ben olsam bende dünyayı dar ederdim eşime hyr kadın doğru bi kadın olsa öyle bi teklifte bulunmaz ama erkeklerin hoşuna gidiyor böyle muhabbetler kadın çok gitmek istiyorsa maça eşinide al bir gün hep beraber gidelim dese tmm sorun yok. alsın kocasıyla gitsin maça zaten evli barklı bi erkekle niye muhabbet edioki hiç yakışıomu eşin anlamıoyormu kadının hafif bir kadın olduğunu neden mesafeli davranmıo ki şimdi sölesen safa yatar nasıl böyle bir şey düşünürsün diye sana kızar üste çıkmaya çalışır cnm sakın izin verme tavrını koy ki ileride istenmeyen olaylar yaşamayasın..bu arada kpss ye çalışıcam uzak şehirler yazıcam demişsin cnm sakın uzak bi yer yazma bak benim arkadaşım öle yaptı diyarbakırda görev yaptı sık sık geliyordu rapor alıordu vesaire hatta bizde bu ayrılığın iyi geleceğini düşünmüştük ama tam tersi oldu adam kendi yaşamaya özgür olmaya alıştı eşinden gitgide uzaklaştı ve sonunda karısına boşnmak istediğini söyledi sakın öyle bir hata yapma yazık edersin ne derler gözden ırak gönülden ırak. kızmakta sonuna kadar haklısın ama sakın olayı daha fazla büyütüp yanlış yapma konuş tavrını koy ki bir daha yapamasın..
ama inan bu tarz şeyler olunca kaçıp gidesim geliyor yemin ediyorum geçenler de demişti tercih yaparken sen uzaklarda ben burada olmaz öyle şey..ama Allah biliyor ya onu hiç takmadım şırnak hakkari nereyse yazdım çıkmadı şans ondan yana oldu!
Son düzenleme: