte hoş görünmüyor gerçekten 5 erkek ve ben aynı karede..kavga kıyamet koptu daha o gece kapandı ikimizin de facebookları..İyi ki de kapatalım demiş kocam.2 yılı geçti hiç eksiklik hissetmedim..hatta böle konuları okuyunca Şükürler olsun bizim yok facebookumuz diyorum..kimse kullanmasın..ya da evlenince kapatsın çiftler şu face i..
Allah ikinize de sabırlar versin kapatın hepiniz valla

Taa biz sevgiliyken kocamla, oyun provasında çekilmiş bi fotomuzu profil fotosu yapmış kardeşim yaşında bi çocuk..Aslında ellerimizde textler prova ediyoruz oyunu ama Bilmeyen biri bakınca hiçte hoş görünmüyor gerçekten 5 erkek ve ben aynı karede..kavga kıyamet koptu daha o gece kapandı ikimizin de facebookları..İyi ki de kapatalım demiş kocam.2 yılı geçti hiç eksiklik hissetmedim..hatta böle konuları okuyunca Şükürler olsun bizim yok facebookumuz diyorum..kimse kullanmasın..ya da evlenince kapatsın çiftler şu face i..
Allah ikinize de sabırlar versin kapatın hepiniz valla

işte demek bir ben değilim öyle düşünen ;kız geçmiş tam 4 erkeğin ortasına poz vermiş.aynı keza bu ikisi geçmiş eşimin ii yanına poz vermiş sadece eşimle değil evli bekar neredyse 5/6 erkekle tek ya da topluca...ne anlaıyorsun çekilince neren kabarıyor koltukların mı şişiyor hatıra mı oluyor ??ama karısı yanlış anlar mı hesap etmiyor!!ama eşime bunu söyleyince normal bişi nevar yani diyor..ben de kapatmayı düşünüyorum ama ileride resim çekilme olayı olur mu yine böyle diye takip ettiğim için kapamıyorum..zaten bu rseimler kendi sayfalarında aşuf..lerin!!!oradan gördüm!

işte demek bir ben değilim öyle düşünen ;kız geçmiş tam 4 erkeğin ortasına poz vermiş.aynı keza bu ikisi geçmiş eşimin ii yanına poz vermiş sadece eşimle değil evli bekar neredyse 5/6 erkekle tek ya da topluca...ne anlaıyorsun çekilince neren kabarıyor koltukların mı şişiyor hatıra mı oluyor ??ama karısı yanlış anlar mı hesap etmiyor!!ama eşime bunu söyleyince normal bişi nevar yani diyor..ben de kapatmayı düşünüyorum ama ileride resim çekilme olayı olur mu yine böyle diye takip ettiğim için kapamıyorum..zaten bu rseimler kendi sayfalarında aşuf..lerin!!!oradan gördüm!

elele dur şimdi sen benim yazdığımı da yanlış anladın ...laf bana da dokundu biraz.ben açıklayayım doğrusunu..3sene önce tiyatroda kardeşim yaşında çocuklarla prova yaparken benden habersiz çekilmiş bi fotoydu ve fotoda ben vardım,seni çok iyi anlıyorum sinirlisin diye anlamadın ve böyle yazdın diye ümit ediyorum=)

elele dur şimdi sen benim yazdığımı da yanlış anladın ...laf bana da dokundu biraz.ben açıklayayım doğrusunu..3sene önce tiyatroda kardeşim yaşında çocuklarla prova yaparken benden habersiz çekilmiş bi fotoydu ve fotoda ben vardım,seni çok iyi anlıyorum sinirlisin diye anlamadın ve böyle yazdın diye ümit ediyorum=)

prova yapıyorsun canım yani tiyotronun gereği ;ama onlar keyfi olarak çıkmışlar dudrukları bürodan yukarı (şantiyede yüksek inşaatlar) resim çekilmek için bizzat yorumlarını okudum onların..iş iin değil yani maksat erkeklere sırnaşmak..işin gereği olan bir durum değil sana dokundurmadım merak etme yani:)

prova yapıyorsun canım yani tiyotronun gereği ;ama onlar keyfi olarak çıkmışlar dudrukları bürodan yukarı (şantiyede yüksek inşaatlar) resim çekilmek için bizzat yorumlarını okudum onların..iş iin değil yani maksat erkeklere sırnaşmak..işin gereği olan bir durum değil sana dokundurmadım merak etme yani:)

tamam:) ben yanlış anlamışım gecenin bi yarısı..tam tersi anladığını zannettim=))

ne yazayım ki ???bayağı yazılmış en sona doğru "x beraber gidelim maça "demiş şimdi albümlerine falan baktım eşiyle gelmiş maçlara bu kadın..ama işyerinde bi çok erkekle de pozu var eşim de dahil..sırnaşık bişi yani..!nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam...bişi yazsam bilmiyorum eşimle kavgaya dönüşecek kesin ama sahur yemeğinden sonra ya da yarın bunun hesabını sorarım!!!!defolsun gitsin kiminle giderse gitsin ama seninle gitmeye kalkar sen de tamam dersen olacaklarıradn mesul değilim diyeceğim..tabi kendi,ni savunur eminim..ya normal konuşmaydı falan filan..zaten erkeklere normal gelir bu tarz muhabbetler kadınlar yaptı mı "olmaz "diye ayaklanırlar..vallahi sinirlendişm sırf bu yüzden kpss ye girmeyecektim karar verdim kaldırdığım ders kitaplarını çıkarıp başlıcam inşallah..ve elimden gelse farklı şehirlere yazacağım ayrı kalmak için!

hah işte aynen,ders çalışmaktan tiksinen ben gittim kpsss kursuna kaydoldum.hatta eşimide kaydettim o da kazansın bende hatta sadece birimiz bi müddet ayrı kalalım diye.ki bende şu an oldukça iyi bi şirkette eşimle birlikte ve eşimden daha üst mevkide çalışıyorum kpss olmasa bile olur ama buna rağmen kpss yi koydum kafaya gidicem kızlar başka yerlere,sonunda boşansak bile en azından kendi memleketimde göze batmayayım diye düşündüm

videoyu izliyorum ki munasip bi cevp yazayım ..yokk hele bi sahurunu yapsın öyle yapacağımı yapacağım ..!!!
nur kusura bakma konunu dağıtmış gibi olmayayım ;öyleyse özür dilerim ama seni çok iyi anlyorum süründürmek lazım bunları bazen hakediyorlarsa!

yok kız ne konuyu dağıtması dertler ortak sonuçta.kız biz kadın milleti valla salağız yaa,neden evleniyoruzki?al maaşını yaşa paşa paşa ne diye erkek kahrı çekiyon?neyse daha çocuk yok ona şükür diyorum ki bu gidişle 5 yıl falanda yapmıcam sanırım

Kötü bir durum gerçekten
Biz evlendikten sonra açtık face adreslerimizi
Ama hala acaba eşim eski kız arkadaşlarını ekleyecek mi diye aklım çıkıyor
Hatta o kadar durumu abartıyorum ki yolda eski lise arkadaşlarını görse selam vermesini dahi istemiyorum
Acaip bi kıskançlık gelişti bende keşke bu huyumdan vazgeçebilsem
Erkeklerin poposu kalkıyor sadece
Ama ne yapabilirim gerçekten istem dışı
Senin durumun benden daha vahim yani kıskanmakta haklısın

ne yazık malesef karşımda doğru düzgün tartışabildiğim bir erkek yok!uyuşmuyor düşüncelerimiz..bu olayı yine gündeme getirmiştim bekar bi kaç kız var bu evli oalnla birlikte resm çekilmiş bana ;"hani isteyerek değil onlar rica etti falan" dedi..sonra o bekar olan kızı sordum o herkese karşı öyle davranır diyor "bi bayan nasıl olur da bu kadar cıvık olur hele bir de kapalıysa yani kapalı biri olarak kapalı bayanın daha da dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum "dedim bana kızarak salona gitti...neymiş kız herkese öyleymiş ben nasıl böyle düşünürmüşüm kız ona abi dermiş diye!!valla ne oluyosa abi diye samimi olanlardan oluyor!!!gördük diğer açılmış konularda bunu!şimdi söylesem kesin tartışamıyacağız kavga etmeden ;iş kavgaya küslüğe dönecek biliyorum adım gibi..öyle kızın yarın birgün görse den anlamaz onu da denedim ..ben pc de rseimlere bakarken kızım geldi "aaa babam "dedi.akşama be de"bak kızın bile başka kadınlarla babam niye resim çekilmiş diyor dedim.."hee kızım da diyecek bunu" ama malesef kzı bunu söylemişti gündüz..neden başkalarıyla çekiniyor diye....adam ciddiye bile almadı anlayacağın...

Canım bazı insanlar sırf takmak için takıyorlar o başlarındaki örtüyü
O çarşafın altında ne dümenler dönüyor-sözüm meclisten dışarı-
Onlar rica etti diye her isteyenle resim mi çektirmek lazımmış
Biz olsak rica da etseler umrumuzda olmaz bi de o kişiye tavrımız değişir ne münasebet ben evliyim diye
Maalesef erkekler kırmaktan çok korkar oldu
Hele de o abi diyen çirkefler yok mu ne varsa onlarda var
Abi diye yaklaşıp sonradan maskenin altından belli ediyorlar niyetlerini
Allah yuva bozana yuva nasip etmesin valla çok sinir oluyorum öyle tiplere
Eşime de iş yerinde abi abi diye fır dönenler var ama gel de inan abi diye içten dediklerine
Resmen her fırsatta sırnaşıyorlar , Allah cezalarını versin

Canım bazı insanlar sırf takmak için takıyorlar o başlarındaki örtüyü
O çarşafın altında ne dümenler dönüyor-sözüm meclisten dışarı-
Onlar rica etti diye her isteyenle resim mi çektirmek lazımmış
Biz olsak rica da etseler umrumuzda olmaz bi de o kişiye tavrımız değişir ne münasebet ben evliyim diye
Maalesef erkekler kırmaktan çok korkar oldu
Hele de o abi diyen çirkefler yok mu ne varsa onlarda var
Abi diye yaklaşıp sonradan maskenin altından belli ediyorlar niyetlerini
Allah yuva bozana yuva nasip etmesin valla çok sinir oluyorum öyle tiplere
Eşime de iş yerinde abi abi diye fır dönenler var ama gel de inan abi diye içten dediklerine
Resmen her fırsatta sırnaşıyorlar , Allah cezalarını versin

azıcık utandım hatta çok utandım desem:17:;o maç yorumlarını yaan kadının kocasıymış birlikte açmışlar ama deniz ismi kadınmı erkek mi nebilim ben ya.....:18: karı koca beraber resimleri var profilde ama resimler de karı koca olsa da eşim ve o bekar kızla üçü çekilmiş resmi var..iyi ki de kötü bir yorum yazmamışım...ama bu eşimin onlar rica etti diye onları kıramayıp resim çektirmesini affettirmez...
eşimle sahurdan sonra saatlerce konuştuk hatta kavga ettik..ağlama krizine girdim engel olamadım kendime.....bana saatlerce senin için hediye aradım ayaklarım şişti sırf eve gelince güldüğünü göreyim diye..senelerin birikimi var sanırım, ben de patladım işte...aslında ortada çok şükür kötü bişi yok ama bi bunalımın birikimlerin vermiş olduğu şeyleri de çıkardım içimden......
çarşaf olayına gelince canım inan çarşafı hakkıyla takanları karalayanlar baörtüyü hakkıyla takanları karalayanlar art niyetliyse Allah ahavale ediyorum yok bilinçsizce yapıyorsa saçma sapan hareketleri Allah ıslah etsin diyorum..ama çarşaf yada başörtü için ne oyunlar döndürüyor deme bence..çünkü gerçekten hakkıyla takıp Allah korkusuyla onu taşıyanlara hep imrenmişimdir..zaten o karalama kampanyasını yapanların zihniyeti bellidir ;art niyetle ortalığı karıştırmak..
kıskançlığa gelince hakikaten ben de kıskancım ama insan eşini kıskanır bu çok doğal değil mi?ona "ben nasıl hareketlerime dikkat ediyorsam resmi davranıyorsam senin de işteki bayanlara rsemi olmanı istiyorumdedim "bana benim hayatımı yönlendirmeye çalışıyorsun benim art niyetim yok kimseye bişi hşissetmiyorum ama sen beni değiştirmye çalışıyorsun deyince altta kalmadım tabi...ama eşimi çok sevmeme rağmaen bir o kadar da çok kırgınım..bundan böyle asla içimdekileri dökmeyeceğim ona..tamam dün gece günahını aldığım için özür borçluyum ama özür dilesem tüm konuşmalarım için özür dilediğimi düşünüo geri adım attığımı zannedecek..
sen de eşini eski kız arkadaşını falan biliyosan engelleyebilirsin eşine çaktırmadan ya da her arayana eşinin adı çıkmasın ayarlardan yap..Allahım ya ne çağdayız netten şu bu bulacak diye kaygılanıyoruz..yokkk internet iki ucu keskin bıçak...hele de şu facebook...

Slm kızlar,canım çok sıkkın ve yardımınızı istiyorum.Ben evleneli tam olarak 34 gün oldu.Konuyu çok uzatmayacağım,nişanlılık döneminde eşimin facebooktaki 2 ayrı kız arkadaşına kompliman yaptığını msjlarında gördüm.Ayrıldım sözde ama nasip işte oldu evlendik.Bana facebookunu kapatmak istediğini yeni face açıp birlikte kullanmak istediğini ve oraya sadece bi kız arkadaşını ekleyeceğini söyledi.Nişan dönemindeki olaylardan sonra şifresini ben değiştirdiğim için kendi facebookuna giremiyordu.Face in iptali için hesabını açtığımda zamanında o kızada kompliman yaptığını öğrendim.Açık açık diyemez miydi yani zamanında ben buna ilanı aşk ettim ama şimdi sadece arkadaşız ekleyeyim mi diye.Şimdi yalvar yakar valla bi şey yok sadece arkadaşız beni kurcalamaktan vazgeç diyor.Bende vazgeçtim zaten ne halin varsa gör dedim,buz gibide soğudum.Haksız mıyım sizce?Siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin lütfen bunalımdayım,ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım karşılığı bu mu yaaa

canım bence su an kendini cok yorma, cunku kıskandıkca öfken artar tepkilerin sertleşir, bence sen sonuna kadar haklısın fakat sürekli onu kıskanıyor moduna girersen olmaz, acaba kendine biraz imaj versen karşısına çok bakımlı, güzel giyinip çıksan ve sen de onu kıskandırsan
bilmiyorum aklıma bu geldi:52:
o da sendeki değişimi kıskanır mesela

Back
X